:)))) kendimi herkesin beğendiği kadar beğeniyorum tabi, sen nekadar beğeniyorsan öteki nekadar beğeniyorsa kendini.
ama bu beğenmişlik senin kastettiğin bir beğenmişlik değil. Ki öyle olsa hiç tanımadığım bir küçüğe yani sana günlerdir yol göstermeye çalışmam, eğitime kıymet verip kimsenin uğramadığı şu konuna göz gezdirmem, hatta biliyor musun sayfada sağlam bir dostum da var en az 4 ünv bitirmiş ve iyi bir üniversitede de öğretim görevlisi, konuda etiketleyecektim sana yardımcı olsun diye ama bu sığ düşüncen nedeni ile sana yardım etmeyi düşündüğüm için kendimi affetmiyorum :)))
yalniz seni ciddi bir şekilde kınıyorum ayrıca :)
senden büyük oluşum ve belki kabul etseydim zamanında öğretmenin konumunda olacağımın hiç hatrı yok iken anlamsız bir benzetme yapmışsın yaşına ve küçüklüğüne veriyorum.
yukarıda sorduğun sorulara asistan diye nitelendirdiğin insanlar sana benimki kadar sabırla ve uygun bir dille cevap vermezler. Dalga konusu olursun :)) "günaydın diyorum nasıl davranayım işten atmak kolay mı...." bu sorular bir mühendis kafasının soruları değil
kendine dahi güvenmiyorsun ki kendin söyledin, ve sana yol göstermeye çalışan birine de kendini beğenmişsin diyorsun :)))))))))))))))))))))))))))
gerçekten kınıyorum....
umarım hatalı olduğunun farkına varırsın, aksi takdirde senin gibi birinin öğretim görevlisi olmasını asla istemem, gelecek sana ve sen gibilere emanet edilmemeli tatlım, sana yardım etmeye çalışan birine kendini beğenmiş diyen biri başka birilerine birşeyler öğretmemeli
)))