• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AK Parti'nin tarihi mitingi çileden çıkarttı!

Montaj olmadığı kanıtlanmış şeyler için hala montaj denen bir şey var diyorlar. :ssz:

ama bu haber heryerde aynı başlıkla çıkıyor hala..
"montaj iddiası" deniliyor hala..
kesin olan bir şeye iddia denmezz...

Her yerde derken yandaş medyada mı mesela ?
Evet doğru haklısınız. Son teknoloji denen bir şey var diyorsunuz sonra, her yerde idda diye çıkıyor diyorsunuz.
Çelişiyorsunuz dikkat edin.
Kanıtlanmış bir şeyin adı değişik yazıldığında önemi ne olur ?
Siz kadınsanız, nüfusta yanlışlıkla erkek yazılmış olsa ne fark eder.
Seviyoruz şekilciliği işte. İspatlanana değil, görünene inanılıyor.
Değil 10 tane 100 tane tape çıksa yine bir işe yaramaz, sırf bu yüzden işte.

Zamanında ecevit devletin parası eksilmesin diye eski püskü bir arabaya binerlen çok dalga geçmişlerdi. Şimdi maşallah 48 tane lüks arabayla geziliyor. Borçlar almış başını gitmiş. Asgari ücretle millet ölümün eşiğinde. Biz de hala kişi bsiına düşen milli gelir şu kadar diye yalan dinliyoruz.
Bence körü körüne desteklemeden önce sorgulanmalı. Bu adamlar babanızın oğlu değil.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hala montaj mı değil mi tartışıyorsunuz, bunu zaman gösterecek.
Bir vatandaş bu ülkeyi seven bir insan olarak sadece şunu dileyebilirim Yüce Mevlam halkımıza merhametini esirgemesin, eğer kötü birşey yaşanıyorsa halkımız zarar görmesin.
Zira bu ülkede iddia edildiği gibi şeyler yaşanıyorsa acısını bizler çekeceğiz ne yazık ki.

O da yedi bu da yedi, başa gelen yer deyip boşvermeyin ya da yemez diye kesin konuşmayın, kimse kendinden başkasına yüzde yüz kefil olamaz, ki biz bile nefsimize yenik düşüyoruz, bakınız bu topik, hepiniz sinirinize, mutlak savunma hırsınıza yenik düşüp neler yazıyorsunuz, insan beşer şaşar.

Allah hakkımızda hayırlısını versin.

Tam anlamıyla mitingin o gün yapılması 'düşüncesizlik' örneği...
Çocuklar sınava girecek, heyecanlı ve tedirgin...
Ama o gün hem nevruz kutlamaları üstüne bu miting telaşı...
Ne gerek vardı?
Biraz düşünce... Biraz... :19:

Her yerde derken yandaş medyada mı mesela ?
Evet doğru haklısınız. Son teknoloji denen bir şey var diyorsunuz sonra, her yerde idda diye çıkıyor diyorsunuz.
Çelişiyorsunuz dikkat edin.
Kanıtlanmış bir şeyin adı değişik yazıldığında önemi ne olur ?
Siz kadınsanız, nüfusta yanlışlıkla erkek yazılmış olsa ne fark eder.
Seviyoruz şekilciliği işte. İspatlanana değil, görünene inanılıyor.
Değil 10 tane 100 tane tape çıksa yine bir işe yaramaz, sırf bu yüzden işte.

Savcı iddiasına bu tapeleri delil olarak gösterecekti eğer sürülmeseydi. Montaj dublaj her neyse neden izin vermedi de ortaya çıkmadı? Illa ki mahkemede incelenirdi tapeler montaj mi gerçek mi ?

Aman yoruldum anlatmaktan. Haklısın işe yaramaz.

Son düzenleme:
Mal varlığı, hizmetler hakkında konuşulanlar olmuş.
Sizinle bir kitap alıntısı paylaşmak istiyorum:

''Kendi otomobilini üretemeyen ülkeye borç verip otobanlar yaptırırız. Sonra onlara arabalarımızı satarız. Sonra bankalarını satın alırız. O bankalardan halka ucuz krediler verip daha çok araba almalarını sağlarız. Böylece verdiğimiz o krediyi arabamızı satarak geri alırız, hem de faiziyle. O ülkeye dünya bankası ya da kardeş kurumlardan kredi ayarlarız. Ayarlanan kredi "ASLA" o ülkenin hazinesine gitmez. O ülkede ‘proje‘ yapan bizim şirketlerimizin kasasına girer. Enerji santralleri, sanayi alanları, limanlar, dev havayolları yapılır. Aslında insanların işine yaramayan bir yığın beton. Bizim şirketlerimiz kazanır o ülkedeki birileri de nemalandırılır. Toplum bu düzenekten hiçbirşey kazanmaz. Ama ülke büyük bir borcun altına sokulmuş olur. Bu o kadar büyük bir borçtur ki ödenmesi imkansızdır. Plan böyle işler. Sonunda ekonomik danışmanlar/tetikçiler olarak gider onlara deriz ki; "Bize büyük borcunuz var ödeyemiyorsunuz. O zaman petrolünüzü satın, doğal gazınızı bize verin, askeri üslerimize yer gösterin, askerlerinizi birliklerimize destek olmaları için savaştığımız bölgelere gönderin, Birleşmiş Millletler de bizim için oy verin! Elektrik su kanalizasyon sistemlerinizi özelleştirin! Onları Amerikan şirketlerine ya da diğer çok uluslu şirketlere satın..." Sosyal hizmetleri, teknik sistemleri, eğitim kurumlarını, sağlık kurumlarını hatta adli sistemleri ele geçiririz. Bu, ikili, üçlü, dörtlü bir darbeler serisidir."

Bir Ekonomik Tetikçinin İtirafları - John Perkins

yok arkadaşım yok işte ben napıyım ya ..
montaj diyen gazete de var hayır değil diyen gazete de
sol habere inansam olmaz sağ habere inansam da olmaz :)
kendimle çelişecek bir durum göremedim ben..
iddia kesin olmayan anlamında kullanılır
ha siz kesin şeyler için kullanıyorsanız onu bilemem..
şekilcilikle ne alaka başlık derken haberin içeriğini de kastediyorum
otobüsleri görüp bakın mitinge adam topladılar demekte şekilciliktir :)

Savcı iddiasına bu tapeleri delil olarak gösterecekti eğer sürülmeseydi. Montaj dublaj her neyse neden izin vermedi de ortaya çıkmadı? Illa ki mahkemede incelenirdi tapeler montaj mi gerçek mi ?

Aman yoruldum anlatmaktan. Haklısın işe yaramaz.

Bana iftira atılsa, şu şartlarım altında bile dava açar gerekli merciilere başvurup gerçeği ortaya çıkartırım. Ben bunu yapacakken, "koskocaaa" başbakan , hani senin benim gibi mi yaşayacak dediğimiz başbakan, kalkıp da elinin altında bu kadar adam, imkan varken bu kasetlerin montaj olduğunu kanıtlayamadı. Hiçbir işe yaramaz hem de.

Hala montaj mı değil mi tartışıyorsunuz, bunu zaman gösterecek.
Bir vatandaş bu ülkeyi seven bir insan olarak sadece şunu dileyebilirim Yüce Mevlam halkımıza merhametini esirgemesin, eğer kötü birşey yaşanıyorsa halkımız zarar görmesin.
Zira bu ülkede iddia edildiği gibi şeyler yaşanıyorsa acısını bizler çekeceğiz ne yazık ki.

O da yedi bu da yedi, başa gelen yer deyip boşvermeyin ya da yemez diye kesin konuşmayın, kimse kendinden başkasına yüzde yüz kefil o:32:lamaz, ki biz bile nefsimize yenik düşüyoruz, bakınız bu topik, hepiniz sinirinize, mutlak savunma hırsınıza yenik düşüp neler yazıyorsunuz, insan beşer şaşar.

Allah hakkımızda hayırlısını versin.

Mune tabi ki tartışacağız. Bu kadar büyük bir yolsuzluktan sonra herkes elini kolunu sallayarak çıkıyor.Tapeler var montaj denilen.Montaj olduğunu kanitlayacaksin. Zaman göstermesin Türkiye bir hukuk devleti ya adalet göstersin

Tarihi miting ::))
Photoshoplarlada iyi destekteklemisler güzel taktik olmus
Ses kayitlarinida montaj diyip inanmayanlar kendisi dinlese gene inanmazlar
Bizim milletimiz takim tutar gibi parti tutuyor
Devletin ,Milletin durumunu düsünen kim acaba ? Halkinda kendi insanini düsünerek hareket etmesi gerekir.

Dip not : Sevgili Basbakanimiz öyle kendine has bir ses tonuna sahip ki insan nerde duysa taniyiveriyor .

Son düzenleme:
Mune tabi ki tartışacağız. Bu kadar büyük bir yolsuzluktan sonra herkes elini kolunu sallayarak çıkıyor.Tapeler var montaj denilen.Montaj olduğunu kanitlayacaksin. Zaman göstermesin Türkiye bir hukuk devleti ya adalet göstersin

İyi de şu anda konu içeriği ne? Her konuyu montajlara, tapelere getiriyorsunuz, her konuda akp seçmeni şöyle chp zihniyeti böyle yorumları var.

Yorulmadınız mı Allah aşkına, her konuda aynı şeyler.

yok arkadaşım yok işte ben napıyım ya ..
montaj diyen gazete de var hayır değil diyen gazete de
sol habere inansam olmaz sağ habere inansam da olmaz :)
kendimle çelişecek bir durum göremedim ben..
iddia kesin olmayan anlamında kullanılır
ha siz kesin şeyler için kullanıyorsanız onu bilemem..
şekilcilikle ne alaka başlık derken haberin içeriğini de kastediyorum
otobüsleri görüp bakın mitinge adam topladılar demekte şekilciliktir :)

Neresi şekilcilikmiş biraz açar mısınız ? Gözümle gördüğüm olan bir şeyi söylüyorum .
Aksine , mitingteki insanları gösterip, görüp bunların kendi istekleriyle geldiğini sanmak şekilciliğe girer.
Otobüsle geldikleri ise özün gerçeğidir :) Şekilcilik görünene inanmak iken, öz gerçekte gizlidir.

İddaa kesin olmayan bir şey e yani . Oyunu bile var. Ama kesin olan şeye iddaa denmez sorun da burda başlıyor.

başka bir sitede daha tartışılıyor bu miting konusu..
yapılan yorumların hepsi çok kalabalık olduğu yönünde..
hatta kalabalık olması ürkütmüş bazı kesimi
muhalefet olarak öz eleştiri yapmalıyız diyorlar..
doğru da söylüyorlar..
muhalefet biraz kendini toparlamalı, onlarda bir şeyler yapmalı artık..

İyi de şu anda konu içeriği ne? Her konuyu montajlara, tapelere getiriyorsunuz, her konuda akp seçmeni şöyle chp zihniyeti böyle yorumları var.

Yorulmadınız mı Allah aşkına, her konuda aynı şeyler.

Ben yoruldum ve sıkıldım şahsen. Fakat en çok gücüme giden ATATÜRK'e bile laf uzatmaları Mune Abla. Orda kendimi zor tutuyorum. Bdv'ye geri dönesim var. Sevmedim Siyaset topiğini.

Allah aşkına Atatürk'e laf atmaktan vazgeçin artık yeter gerçekten.
Konu başbakan, yolsuzluk iddiaları, tapeler, mitingler vs vs. konu bunlar.

Başbakan önce kendini aklasın, ben tertemizim diye herkese göstersin ha ondan sonra eleştirilerinizi başka yöne kaydırın.
şuanki durumu es geçip Atatürk'e bilmem nerelere laf atmak siz hiçbir şey kazandırmıyor. Sadece bu iddiaların üstünü örtmüş oluyorsunuz.

Atatürk'ün mal varlığı falan konuyla ne alaka ya hu? mezarında rahat uyusun bari. başbakandan bahsediliyorken ama Atatürk'te şöyleydi demeniz iddiaları kabul ettiğiniz anlamına geliyor farkındaysanız ve bu da başbakanı haklı çıkarmıyor. üzgünüm..

başka bir sitede daha tartışılıyor bu miting konusu..
yapılan yorumların hepsi çok kalabalık olduğu yönünde..
hatta kalabalık olması ürkütmüş bazı kesimi
muhalefet olarak öz eleştiri yapmalıyız diyorlar..
doğru da söylüyorlar..
muhalefet biraz kendini toparlamalı, onlarda bir şeyler yapmalı artık..
Adı üstünde mualefet 70lerin siyasetini yapıyorlar boş mualefet :25:

Neresi şekilcilikmiş biraz açar mısınız ? Gözümle gördüğüm olan bir şeyi söylüyorum .
Aksine , mitingteki insanları gösterip, görüp bunların kendi istekleriyle geldiğini sanmak şekilciliğe girer.
Otobüsle geldikleri ise özün gerçeğidir :) Şekilcilik görünene inanmak iken, öz gerçekte gizlidir.

İddaa kesin olmayan bir şey e yani . Oyunu bile var. Ama kesin olan şeye iddaa denmez sorun da burda başlıyor.

ben gazete haberinin başlıklarına bakıp nasıl şekilci oluyorsam öyle bir şekilcilik.
ben başlıklara baktım sizde otobüslere:)
şekilciliğin ne anlama geldiğini biliyorum dilerseniz tartışmayalım buna gerek yok zaman kaybı ...
tamam arkadaşım montaj değil tamam sizin dediğiniz olsun peki :))

Back