yok arkadaşım yok işte ben napıyım ya ..
montaj diyen gazete de var hayır değil diyen gazete de
sol habere inansam olmaz sağ habere inansam da olmaz :)
kendimle çelişecek bir durum göremedim ben..
iddia kesin olmayan anlamında kullanılır
ha siz kesin şeyler için kullanıyorsanız onu bilemem..
şekilcilikle ne alaka başlık derken haberin içeriğini de kastediyorum
otobüsleri görüp bakın mitinge adam topladılar demekte şekilciliktir :)
Konu bu degil fakat kendimi tutamadim artik. Montaj olup olmadigi gazetelermi kanitlayacak?
Bu kasetlerden sonra haftalar geçti ve halen basbakan kilini bile kipirdatmadi montaj oldugunu ispatlamasi için.
Isteseydi o kasetleri Türkiye'nin, Amerikanin en üst düzey insanlara, bu islerdan anlayan kurumlara yolluyabilirdi. Ispatlayabilirdi.
Niye yapmadi o zaman? Sana iftira atildiginda sen bütün belgeleri önüne koymazmisin masumiyetini ispatlamak için?
Bunun üstünde zaten youtube'ta görebilirsiniz, videolar var, montaj olmadigini ispat ediyor. Ve diyelimki montaj, o zaman bu demekki basbakan bu cümleleri bir yerde konusmus. Nasil böyle cümleler kurabiliyor o zaman? Bilal nasil böyle cümleler kurabiliyor?
Yani gerçekten bu montaj tartismasi çok komik geliyor artik.
Aah konu otobüsse, niye bu çok saçma geliyor? Zamaninda Gezi olaylarindan sonra basbakan Türkiyeye geri döndügünde, bütün otobüsleri, metrolari ücretsiz yapmamismiydi? Herkez mitingi gitsin diye? Yani bu niye saçma olsunki? Ortada 250 milyon dollar küsür çalinmis para var. Bana sorarsaniz hersey mümkün artik.
Ayrica konu basbakanin malvarligi ise, evet normal degil. Yasadigim ülkede basbakan aylik net 11000 euro aliyor. Bakanlar metroyla, tren ile parlementoya gidiyorlar. Hatta bu donem basbakanin maasi ve bakanlarin maasini azaltmak için yasalar onaylandi. Bir bakan dis ülkedeki villasini ilk basta sakladigi için vergi dairesi halen bakanin pesinde. Ve ben avrupada yasiyorum. Burda birak basbakanin oglu, basbakan bile kolayca öyle 6 gemiye, lüks villalara sahip olamaz. Rüsvet iddialari çiksa, hükümet düser. Cünkü burada iddialar bile çok önemli. Böyle iddialara karsi bir basbakan isini yapamaz diye hükümet düser.
Ne yazikki artik 11 yil boyunca Türkye baze seyleri o kadar normal olarak görüyorki. Halk mücadele etmesi gerekiyor. Ne demek herkez yiyor? Yememesi için mücadele edilmesi gerekiyor zaten! Ne chp, ne akp, ne mhp yemeye hakki var! Ve üstelik basbakan müslüman oldugunu iddia ediyor. Kul hakkina girmesi onun için extra agir olmasi gerekiyor.