AK Parti'nin tarihi mitingi çileden çıkarttı!

çok mu ayıp niye özür dilemesi gerekiyor valla ben işte şunu anlamıyorum muhalefet ve yanlıları hükümete ve hükümeti savunanlara ağzına geleni söyleme hatta hakaret boyutunda eleştiri yapma hakkına sahip oluyor ama tersi bir durum olunca çok ayıp cık cık..her yerde aynı şeyle karşılaşıyorum sonrada ve hikmetse özgürlük ten bahseden kişilerde düşüncelerini gayet rahat biçimde hatta abartarak ifade eden muhalefet ve yanlıları oluyor.

Hakaret ettiği için özür dilemesi gerekiyor. Normalde olan budur. Siz başka türlüsünü biliyor musunuz?

çok mu ayıp niye özür dilemesi gerekiyor valla ben işte şunu anlamıyorum muhalefet ve yanlıları hükümete ve hükümeti savunanlara ağzına geleni söyleme hatta hakaret boyutunda eleştiri yapma hakkına sahip oluyor ama tersi bir durum olunca çok ayıp cık cık..her yerde aynı şeyle karşılaşıyorum sonrada ve hikmetse özgürlük ten bahseden kişilerde düşüncelerini gayet rahat biçimde hatta abartarak ifade eden muhalefet ve yanlıları oluyor.

Öncelikle biraz sakin olmanızı rica ediyorum ve lütfen söyleyin ben ne zaman böyle bir hakka sahipler demişim?

"Vallaha onlarda tırnak kadar akıl olsa" demiş arkadaş.
Bu ne demek? Güzel bir söz mü? hakaret değil de ne? Hakaret etmeden de tasvip etmediği durumlarla ilgili yorumlar yapabilirdi, ama böyle olmaz.

Öncelikle özür dilemesini rica ettim moderatörlere şikayet etmeden önce, sonrasında da kalktım moderatöre karşı onu savundum hemen ceza vermek doğru mudur bir cevap hakkı tanınsaydı en azıdan diye. Anlayamıyorum neden bu kadar fevri davrandığınızı. Belki de bu sözlerinizi hak etmiyorumdur, korkmuyor musunuz günahımı almış olmaktan?

Hakaret ettiği için özür dilemesi gerekiyor. Normalde olan budur. Siz başka türlüsünü biliyor musunuz?

niye akıllı bulmadığı için mi ben o yazıda çok hakaret içeren bir şey görmedim.

özür dilemek erdemdir tabi gerçekten ortada özür dilenecek bir hata varsa.

Şu kalabalık değil mevzusunda da her şeyi abartiyoruz. Otobüslerle vs mitingde bir organizasyon var. Ve Akp Chp Mhp hepsi de bu kadar insan toplayabilir. Niye bu mevzu ediliyor anlamıyorum. Bu partilerin mitingleri elbet kalabalık olacak.

Hee bu mitingleri Istanbul Ankara Izmir vs. meydan okudu diye göstermektir yanlış olan. Eleştirilecekse bu elestirilmeli. Kalabalıkmıs değilmis bunlara takılmasak artik.

Otobüslerle götürdüler derken ben kalabalık değil dememistim öyle dedigim ima edildi de yanlış anlaşılma olmasın.

Öncelikle biraz sakin olmanızı rica ediyorum ve lütfen söyleyin ben ne zaman böyle bir hakka sahipler demişim?

Bu ne demek? Güzel bir söz mü? hakaret değil de ne? Hakaret etmeden de tasvip etmediği durumlarla ilgili yorumlar yapabilirdi, ama böyle olmaz.

Öncelikle özür dilemesini rica ettim moderatörlere şikayet etmeden önce, sonrasında da kalktım moderatöre karşı onu savundum hemen ceza vermek doğru mudur bir cevap hakkı tanınsaydı en azıdan diye. Anlayamıyorum neden bu kadar fevri davrandığınızı. Belki de bu sözlerinizi hak etmiyorumdur, korkmuyor musunuz günahımı almış olmaktan?

Deylayt, belki ben kimim haddime mi? haşa ama takdir ediyorum seni yorumlarından, yorumlarında şu incelikten ötürü.
Söylemek istedim. :16:

Biri size tırnak kadar aklın yok derse güler geçersiniz o halde.

O zaman dün bana laf soktuğunuzun farkında olmayarak yağptınız bunu. O zaman sorun yok :)
Ben kasıtlı algılamıştım. Ben kimseye laf sokmam şahsen. Direk alıntılarım. Anlaşamıyorsak bir daha da konuşmayız siyasette, başka yerlerde denk gelirsek yorumlaşırız. Bdv vs gibi.

Ben de güzelce tartışma yanlısıyım. Ama buradaki bir çok insan bel altı vurunca ben de celalleniyorum. Deliriyorum ya.
Ben fevri biriyim birde. Haksızlığa gelemiyorum.
Yani mesela, türbanlı diye itilmiş kakılmış insanlara bunu yapanlara kızgınım , dilerim bedellerini öderler.Ve birini inancı uğruna itmek günahtır.
Ama birini, içinde inanç olduğu halde sırf açık diye ateist ilan etmek onu yaftalamak da bir o kadar günah.

RTE, türbanı serbest kıldı, ayrımcılığın önüne geçti. Diyorlar. Fakat ateist diyor ? Bu ayrımcılık olmuyor mu ?
Neye göre kime göre ayrımcılığın önüne geçti ?
Ben bunlara çok kızıyorum. Hitap şekli. Sürekli biz şöyleyiz, biz böyleyiz. Bunlar şöyle bunlar böyle.
Ya İzmirde kadın ona hareket çekti diye, kadını mitingte sahnede ağzına doladı. İnsanlara yuhalattı. Sanki bu İzmirlilere has bir şeymiş gibi rencide etti.
Bırak be arkadaş, koskocaman başbakansın, bunun lafını etme, bunlara takılma, sen işine bak. Lafa değil icraate bakıyorsan yap icraatini.
Yani sürekli dedikodu yapar gibi bu ne ya ? Ben bunlardan sıkıldım artık.

RTE nin ağzında sürekli bir biz-siz muhabbeti var. Başbakana yakışmıyor.

Yanlış anlamayın sizin inandıklarınızı yargılamıyorum. Kendi içerlediklerimi anlatmak istedim.

walla kimseyi tanımam etmem bile bile yapmıyorum yani..
ki zaten alıntılara yetişemiyorum :)
bir anda birden çok alıntı geliyor, kim yazmış bakmadan cevap veriyorum :)
zaten hoş olmayan şeyleri görüyoruz, ilahlaştırmadım ben asla..
çirkin sözleri ben ne güzel söylemiş helal olsun demem demedim de hiç bir yerde..
yanlışıda görürüz doğruyu da..
hep savunuyormuş gibi algılanıyorum ama gerçekte bu öyle değil..
yazmakla konuşmak aynı şey değildir..
yapılan yorumlara cevap verince sanki herşeyi savunuyorum gibi algılanıyor..
bana şöyle çirkin bir laf edildi ne dersin diye yorum olursa evet çok çirkin hiç hoş değil yorumunu yaparım ki yaptım da..

Size , "sende tırnak kadar akıl yok" deseydim. Bozulmaz mıydınız ?

Bakın şöyle de denilebilirdi bence, "ben muhalefetin çok akıllıca davrandığını düşünmüyorum" .

Ama şöyle bir şey de var ben kedinin bunu samimiyetiyle söylediğini, yani kızgınlıkla , duygularıyla söylediğini düşünüyorum yani niyetinin kötü olduğunu düşünmüyorum.

Üslubu biraz sert kaçtı ve ceza aldı hepsi bu. Ben onu az çok tanıdığım için samimi bir insan olduğunu bildiğim için kızmadım ama kızanlar olacağı ve iş polemiğe döneceği için ceza aldı .

Ve ben onunla aynı düşünmediğim halde niyetinin kötü olmadığını biliyorum. :)

Ben de öyleydim, zamanla Mune törpüledi beni çata çut banlarıyla :9: Şimdi kibarca küfür bile ederim farkına varmazsınız dermişim :9:

Son düzenleme:
peki youtube mi ispat edecek montaj olmadığını ?
youtubeye mi inanacağız ?
gazeteye inanma yotutubeye inan........
cidden kafam karıştı artık benim..
yok gazete olmaz youtube, yok o olmaz şuna artık gülüyorum vallahi :))
siz hangi ülkede yaşıyorsunuz ? merak ettim o yüzden soruyorum..
başka diyecek bir şeyim yok valla yoruldum ben..

Onca yazdigim seyden sadece bunumu çikardiniz? Youtubete sadece montaj olmadigini ispatlayan videolarin varligini vurguladim sadece.
Ki haklisiniz, o bile yetmiyor aslinda. Asil ispat basbakandan gelmesi gerekiyor, ve halen gelmedi, farkindamisiniz? Konu bu aslinda.
Suçsuz insan kendini çoktandir ispatlardi.

Hangi ülkede yasadigim önemli degil, söylemek zorunda degilimde ben. Burda sirf muhalefet olsun diye yalan söylüyecek halim yok. Ve sirf yasadigim ülke böyle degil, birçok avrupadaki ülkeler böyle.

Ayrica bu benim son mesajim olacak, siz yoruldunuzda, ben daha çok Mune'yi yormak istemiyorum.

Selamlar

Biri size tırnak kadar aklın yok derse güler geçersiniz o halde.

ben kendi aklımdan emin olduğum için evet umursamam bile.
ama arkadaş tek bir kişi için demiyor orda muhalefetin yaptığını anlatıyor güzel bir genelleme yapıyor haksızmı değil bence.

walla kimseyi tanımam etmem bile bile yapmıyorum yani..
ki zaten alıntılara yetişemiyorum :)
bir anda birden çok alıntı geliyor, kim yazmış bakmadan cevap veriyorum :)
zaten hoş olmayan şeyleri görüyoruz, ilahlaştırmadım ben asla..
çirkin sözleri ben ne güzel söylemiş helal olsun demem demedim de hiç bir yerde..
yanlışıda görürüz doğruyu da..
hep savunuyormuş gibi algılanıyorum ama gerçekte bu öyle değil..
yazmakla konuşmak aynı şey değildir..
yapılan yorumlara cevap verince sanki herşeyi savunuyorum gibi algılanıyor..
bana şöyle çirkin bir laf edildi ne dersin diye yorum olursa evet çok çirkin hiç hoş değil yorumunu yaparım ki yaptım da..

Teşekkür ederim yorumlarınız için. Anlaştığımıza sevindim. :)

Onca yazdigim seyden sadece bunumu çikardiniz? Youtubete sadece montaj olmadigini ispatlayan videolarin varligini vurguladim sadece.
Ki haklisiniz, o bile yetmiyor aslinda. Asil ispat basbakandan gelmesi gerekiyor, ve halen gelmedi, farkindamisiniz? Konu bu aslinda.
Suçsuz insan kendini çoktandir ispatlardi.

Hangi ülkede yasadigim önemli degil, söylemek zorunda degilimde ben. Burda sirf muhalefet olsun diye yalan söylüyecek halim yok. Ve sirf yasadigim ülke böyle degil, birçok avrupadaki ülkeler böyle.

Ayrica bu benim son mesajim olacak, siz yoruldunuzda, ben daha çok Mune'yi yormak istemiyorum.

Selamlar

daha az önce avrupalı başbakanların mal varlıklarını , alman eski başbakanın bodrum da aldığı lüks villayı okuyordum da haliyle merak ettim..
est yalan söylemekle itham etmedim sizi..
hatta özellikle sonuna yanlış anlamayın diye merak ettim dedim..
bende onu diyorum yani gazeteye inansak gazete yanlı , youtubeye inansak youtube yanlı,
bakın diyorum bende başbakanın açıklamasını istiyorum
ama başbakanı bekliyorum desem bu kezde eee! o kadar ses kayıtları var kulağınla duyduğuna inansana :)
bir çok sanatçının konserine gittim albümündeki sesle canlı ses birbirinden farklı çok kişiyi dinledim
yani teknoloji nelere kadir görüyoruz..
hala açıklamadı evet bunu siz kadar bende farkettim..
altında bir neden vardır elbette iyi veya kötü..
sizler gibi bende merakla bekliyorum..
ama açıklamadı diye bunu ne iyiye ne kötüye yoramam..

merak etmeyin çok sakinim şu an..
ben sürekli takip ediyorum genelde yazmazdım ama hep takipteydim bu topikleri
şimdiye kadar bir sürü hükümete ve onlar savunanlar ince ince çok ta çaktırmadan bazen de açık açık öyle çok hakaretler edildiki kimsede çıkıp çok ayıp özür dilemelisin hemen diye bir yazmamıştı yada ben rastlamamıştım garipsedim sadece yoksa sakinim ben :ssz:

şimdiye kadar bir sürü hükümete ve onlar savunanlar ince ince çok ta çaktırmadan bazen de açık açık öyle çok hakaretler edildiki kimsede çıkıp çok ayıp özür dilemelisin hemen diye bir yazmamıştı yada ben rastlamamıştım garipsedim sadece yoksa sakinim ben :ssz:

Başkaları üzerinden bana yüklenmenize üzüldüm sadece.

siz görmemişsiniz o yüzden emin konuşmayın bence.
ben hakareti gördüğümde uyarırım zira :ssz: daha dün bile uyardık. Aynı şeyi savunanlar da yapsa ne güzel olur ama hakareti uyaracağına alkışlayanı bile görüyorum burada.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim yorumlarınız için. Anlaştığımıza sevindim. :)

anlaşmamak için bir sebep yok :)
sakince yorum yapılsa eleştiri yapılsa laf sokulmasa üşengeçlikle suçlanmasa, yani birbirimizi suçlamak veya eleştirmek yerine siyaseti suçlasak veya liderleri suçlasak daha güzel olmaz mı, zaten yorum yapan kişilere saldırmak var maalesef siyaseti bırakıp daha çok kişilere hakaret etme derdine düştük... bende yapıyorum bunu kabul ama zevkle yapmıorum yapmakda istemiyorum..

anlaşmamak için bir sebep yok :)
sakince yorum yapılsa eleştiri yapılsa laf sokulmasa üşengeçlikle suçlanmasa, yani birbirimizi suçlamak veya eleştirmek yerine siyaseti suçlasak veya liderleri suçlasak daha güzel olmaz mı, zaten yorum yapan kişilere saldırmak var maalesef siyaseti bırakıp daha çok kişilere hakaret etme derdine düştük... bende yapıyorum bunu kabul ama zevkle yapmıorum yapmakda istemiyorum..

Diyorum ya, öyle ve ya böyle yanacağız ve bu birlikte olacak. Yine birbirimize sığınacağız. Birbirimizden başka dostumuz yok aslında. Bir video izlemiştim geçen, "biz birbirimizi vurduk" diye . Çok doğru. Baştakiler her şeyi yapıyor, yıkıyor. Olan halka, bize oluyor.

siz görmemişsiniz o yüzden emin konuşmayın bence.
ben hakareti gördüğümde uyarırım zira :ssz: daha dün bile uyardık.

İşte insanlar bazen bazı şeyleri fark edemeyebiliyor. Mesela şu an size ve sizin gibilere ben de haksızlık yapmış oldum ve hepinizden özür dilerim.

Başkaları üzerinden bana yüklenmenize üzüldüm sadece. Diye bir cevap verdim az önce şevvall'e. Bu yüzden özür diliyorum. Siz böyle bir cevap vermeseydiniz ben yanlış bir şey yazdığımı fark edemeyecektim.

Kendisinin "kimsede çıkıp çok ayıp özür dilemelisin hemen diye bir yazmamıştı yada ben rastlamamıştım" sözüne karşılık

-Başkaları üzerinden bana yüklenmenize üzüldüm sadece- dememeliydim, çünkü bu şekilde onun başkalarının uyarı yapmamış olduğu fikrine istemeden de olsa destek vermiş oldum.

Diyorum ya, öyle ve ya böyle yanacağız ve bu birlikte olacak. Yine birbirimize sığınacağız. Birbirimizden başka dostumuz yok aslında. Bir video izlemiştim geçen, "biz birbirimizi vurduk" diye . Çok doğru. Baştakiler her şeyi yapıyor, yıkıyor. Olan halka, bize oluyor.

evet tabi ki yanarsak hep beraber yanacağız..
ben x patiye oy verdim diye x parti bana sen yanma demiyecek beni de ateşe atacak..
olan halka oldu her zaman yokluğu da sefaletide çeken biz olduk..

Back