O zaman dün bana laf soktuğunuzun farkında olmayarak yağptınız bunu. O zaman sorun yok :)
Ben kasıtlı algılamıştım. Ben kimseye laf sokmam şahsen. Direk alıntılarım. Anlaşamıyorsak bir daha da konuşmayız siyasette, başka yerlerde denk gelirsek yorumlaşırız. Bdv vs gibi.
Ben de güzelce tartışma yanlısıyım. Ama buradaki bir çok insan bel altı vurunca ben de celalleniyorum. Deliriyorum ya.
Ben fevri biriyim birde. Haksızlığa gelemiyorum.
Yani mesela, türbanlı diye itilmiş kakılmış insanlara bunu yapanlara kızgınım , dilerim bedellerini öderler.Ve birini inancı uğruna itmek günahtır.
Ama birini, içinde inanç olduğu halde sırf açık diye ateist ilan etmek onu yaftalamak da bir o kadar günah.
RTE, türbanı serbest kıldı, ayrımcılığın önüne geçti. Diyorlar. Fakat ateist diyor ? Bu ayrımcılık olmuyor mu ?
Neye göre kime göre ayrımcılığın önüne geçti ?
Ben bunlara çok kızıyorum. Hitap şekli. Sürekli biz şöyleyiz, biz böyleyiz. Bunlar şöyle bunlar böyle.
Ya İzmirde kadın ona hareket çekti diye, kadını mitingte sahnede ağzına doladı. İnsanlara yuhalattı. Sanki bu İzmirlilere has bir şeymiş gibi rencide etti.
Bırak be arkadaş, koskocaman başbakansın, bunun lafını etme, bunlara takılma, sen işine bak. Lafa değil icraate bakıyorsan yap icraatini.
Yani sürekli dedikodu yapar gibi bu ne ya ? Ben bunlardan sıkıldım artık.
RTE nin ağzında sürekli bir biz-siz muhabbeti var. Başbakana yakışmıyor.
Yanlış anlamayın sizin inandıklarınızı yargılamıyorum. Kendi içerlediklerimi anlatmak istedim.