• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AK Parti'nin tarihi mitingi çileden çıkarttı!

işte fark bu!

biz ortaya bir şeyler koyarız, hemen en büyük tepkileri gören de biz oluruz!

karşıt görüşte birisi bir şeyler söyler, biz tam tersini söyleriz yine kötü pozisyona düşen bizizdir :)

kaderimiz böyle:27:

gülüp geçiyorum.napayım

işte fark bu!

biz ortaya bir şeyler koyarız, hemen en büyük tepkileri gören de biz oluruz!

karşıt görüşte birisi bir şeyler söyler, biz tam tersini söyleriz yine kötü pozisyona düşen bizizdir :)

kaderimiz böyle:27:

gülüp geçiyorum.napayım

:1::1::1::1::1::1::1::1::46::46::46::46:

bende kafamdan rakamlar vermedim.
dünyanın en zengin devlet başkanları haberin den aldım ki en zengin ler arasında olduğu söyleniyor putinin haberde :31:

Putin'in geçmişiyle Erdoğan'ın geçmişini karşılaştırma zahmetine de katlandınız mı peki o haberden alıntı yaparken.. Bakın herşeyi bırakın, ama herşeyi bırakın. Benim bildiğim tek bir doğru var, benim eşim bu ülkenin bayrağı için iki bacağını verdiyse ve bir partinin mitinginde insanlar o bayrağı piknik örtüsü ya da üzerine oturmalık bez parçası olarak kullanıyorsa, kimsenin de olanlara sesi çıkmıyorsa gerekirse ben gider tek başıma mücadele ederim. Başka hangi partinin mitinginde böyle bir rezalet oldu sorarım? "O bizim başbakanımız tabii ki rahat yaşayacak. Adam çalıyor ama çalışıyor. Vay be ekonomimiz düzeldi" vs. vs. Bunları bile anlayabiliyorum ama yukarıda yazdığım şeyi asla anlamam, kimse anlatamaz. Birinin çıkıp bana tek kelime edebilmesi için en az benim kadar bu vatana birşeyler vermesi gerekiyor, bilmem anlatabiliyor muyum? Bu ülkenin sınırlarından teröristler kırmızı halılarla geçmeye başladılarsa yazıklar olsun, tüm hakkımız haram olsun. Benim eşimin bacaklarının hesabını öte dünyada ben sormazsam, eşim sormazsa Allah sorar Allah.... Kimse de bu hesabı veremez.

Allah bu vatanı korusun derken birşey biliyorum da söylüyorum. Bu hırsızları korumak için Atatürk'e bile dil uzatıldığına göre artık durum vahim ki ne vahim. Arkadaşım az biraz tarih okusan, azıcık bilgin olsa şunu da bilirsin ki Atatürk'ün bu bahsedilen mal varlıklarının büyük bir kısmı bir ülkeyi kurtaran adama halkı tarafından sunulan armağanlardır. Hiçbirinin gelirini kendine harcamamıştır. Bir kısmı diğer ülkelerin devlet adamlarından gelen hediyelerdir. Hayatınızda bir kere olsun şükran sunmak için Anıtkabir'e gittiyseniz mesela orada bulunan mücevherleri de görmüşsünüzdür hediye gelen. Hepsini bir kenara bıraktım Atatürk'ün varisi yoktur diye devlete bağışlanmamıştır bunlar. Atatürk'ün varisi vardı. Atatürk'ün bir kızkardeşi ve yeğenleri olduğunu galiba unuttunuz. Miras hukukumuza göre bir kişinin akrabası varsa miras ona kalır. Bu adam ağaç kovuğundan mı çıkmıştı sizce? Kardeşi Latife Hanım'ın, evlatlık kızlarının mal varlıklarına baktınız mı hiç? Hangisi zengin? Bir ülkeyi kurtaran ve kuran adamın akrabalarından bahsediyoruz.

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK bu ülke için canını ortaya koyan bir liderdir.
Ayrıca ''Köylü milletin efendisidir.'' düşüncesi ile çiftlikler kurmuştur.
100 tane oğlu da olsa bütün mal varlığını devlete bağışlayacak kadar da yüce gönüllü biriydi. Allah rahmet eylesin nurlar içinde uyusun.

para sayarken gözlerinizle gördünüz sanki :)
binali yıldırımın hoşgeldiniz sözünü izmire hoşgeldiniz diye anlayan insanlar para sayıyoru da yanlış anlamışlardır kesin ve net :)))
hem otobüslerle adam taşındı hem 300 bin kişi ilginç :)))))))

Başka bir konuda da yazdıklarınızı gördüm kapatıldığı için yazamamistim. Bu otobüslerle taşıma mevzusu siz sahit olmuyorsunuz diye ortadan kalkmış olmuyor. Sadece ben 8 tane belediye otobüsü saydım küçükcekmece merkezden kalkan üzerinde görevli yazıp Akp bayraklarıyla donatılmış. Şu mesaj olayi da telefondan bağlanıyorum becerebilirsem koyacagim. Ama siz ona da inanmayacaksınız korkarım. Beyanlarımiza inanmadiginiz gibi.

Paraları sayarken görmedik de duyduk. Biz inanıyoruz yolsuzluga. Peki ya montaj olduğunu söyleyenler hele bi kanıtlayıverin bakalım.

tabi tabi haklısınız..
mütevazi olsa (sadece rte için demeiyorum mesela devlet bahçeli de olabilirdi şu an onun içinde diyorum) o zamanda bakın kendini farklı göstermeye çalışıyor derler :) yani onun altında da bir şeyler ararlar :) göz önünde bir insansan servetinde çok konuşulur mütevaziliğinde...

Benim bahsettiğim aslında sahte mütevazılık değildi, gerçekten mütevazı olmaktan bahsediyordum. Yani tamam korunaklı bir evde yaşayabilir, zırhlı araçlarla seyahat edebilir, yani güvenliği için her ne gerekiyorsa yapılsın bu konuda bir eleştirim yok. Fakat lüksten bahsediyorum ben. Bunlara zaten hiç sahip olmamalı. Sahip olmadığı zaman ister istemez mütevazı olur zaten, ama sahip olduğu halde saklıyorsa işte bu durum mütevazılık değil de "bir şeylerden korkmak" gibi algılanabilir, böyle algılanması da gayet normal bir durum bence. Bir devlet adamı çok zengin ama yansıtmıyor diye böyle algılandı diyelim, bu durumda da güvenilirliğini kanıtlamak adına mal varlığını beyan eder, nereden geldiğini, ne şekilde, ne sürede sahip olduğunu, haklı kazanç olduğunu belgeleriyle açıklar, açıklamalıdır.

İnsan nefsini hesaba katınca benim görüşüm biraz ütopik, kabul ediyorum :)

100 tane oğlu da olsa bütün mal varlığını devlete bağışlayacak kadar da yüce gönüllü biriydi. Allah rahmet eylesin nurlar içinde uyusun.

Amin arkadaşım, amin... Gel de bunu anlat insanlara. Anlatamazsın. Herşeylerini borçlu oldukları adama bu kadar nankörlük. Pes vallahi, pesss....

putin'in geçmişiyle erdoğan'ın geçmişini karşılaştırma zahmetine de katlandınız mı peki o haberden alıntı yaparken.. Bakın herşeyi bırakın, ama herşeyi bırakın. Benim bildiğim tek bir doğru var, benim eşim bu ülkenin bayrağı için iki bacağını verdiyse ve bir partinin mitinginde insanlar o bayrağı piknik örtüsü ya da üzerine oturmalık bez parçası olarak kullanıyorsa, kimsenin de olanlara sesi çıkmıyorsa gerekirse ben gider tek başıma mücadele ederim. Başka hangi partinin mitinginde böyle bir rezalet oldu sorarım? "o bizim başbakanımız tabii ki rahat yaşayacak. Adam çalıyor ama çalışıyor. Vay be ekonomimiz düzeldi" vs. Vs. Bunları bile anlayabiliyorum ama yukarıda yazdığım şeyi asla anlamam, kimse anlatamaz. Birinin çıkıp bana tek kelime edebilmesi için en az benim kadar bu vatana birşeyler vermesi gerekiyor, bilmem anlatabiliyor muyum? Bu ülkenin sınırlarından teröristler kırmızı halılarla geçmeye başladılarsa yazıklar olsun, tüm hakkımız haram olsun. Benim eşimin bacaklarının hesabını öte dünyada ben sormazsam, eşim sormazsa allah sorar allah.... Kimse de bu hesabı veremez.

dediklerin bunlar olsa gerek bak bakalım .

$images.jpg $chp-li-kadinin-turk-bayragina-yaptigi-saygisizlik_170778.jpg

he he sizin dediğinizden.:ssz:
2 milyon az değilmi yav. Benim tahminim bi 10 milyon vardı zaar.:32: :37:

Putin'in geçmişiyle Erdoğan'ın geçmişini karşılaştırma zahmetine de katlandınız mı peki o haberden alıntı yaparken.. Bakın herşeyi bırakın, ama herşeyi bırakın. Benim bildiğim tek bir doğru var, benim eşim bu ülkenin bayrağı için iki bacağını verdiyse ve bir partinin mitinginde insanlar o bayrağı piknik örtüsü ya da üzerine oturmalık bez parçası olarak kullanıyorsa, kimsenin de olanlara sesi çıkmıyorsa gerekirse ben gider tek başıma mücadele ederim. Başka hangi partinin mitinginde böyle bir rezalet oldu sorarım? "O bizim başbakanımız tabii ki rahat yaşayacak. Adam çalıyor ama çalışıyor. Vay be ekonomimiz düzeldi" vs. vs. Bunları bile anlayabiliyorum ama yukarıda yazdığım şeyi asla anlamam, kimse anlatamaz. Birinin çıkıp bana tek kelime edebilmesi için en az benim kadar bu vatana birşeyler vermesi gerekiyor, bilmem anlatabiliyor muyum? Bu ülkenin sınırlarından teröristler kırmızı halılarla geçmeye başladılarsa yazıklar olsun, tüm hakkımız haram olsun. Benim eşimin bacaklarının hesabını öte dünyada ben sormazsam, eşim sormazsa Allah sorar Allah.... Kimse de bu hesabı veremez.

evet biliyorum putinin annesi fabrika işçisi babası da asker.. geçmişleriyle ne alaka onu anlamadım ama neyse..
eşinize çok üzüldüm yanlız gerçekten..
ama size şunu söyleyim ben bayrağın yere serildiğini saygısılık edildiğini göreyim dağıtırım orayı..
ama sadece bu mitinglerde de olmuyor ki
mesela konserlerde vs lerde çok gördük yani bayrakların yere serildiğini törenlerden sonra yerlere atıldığını :(((
bu insanımızın hatası, bayrağa değer vermeyi bilmiyor bir çok insan..

Amin arkadaşım, amin... Gel de bunu anlat insanlara. Anlatamazsın. Herşeylerini borçlu oldukları adama bu kadar nankörlük. Pes vallahi, pesss....

Onların dünyaya baktıkları pencereden gördükleri bunlar demek ki diyecek bir şey yok pencereler farklı.

Atatürk'e dil uzatanlar! Erdoğan buradaki her şeye cevap verebilecek pozisyonda çünkü o şu an hayatta. Peki ATATÜRK? O BİR ÖLÜ, size cevap verebilecek durumda değil şu an ama diğer tarafta cevap verecek, ALLAH büyüktür, inanıyorum.

Hiç mi korkmuyorsunuz?

Amin.
Onun ve silah arkadaşlarının kazandığı topraklarda birbirimizi yiyoruz.
Yetmiyor tartışma konularında gündeme getiriyoruz eksik ve saptırma bilgilerle.

Benim dediklerim şunlar; ama kim olursa olsun, kim yaparsa yapsın, hangi partiden olursa olsun tavrım değişmez benim. Kaldı ki ben CHP'li de değilim. Eğer öyle olduğumu düşünüp de verdiyseniz.
$1958299_760630517310231_636707742_n.jpg
Tabi bu arada ilk defa fotoğraf yüklüyorum, becerememiş olabilirim. isterseniz görünmüyorsa mesaj olarak da atarım linkini.

Mustafa Kemal’in mal varlığı dudak uçuklatacak cinsten.Peki eski bir asker olan ve cumhurbaşkanlığından başka hiçbir işle uğraşmamış olan ticaret hayatı olmayan M.Kemal Türkiye’nin en zengin adamı olmayı nasıl başardı? Bugün KOÇ ve SABANCI belki de bu kadar mal varlığına sahip değil.
İzah edelim,M.Kemal’in Cumhurbaşkanlığı maaşı 14 bin TL idi.Bu rakam bugünkü değerden hesaplanır ise yaklaşıl 167 cumhuriyet altını yapıyor yani şuanda cumhuriyet altını 530 TL olduğuna göre yaklaşık 800 bin TL.Eski para ile 800 milyarcık..Yani hayatta iken Türkiye’nin en zengin adamı M.Kemal idi.
Oysa daha milli mücadele başlangıcında kongrelere ödünç elbiseler ile katıldığını NUTUK’unda gurulanarak yazar.Peki ne oldu da ödünç elbiseler alan eski bir asker olan M.Kemal Türkiye’nin en zengin adamı olmayı başardı..
İzah edelim yukarıda ki MİNİK maaş dışında ki bu maaş bugüne kadar ki tüm cumhurbaşkanlarının maaşının toplamından bile fazla.Şuan da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün maaşı 30 bin TL yani neredeyse 30 kat daha fazla maaş alıyormuş,oysa dönemin Türkiye’si bugünün Türkiye’sin den 10-15 kat daha fakir.
Bitti mi,elbette hayır ;
trans.gif

Hint müslümanlarının yani bugünkü Pakistan halkının göndermiş olduğu 500 bin TL tutarında ki para savaş için harcanmıyor.Savaş yıllarında sadece 120 bin TL si harcanıyor ki ordunun çoğu kez barutu bitmesine rağmen,kalan 320 bin TL savaştan sonra M.Kemal’e iade ediliyor.O da bu paranın bir kısmı ile kendisine İŞ Bankasını kuruyor ve ortağı oluyor.

M.Kemal’in mal varlığı dökümü ise İsmail CEM‘in “Türkiye’nin Geri Kalmışlığının Tarihi” isimli kitabı ile ortaya çıkıyor, İsmail Cem’in de Atatürk’ün genel sekreteri Hasan Rıza Soyak‘ın “Atatürk’ten Hatıralar” adlı kitabından (Cilt.2, s.689) alarak belgesi ile yazıyor.Kemalist yazarlar ve Atatürkçüler bu mal varlığına itiraz edememekle beraber tüm malını hazineye bağışladığını eklemek zorunda kalırlar oysa zaten bir varisi olmadığı içindir bu bugün bile varisi olmayan kişiler ölünce malları devlete kalıyor,bura da sorgulanan mal varlığının kime kaldığı değil ödünç elbiseler ile kongrelere katılan bir askerin nasıl olup da 10-15 yıl da Türkiye’nin en zengin insanı olduğudur.

.........

KÖTÜLEMEK AMACIYLA SÖYLEMİYORUM

ORTAYA VERİ KONULUYOR, BENİM DE KOYMA HAKKIM VAR.

LÜTFEN ŞÖYLE BÖYLE DEMEYİN AFAROZ EDERMİŞCESİNE BİR TAVIR SERGİLEMEYİN.

BEN DE BİR ŞEYLER PAYLAŞIYORUM.

ÜSTÜME GELME GİBİ DURUMLAR OLMASIN:ssz::27::8:

Ataturk ile Erdogani servet konusunda bile kıyaslarsan haklı olarak tepki alırsın. Atatürk kimmm Erdoğan kim.

Bunlar boyuna Atatürkle kıyas etmeye çalıştıkca sinirlenmiyorum valla hunharca gülüyorum :27: :27:

evet biliyorum putinin annesi fabrika işçisi babası da asker.. geçmişleriyle ne alaka onu anlamadım ama neyse..
eşinize çok üzüldüm yanlız gerçekten..
ama size şunu söyleyim ben bayrağın yere serildiğini saygısılık edildiğini göreyim dağıtırım orayı..
ama sadece bu mitinglerde de olmuyor ki
mesela konserlerde vs lerde çok gördük yani bayrakların yere serildiğini törenlerden sonra yerlere atıldığını :(((
bu insanımızın hatası, bayrağa değer vermeyi bilmiyor bir çok insan..

Bakın size Putin... Okuduğu okullara, yaptığı görevlere bakın. Yani biletçiyken belediye başkanı olmuş, sonradan diploma almış birisi değil. Bizimkinin diplomasının bile sonradan okumadan alındığı ortaya çıktı hatırlarsanız. Bu arada bilgileri Vikipedia'dan aldım.

Vladimir Putin, 7 Ekim 1952 tarihinde, SSCB döneminde adı Leningrad olan Sankt Peterburg kentinde doğdu. Leningrad Devlet Üniversitesi Hukuk Bölümü'nden 1975'te mezun olan Putin, yüksek lisansını ekonomi alanında yaptı. Mezuniyetinin ardından, 1975'ten itibaren KGB'de çalışmaya başlayan Putin, bir süre Almanya'da görev yaptı, Leningrad'a dönmesinin ardından da üniversite yönetiminde görev aldı.
1990'da Leningrad Şehir Konseyi'nde danışmanlık yapan Putin, 1991-1992 yıllarında da belediye başkan yardımcısı ve belediye konseyi dış ilişkiler komitesinin başkanı idi.
Putin, 1996 yılına kadar St. Petersburg yönetiminde çeşitli kademelerdeki görevlerinin ardından, 1996'da Kremlin Sarayı Mülkiyet İdaresi Başkan Yardımcılığı'na atandı ve bu görevini, 1997 yılına kadar sürdürdü. 1997 ve 1998'de Devlet Başkanlığı İdaresi Başkanı ile Devlet Başkanlığı Denetim İdaresi Başkanı olarak yaptı.
Putin, 1998-1999 yıllarında, Rusya İç İstihbarat Servisi FSB'nin başkanlığını yaparken, aynı zamanda, yeni Rusya'nın politbürosu olarak da adlandırılan Rusya Güvenlik Konseyi'nin sekreterliği görevini yürüttü.
Putin, 9-16 Ağustos 1999 tarihleri arasında başbakan yardımcısı ve başbakan vekilliği, 16 Ağustos'tan itibaren de başbakan olarak görev yapmaya başladı. Devlet Başkanı Boris Yeltsin'in 31 Aralık 1999'da istifa etmesinin ardından, Anayasa gereği, üç ay içerisinde devlet başkanlığı seçimi yapılıncaya kadar bu görevi vekaleten üstlendi. Putin, Rusya'da yapılan başkanlık seçimlerinde %50'nin üzerinde oy toplayarak, birinci turda devlet başkanı seçildi. 7 Mayıs 2008'de görev süresi dolarak yerini yeni devlet başkanı Dmitri Medvedev'e bıraktı ve Rusya'nın başbakanı oldu.4 Mart 2012'de 3. kez % 63.6 oyla Rusya Federasyonu'na devlet başkanı seçilmiştir.

tamam para sayıldı dedikodularına inanıyorlar eyvallah da
şeyi anlamıyorum ben başbakanın villasını abartmalarını anlamıyorum
yada gemisi var abartmalarını anlamıyorum..
başbakan ya başbakan, normal devlet memuru mu asgari ücretle geçinen biri mi.
hayır başbakanın villası olmayackta benim mi olacak :)
sanki bugüne kadar ki başbakanlar gecekonduda yaşadı da ilk defa villa da yaşayan bir başbakan gördüler :)
kendileri başbakan olsa hergün villa değiştirirler beee :)

ilginc bir yorum olmus. herhalde kastleri dinlemediniz. zaten ne geldiyse basimiza bu tembelligimziden geldi. usenme bak, youtube tikla da sevgili basbakanimizin paralari sifirla lafini dinleyiver. boyle bir cumle hic bir montajcinin yapamayacagi bi sey.

sonracigima 30 milyon eurocugu gonderecek yer bulamayislarini da kulaklarini acarak duy. hala basbakandir tabii ki olacak dersen, bize de soyleyecek cumle kalmaz.

Başka bir konuda da yazdıklarınızı gördüm kapatıldığı için yazamamistim. Bu otobüslerle taşıma mevzusu siz sahit olmuyorsunuz diye ortadan kalkmış olmuyor. Sadece ben 8 tane belediye otobüsü saydım küçükcekmece merkezden kalkan üzerinde görevli yazıp Akp bayraklarıyla donatılmış. Şu mesaj olayi da telefondan bağlanıyorum becerebilirsem koyacagim. Ama siz ona da inanmayacaksınız korkarım. Beyanlarımiza inanmadiginiz gibi.

Paraları sayarken görmedik de duyduk. Biz inanıyoruz yolsuzluga. Peki ya montaj olduğunu söyleyenler hele bi kanıtlayıverin bakalım.

ben çağırlmadım diye yok saymadım ki..
mesajı attılar başka konuda..
amam mesaj sadece mitinge davet mesajı.
yanlız mesajda bedava yemek dağıtıldığını felan iddia ediyorlar..
bende soruyorm işte hani mesajda öyle bir şey yazıyorsa görmek istiyorum..
partizanlık değil benim ki sadece mantık..
yani akp nin açığını bulmak için didiniyor muhalefet veya bazı basın
peki buna rağmen neden bu yemekli mesajlar vs birinin telefonundan alınıp haber yapılmadı..
mantıken soruyorum.
böyle bir şey olsa şimdi gazatelerde çarşaf çarşaf resmi sergileniyor olurdu.
evet otobüs resimleri var hatta google görsellerden bende baktım
ama bir çoğunun önünde ilçe isimleri yazıyor..
tamam ben yine de çevre illerden seçmen getirdiklerine inanayım,
ya yemekli mesajlar, ya dağıtılan paralar, ya dağıtılan altınlar bunlara ne demeliyim
kesinlikle ben bu görütüler montajdır demedim
ÖYLE BİR YORUMUM YOK
haliyle beni montaja inanıyorsunuz diye suçlamayın
ha suçlayacaksanız bunun montaj olmadığını iddia ettiğiniz için kendinizi suçlayın.. sadece söylentilere inandığınız için

Miting alani 1 milyon kisilikmis
Alanin ucte biri dolmus
E ne eder
300 bin
Zaten emniyet muduru net rakami 200 bin olarak aciklamis
Nokta

alanın 3 te birimi dolmuş :1:

orda olan insan sayısının yarısı kadar kişi miting alanına giremediği için geri dönmek zorunda kaldı siz dolduramamsından bahsediyorsunuz.:1:

Back