Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte fark bu!
biz ortaya bir şeyler koyarız, hemen en büyük tepkileri gören de biz oluruz!
karşıt görüşte birisi bir şeyler söyler, biz tam tersini söyleriz yine kötü pozisyona düşen bizizdir :)
kaderimiz böyle
gülüp geçiyorum.napayım
bende kafamdan rakamlar vermedim.
dünyanın en zengin devlet başkanları haberin den aldım ki en zengin ler arasında olduğu söyleniyor putinin haberde
Allah bu vatanı korusun derken birşey biliyorum da söylüyorum. Bu hırsızları korumak için Atatürk'e bile dil uzatıldığına göre artık durum vahim ki ne vahim. Arkadaşım az biraz tarih okusan, azıcık bilgin olsa şunu da bilirsin ki Atatürk'ün bu bahsedilen mal varlıklarının büyük bir kısmı bir ülkeyi kurtaran adama halkı tarafından sunulan armağanlardır. Hiçbirinin gelirini kendine harcamamıştır. Bir kısmı diğer ülkelerin devlet adamlarından gelen hediyelerdir. Hayatınızda bir kere olsun şükran sunmak için Anıtkabir'e gittiyseniz mesela orada bulunan mücevherleri de görmüşsünüzdür hediye gelen. Hepsini bir kenara bıraktım Atatürk'ün varisi yoktur diye devlete bağışlanmamıştır bunlar. Atatürk'ün varisi vardı. Atatürk'ün bir kızkardeşi ve yeğenleri olduğunu galiba unuttunuz. Miras hukukumuza göre bir kişinin akrabası varsa miras ona kalır. Bu adam ağaç kovuğundan mı çıkmıştı sizce? Kardeşi Latife Hanım'ın, evlatlık kızlarının mal varlıklarına baktınız mı hiç? Hangisi zengin? Bir ülkeyi kurtaran ve kuran adamın akrabalarından bahsediyoruz.
para sayarken gözlerinizle gördünüz sanki :)
binali yıldırımın hoşgeldiniz sözünü izmire hoşgeldiniz diye anlayan insanlar para sayıyoru da yanlış anlamışlardır kesin ve net :)))
hem otobüslerle adam taşındı hem 300 bin kişi ilginç :)))))))
tabi tabi haklısınız..
mütevazi olsa (sadece rte için demeiyorum mesela devlet bahçeli de olabilirdi şu an onun içinde diyorum) o zamanda bakın kendini farklı göstermeye çalışıyor derler :) yani onun altında da bir şeyler ararlar :) göz önünde bir insansan servetinde çok konuşulur mütevaziliğinde...
GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK bu ülke için canını ortaya koyan bir liderdir.
Ayrıca ''Köylü milletin efendisidir.'' düşüncesi ile çiftlikler kurmuştur.
100 tane oğlu da olsa bütün mal varlığını devlete bağışlayacak kadar da yüce gönüllü biriydi. Allah rahmet eylesin nurlar içinde uyusun.
putin'in geçmişiyle erdoğan'ın geçmişini karşılaştırma zahmetine de katlandınız mı peki o haberden alıntı yaparken.. Bakın herşeyi bırakın, ama herşeyi bırakın. Benim bildiğim tek bir doğru var, benim eşim bu ülkenin bayrağı için iki bacağını verdiyse ve bir partinin mitinginde insanlar o bayrağı piknik örtüsü ya da üzerine oturmalık bez parçası olarak kullanıyorsa, kimsenin de olanlara sesi çıkmıyorsa gerekirse ben gider tek başıma mücadele ederim. Başka hangi partinin mitinginde böyle bir rezalet oldu sorarım? "o bizim başbakanımız tabii ki rahat yaşayacak. Adam çalıyor ama çalışıyor. Vay be ekonomimiz düzeldi" vs. Vs. Bunları bile anlayabiliyorum ama yukarıda yazdığım şeyi asla anlamam, kimse anlatamaz. Birinin çıkıp bana tek kelime edebilmesi için en az benim kadar bu vatana birşeyler vermesi gerekiyor, bilmem anlatabiliyor muyum? Bu ülkenin sınırlarından teröristler kırmızı halılarla geçmeye başladılarsa yazıklar olsun, tüm hakkımız haram olsun. Benim eşimin bacaklarının hesabını öte dünyada ben sormazsam, eşim sormazsa allah sorar allah.... Kimse de bu hesabı veremez.
Putin'in geçmişiyle Erdoğan'ın geçmişini karşılaştırma zahmetine de katlandınız mı peki o haberden alıntı yaparken.. Bakın herşeyi bırakın, ama herşeyi bırakın. Benim bildiğim tek bir doğru var, benim eşim bu ülkenin bayrağı için iki bacağını verdiyse ve bir partinin mitinginde insanlar o bayrağı piknik örtüsü ya da üzerine oturmalık bez parçası olarak kullanıyorsa, kimsenin de olanlara sesi çıkmıyorsa gerekirse ben gider tek başıma mücadele ederim. Başka hangi partinin mitinginde böyle bir rezalet oldu sorarım? "O bizim başbakanımız tabii ki rahat yaşayacak. Adam çalıyor ama çalışıyor. Vay be ekonomimiz düzeldi" vs. vs. Bunları bile anlayabiliyorum ama yukarıda yazdığım şeyi asla anlamam, kimse anlatamaz. Birinin çıkıp bana tek kelime edebilmesi için en az benim kadar bu vatana birşeyler vermesi gerekiyor, bilmem anlatabiliyor muyum? Bu ülkenin sınırlarından teröristler kırmızı halılarla geçmeye başladılarsa yazıklar olsun, tüm hakkımız haram olsun. Benim eşimin bacaklarının hesabını öte dünyada ben sormazsam, eşim sormazsa Allah sorar Allah.... Kimse de bu hesabı veremez.
Amin arkadaşım, amin... Gel de bunu anlat insanlara. Anlatamazsın. Herşeylerini borçlu oldukları adama bu kadar nankörlük. Pes vallahi, pesss....
GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK bu ülke için canını ortaya koyan bir liderdir.
Ayrıca ''Köylü milletin efendisidir.'' düşüncesi ile çiftlikler kurmuştur.
100 tane oğlu da olsa bütün mal varlığını devlete bağışlayacak kadar da yüce gönüllü biriydi. Allah rahmet eylesin nurlar içinde uyusun.
evet biliyorum putinin annesi fabrika işçisi babası da asker.. geçmişleriyle ne alaka onu anlamadım ama neyse..
eşinize çok üzüldüm yanlız gerçekten..
ama size şunu söyleyim ben bayrağın yere serildiğini saygısılık edildiğini göreyim dağıtırım orayı..
ama sadece bu mitinglerde de olmuyor ki
mesela konserlerde vs lerde çok gördük yani bayrakların yere serildiğini törenlerden sonra yerlere atıldığını ((
bu insanımızın hatası, bayrağa değer vermeyi bilmiyor bir çok insan..
tamam para sayıldı dedikodularına inanıyorlar eyvallah da
şeyi anlamıyorum ben başbakanın villasını abartmalarını anlamıyorum
yada gemisi var abartmalarını anlamıyorum..
başbakan ya başbakan, normal devlet memuru mu asgari ücretle geçinen biri mi.
hayır başbakanın villası olmayackta benim mi olacak :)
sanki bugüne kadar ki başbakanlar gecekonduda yaşadı da ilk defa villa da yaşayan bir başbakan gördüler :)
kendileri başbakan olsa hergün villa değiştirirler beee :)
Başka bir konuda da yazdıklarınızı gördüm kapatıldığı için yazamamistim. Bu otobüslerle taşıma mevzusu siz sahit olmuyorsunuz diye ortadan kalkmış olmuyor. Sadece ben 8 tane belediye otobüsü saydım küçükcekmece merkezden kalkan üzerinde görevli yazıp Akp bayraklarıyla donatılmış. Şu mesaj olayi da telefondan bağlanıyorum becerebilirsem koyacagim. Ama siz ona da inanmayacaksınız korkarım. Beyanlarımiza inanmadiginiz gibi.
Paraları sayarken görmedik de duyduk. Biz inanıyoruz yolsuzluga. Peki ya montaj olduğunu söyleyenler hele bi kanıtlayıverin bakalım.
Miting alani 1 milyon kisilikmis
Alanin ucte biri dolmus
E ne eder
300 bin
Zaten emniyet muduru net rakami 200 bin olarak aciklamis
Nokta