• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AK Parti'nin tarihi mitingi çileden çıkarttı!

ilginc bir yorum olmus. herhalde kastleri dinlemediniz. zaten ne geldiyse basimiza bu tembelligimziden geldi. usenme bak, youtube tikla da sevgili basbakanimizin paralari sifirla lafini dinleyiver. boyle bir cumle hic bir montajcinin yapamayacagi bi sey.

sonracigima 30 milyon eurocugu gonderecek yer bulamayislarini da kulaklarini acarak duy. hala basbakandir tabii ki olacak dersen, bize de soyleyecek cumle kalmaz.

sizde ilginçsiniz evet..
ben o kasetleri dinledm sanki aynı evde yaşıyoruz aynı bilgisayarı kullanıyoruz da hemen bir dinlemediniz iftirası çok yakışıyor bravo size....
montaj iddiası da var montaj olmamam iddiasıda var
kendi kazdığınız kuyuya kendiniz düştünüz
beni körü körüne inanmakla suçlarken sizde körü körüne inanmamakla aynı şeyi yapıyorsunuz..
montajdır veya değildirler alakalı hiç bir yorumum yok..
bence sizde üşenmeyinde bu suçladığım insan bu konuda ne yazmış acaba diye bakın..............

tamam para sayıldı dedikodularına inanıyorlar eyvallah da
şeyi anlamıyorum ben başbakanın villasını abartmalarını anlamıyorum
yada gemisi var abartmalarını anlamıyorum..
başbakan ya başbakan, normal devlet memuru mu asgari ücretle geçinen biri mi.
hayır başbakanın villası olmayackta benim mi olacak :)
sanki bugüne kadar ki başbakanlar gecekonduda yaşadı da ilk defa villa da yaşayan bir başbakan gördüler :)
kendileri başbakan olsa hergün villa değiştirirler beee :)

valla ahmet necdet sezer de bu ülkenin cumhurbaşkanıydı ama villaları gemicikleri bilmemneleri yoktu hala da yok ankarada gölbaşındaydı sanırım gayet mütevazi bi hayat yaşamakta buna ne diyceksınız?:44:

bir miting için cıkan kavgalara bakar mısınız yan yanada olsak acaba bu kavgaları yapacak mıyız
yoksa pc karsısında diye mi böyle rahat oluyor
rahmetli nurlar içinde yatsın Atamın konuyla ne alakası var
bizleri bu hale sokanlar utansın
mitingte 1 milyar kişi olsa ne olmasa ne
ülke sadece diyarbakır civarından çatırdamıyor
diğer kalan yerler de tam ortadan çatırdıyor
Allah sonumuzu hayır etsin
basımızda dönen bu tehlikeli oyunlar tez zamanda bitsin insallah

Ben üniversite mezunu, yüksek lisans yapmış, iki yabancı dil bilen tüm bunların üstüne dört yıl daha koyup bir bölümde daha okumuş bir insanım. Çok iyi geliri olan bir işim var. Ailemin de gelir durumu iyiydi. Eşimin de gelir durumu kötü değil. 35 yaşındayım. 15 senedir çalışıyorum. Geleceğimi kurmak, kurtarmak adına bu gelirlerin üzerine bir de internet üzerinden editörlük yapıyorum. Yani Türkiye'de yaşayan birçok insana göre gelir durumum çok çok iyi. Şimdi saydığım şu gelirlerle benim, eşimin, eşimin ailesinin ve benim ailemin tüm mal varlığı 4 adet evden ibaret. Ben okurken kimse bana burs vermedi. Ailemin "işadamı dostları" yoktu beni Amerika'da okutacak. Annem de babam da emekliler. Hayatlarının otuzar yılını tabiri caizse sırtlarından ter akıtarak, çalışarak geçirdiler. Elde ettikleri tek şey bir ev... BİR EV... Başka da hiçbir malları mülkleri yok. Hayatım boyunca lüks nedir bilmedim, çünkü boğazımdan tek lokma haram geçmedi. Annem de babam da inançlı insanlar. Hatta abartmıyorum ve kendi ailem diye söylemiyorum hayatım boyunca gördüğüm en dürüst insanlar. Babamın yolda 5 TL bulup da, harcamayıp ihtiyacı olana verdiğini bilirim. Ben okurken parasızlıktan kaloriferli evde, doğal gaz alamayıp kömür sobası yakıp dört kişi aynı odada kaldığımızı bilirim. Çok şükür geçti o günler. Alın terimizle çıktık açığa. Şimdi ben soruyorum, bir adam biletçilik yaparken, üç kuruşa muhtaçken yirmi yılda nasıl oluyor da milyarder oluyor. Dediğim gibi ben 35 yaşındayım yani başka başbakanlar da bilirim. Örnek olarak herkesin verdiği gibi Ecevit çiftini vereyim. Gariplerin bir evi vardı onu da devlete bağışladılar. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in nesi var sizce? Bir kooperatif evi. Başbakan maaşı dediğiniz şey size yüksek görünebilir ama yaptıkları harcamaları karşılar mı? Evinde milyarlarca dolar para olmasını açıklar mı? 5 tane gemisi nasıl olabiliyor yirmi küsür yaşında bir insanın. Oğlu da mı başbakanlık yapıyor? Sizlerin mesela yirmi yaşında olup, bu kadar para kazanan bir arkadaşınız, yakınınız var mı? Çoğunuzun cebinde bazen 20 lira olmaz da kendinize bir gömlek alamazsınız. Ben de aynı durumda oldum ordan biliyorum. Çoğunuzun evinde şeker biter paranız yoktur da çayı şekersiz içersiniz. Bir misafir geleceği zaman telaşa düşersiniz evde birşey yok nasıl ikram ederim diye. Ev harçlığınızdan ya da maaşınızdan artırdığınız üç beş kuruşla yatırım yapmaya çalışırsınız. Bazen boğazınızdan kesersiniz çocuğunuzun okul parası için ya da çok istediği bir oyuncağı almak için. Ama bunlara rağmen hala kalkmış burada "Başbakan adam o kadar da olsun" diyorsunuz ya, hak ediyorsunuz siz....

Hay ağzına sağlık kardeşim. Yemin ediyorum bu yorumun üstüne daha ne söylenir ? Son kelimesine kadar katılıyorum . :46: :46:

Ayrıca tekrar ediyorum, hadi o başbakan, onun var zibilyon evi milyar dolar parası. Yirmi yaşında insanların nasıl bu kadar parası oluyor? Onlar da mı babalarıyla başbakanlık yapıyorlar? Ortaklar mı. Basit bir üniversiteden mezun olmuş bu insanlar nasıl bu kadar büyük işadamları oldular birden bire. İnşallah daha bir otuz yıl daha kalır bu başbakan da iyice dibe vururuz. Belki o zaman dank eder kafanıza onların cebine giren paranın sizin gırtlağınızdan çalındığı. Sizin çoluklarınızın, çocuklarınızın geleceğinin çalındığı. Böyle yaparak bana, kendinize değil, çocuklarınıza gelecek nesillere ihanet ettiğinizi, kötülük ettiğinizi.
Bende hep bunu soyluyorum"basbakan sunu yapti,bunu yapti"diyenlere,yapti da hayrina yapmadi herhalde gorevi bu oldugu icin yapti,zaten bunlari yapnak icin basbakan olmadi mi?
Gecen gunde yazdim 200tl lik benzinin 120tlsini vergiye veriyorsam devlette bana yol yapacak tab,85tl lik elektrik faturamin 30tl sini vergite veriyorsam devlette bana hizmet verecek tabi hergun sunu yaptim bunu yaptim derken bir kerede halkimda şukadar vergi veriyor demiyor sanki herseyi kendi cebinden yapiyor
Ben vergimi devlet bana hizmet veriyor-versin diye oduyorum oturup ailece yesinler diye odemiyorum

dibe vurduk öylemi , etrafına bak bakalım daha yeni evlenlere bak bakalım hepsinin evi var bende dahil olmak üzere . Iğneden ipliğe herşeyimiz dolup taşıyor . Babam önceden öğretmen maaşıyla tek takım elbisesi vardı . şimdi en pahalı yerden alıyor. Daha yazacak çok şey var ama ağzımızla kuş tutsak yaranamayız . Evet ekonomi çöktü kabul :52:

Ah canım benim ah ...
Daha bu kış Van'a mont, ayakkabı gönderdik . O çocuklar ne olacak peki ? Depremden bu yana hala bellerini doğrultamadılar.
Montları aldıklarında yüzlerini görseydin, şu cümlelerinden utanırdın .
Herkesi kendin gibi görme, insanlar ay sonunu zor getiriyor.
Senin baban en pahalı yerden takım alıyormuş, alsın.
Bu ülkede hala aç olup açıkta kalan insanların fazla olduğu gerçeği değişmiyor.
Bu yorumuna inanamıyorum.

valla ahmet necdet sezer de bu ülkenin cumhurbaşkanıydı ama villaları gemicikleri bilmemneleri yoktu hala da yok ankarada gölbaşındaydı sanırım gayet mütevazi bi hayat yaşamakta buna ne diyceksınız?:44:

tam tersi örneklere ne dersiniz peki ?
mesela eski başbakanların servetleri felan ?
beş parmağın beşi bir değil
kimi mütevaziliği tercih eder kimi lükslüğü
ayrıca mütevaziliği seçmiş ama türban amborgosu koymuş da bir insan....

ben çağırlmadım diye yok saymadım ki..
mesajı attılar başka konuda..
amam mesaj sadece mitinge davet mesajı.
yanlız mesajda bedava yemek dağıtıldığını felan iddia ediyorlar..
bende soruyorm işte hani mesajda öyle bir şey yazıyorsa görmek istiyorum..
partizanlık değil benim ki sadece mantık..
yani akp nin açığını bulmak için didiniyor muhalefet veya bazı basın
peki buna rağmen neden bu yemekli mesajlar vs birinin telefonundan alınıp haber yapılmadı..
mantıken soruyorum.
böyle bir şey olsa şimdi gazatelerde çarşaf çarşaf resmi sergileniyor olurdu.
evet otobüs resimleri var hatta google görsellerden bende baktım
ama bir çoğunun önünde ilçe isimleri yazıyor..
tamam ben yine de çevre illerden seçmen getirdiklerine inanayım,
ya yemekli mesajlar, ya dağıtılan paralar, ya dağıtılan altınlar bunlara ne demeliyim
kesinlikle ben bu görütüler montajdır demedim
ÖYLE BİR YORUMUM YOK
haliyle beni montaja inanıyorsunuz diye suçlamayın
ha suçlayacaksanız bunun montaj olmadığını iddia ettiğiniz için kendinizi suçlayın.. sadece söylentilere inandığınız için

Yemek para iddiaları bana ait olmadığı için cevap vermiyorum. Söylentiye inanan sizsiniz. Biz kulağımızla duyduğumuza inanıyoruz. Siz yolsuzluk tapeleri çıkmış bir.dediğini ertesi gün inkâr eden yalan olduğu görüntülerle kanıtlanmis bir olayın var olduğunu iddia eden birine inanıyorsunuz.

Hayır devletin "destan" yazan polisi bi sorusturma sonucu operasyon yapmış. Operasyon yapılan kişinin tapeleri yayinlanmis destan yazan polisler sürülmüş içeridekiler salinmis sonra da ama tapeler montaj efendim. Buyrun o zaman kanitlayin neyi bekleniyor.

Ama çalışıyor diyenlrri bile bir nebze anlıyorum ama montaj bunlar diyenleri hele Akp iktidarında süregelen davalardan sonra bunları diyenleri anlamam mümkün degil. Sadece gülerek izliyorum.

tam tersi örneklere ne dersiniz peki ?
mesela eski başbakanların servetleri felan ?
beş parmağın beşi bir değil
kimi mütevaziliği tercih eder kimi lükslüğü
ayrıca mütevaziliği seçmiş ama türban amborgosu koymuş da bir insan....

biz ona mütevaziliği seçmiş demiyoruz işte devletin parasını yememiş diyoruz lütfen dini alet ederk bel altı yorumlara girmeyin:kkk:

Yemek para iddiaları bana ait olmadığı için cevap vermiyorum. Söylentiye inanan sizsiniz. Biz kulağımızla duyduğumuza inanıyoruz. Siz yolsuzluk tapeleri çıkmış bir.dediğini ertesi gün inkâr eden yalan olduğu görüntülerle kanıtlanmis bir olayın var olduğunu iddia eden birine inanıyorsunuz.

Hayır devletin "destan" yazan polisi bi sorusturma sonucu operasyon yapmış. Operasyon yapılan kişinin tapeleri yayinlanmis destan yazan polisler sürülmüş içeridekiler salinmis sonra da ama tapeler montaj efendim. Buyrun o zaman kanitlayin neyi bekleniyor.

Ama çalışıyor diyenlrri bile bir nebze anlıyorum ama montaj bunlar diyenleri hele Akp iktidarında süregelen davalardan sonra bunları diyenleri anlamam mümkün degil. Sadece gülerek izliyorum.

iyi misiniz siz ???
hani ben neye inandım neye inanmışım kendimden haberim yok galiba :37:
inandınız da inandınız ablacım şu inandınız kelimesini dilinizden bir atsanız ne dersiniz
çünkü ben inanmadım bu konuyla ilgili yorum yapmadım demekten yoruldum..
zaten söylentilere inanan bir insan ben foto istiyorum demez..
montajla ilgili tekrar yazıyorum ve bu son yazışım
ne inanıyorum iddiam var ne inanmıyorum iddiam var..
kanıtlandığı an hepinizden önce ben gelip yazacğım şuraya EVET İNANDIM diye...
bu olay kapanmaz emin olun..
bunu mutlaka öyle yada böyle kanıtlayacaklardır..

biz ona mütevaziliği seçmiş demiyoruz işte devletin parasını yememiş diyoruz lütfen dini alet ederk bel altı yorumlara girmeyin:kkk:

siz cumhurbaşkanın asgari ücret aldığını düşünüyorsanız evet tabi para yemiyor tabi dersiniz ...
türban konusu neden bel altı olsun ki ben dinden vurmadım ayrımcılıktan vurdum.......

Başka bir konuda da yazdıklarınızı gördüm kapatıldığı için yazamamistim. Bu otobüslerle taşıma mevzusu siz sahit olmuyorsunuz diye ortadan kalkmış olmuyor. Sadece ben 8 tane belediye otobüsü saydım küçükcekmece merkezden kalkan üzerinde görevli yazıp Akp bayraklarıyla donatılmış. Şu mesaj olayi da telefondan bağlanıyorum becerebilirsem koyacagim. Ama siz ona da inanmayacaksınız korkarım. Beyanlarımiza inanmadiginiz gibi.

Paraları sayarken görmedik de duyduk. Biz inanıyoruz yolsuzluga. Peki ya montaj olduğunu söyleyenler hele bi kanıtlayıverin bakalım.

Benim anlayamadığım şey; Para sayarken gördün mü? de inanıyorsun mantığındaki insanların, mitingi dolu "gördüklerinde" buna inanmaları. Otobüsleri gördün mü de inanıyorsun demezler mi insana?
Ben kendim gördüm İzmir Mitingindeki otobüsleri.
Yani tapedeki sesleri dinlemek yeter görmeye gerek yok .

Kavgalarınız, hakaretleriniz, herşeyiniz bir yana da şu topikte Demirel, Ecevit, Özal, Çiller gibi başbakanlık yapmış insanların servetiyle başbakanının servetini kıyaslamaktansa yine lafı ne yapıp edip Atatürk'e getirmenize üzüldüm.

Sevmesenizde o bu ülke için mücadele etmiş bir komutandı.

Serveti olmuştur ama bakınız bugün AOÇ'ne başbakanlık konutu yapılıyorsa onun mirasını devlete bırakması sayesindedir, İş bankası sizlere hizmet ediyor, varisi yok muydu ? Vardı, manevi kızı, kardeşi vardı ama AOÇ millete miras bırakıldı, yeri gelmişken söyleyeyim içimde kalmasın, AOÇ hepimize miras bırakıldı, ben bana miras bırakılan yere başbakanlık konutu yapılması için izin vermemiştim ama yapılıyor, durdurma kararına rağmen yapılacak, benim miras hakkıma saygı bekliyordum oysa.

bide şu var tabi hem otobüs dolusu mitinge adam götürdüler deyip
hemde alanda şu kadarcık kişi varmış demelerini bir türlü anlamıyorum
bu nasıl bir çelişki ya insan kendi kendini çürütür mü ?
otobüsleri gördüm evet ben otobüslerle götürmüşlerdire bir şey demiyorum..
otobüsün ardından söylenen iddiaları soruyorum..
kulakla duymanız inanmak için yeterliyse diyecek sözüm yok..
monyaj diye bir teknoloji var o yüzden kulakla duymak yeterli olamaz benceeeeee

Insallah montaj oldugu ispatlanir
Eger o sifirlanmaya calisilan paralar benim,ailemin,halkin parasi ise ben kendi adima hakkimi asla helal etmiyorum......

Mustafa Kemal’in mal varlığı dudak uçuklatacak cinsten.Peki eski bir asker olan ve cumhurbaşkanlığından başka hiçbir işle uğraşmamış olan ticaret hayatı olmayan M.Kemal Türkiye’nin en zengin adamı olmayı nasıl başardı? Bugün KOÇ ve SABANCI belki de bu kadar mal varlığına sahip değil.
İzah edelim,M.Kemal’in Cumhurbaşkanlığı maaşı 14 bin TL idi.Bu rakam bugünkü değerden hesaplanır ise yaklaşıl 167 cumhuriyet altını yapıyor yani şuanda cumhuriyet altını 530 TL olduğuna göre yaklaşık 800 bin TL.Eski para ile 800 milyarcık..Yani hayatta iken Türkiye’nin en zengin adamı M.Kemal idi.
Oysa daha milli mücadele başlangıcında kongrelere ödünç elbiseler ile katıldığını NUTUK’unda gurulanarak yazar.Peki ne oldu da ödünç elbiseler alan eski bir asker olan M.Kemal Türkiye’nin en zengin adamı olmayı başardı..
İzah edelim yukarıda ki MİNİK maaş dışında ki bu maaş bugüne kadar ki tüm cumhurbaşkanlarının maaşının toplamından bile fazla.Şuan da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün maaşı 30 bin TL yani neredeyse 30 kat daha fazla maaş alıyormuş,oysa dönemin Türkiye’si bugünün Türkiye’sin den 10-15 kat daha fakir.
Bitti mi,elbette hayır ;
trans.gif

Hint müslümanlarının yani bugünkü Pakistan halkının göndermiş olduğu 500 bin TL tutarında ki para savaş için harcanmıyor.Savaş yıllarında sadece 120 bin TL si harcanıyor ki ordunun çoğu kez barutu bitmesine rağmen,kalan 320 bin TL savaştan sonra M.Kemal’e iade ediliyor.O da bu paranın bir kısmı ile kendisine İŞ Bankasını kuruyor ve ortağı oluyor.

M.Kemal’in mal varlığı dökümü ise İsmail CEM‘in “Türkiye’nin Geri Kalmışlığının Tarihi” isimli kitabı ile ortaya çıkıyor, İsmail Cem’in de Atatürk’ün genel sekreteri Hasan Rıza Soyak‘ın “Atatürk’ten Hatıralar” adlı kitabından (Cilt.2, s.689) alarak belgesi ile yazıyor.Kemalist yazarlar ve Atatürkçüler bu mal varlığına itiraz edememekle beraber tüm malını hazineye bağışladığını eklemek zorunda kalırlar oysa zaten bir varisi olmadığı içindir bu bugün bile varisi olmayan kişiler ölünce malları devlete kalıyor,bura da sorgulanan mal varlığının kime kaldığı değil ödünç elbiseler ile kongrelere katılan bir askerin nasıl olup da 10-15 yıl da Türkiye’nin en zengin insanı olduğudur.

.........

KÖTÜLEMEK AMACIYLA SÖYLEMİYORUM

ORTAYA VERİ KONULUYOR, BENİM DE KOYMA HAKKIM VAR.

LÜTFEN ŞÖYLE BÖYLE DEMEYİN AFAROZ EDERMİŞCESİNE BİR TAVIR SERGİLEMEYİN.

BEN DE BİR ŞEYLER PAYLAŞIYORUM.

ÜSTÜME GELME GİBİ DURUMLAR OLMASIN:ssz::27::8:

Zübeyde Hanım ın evine borçlardan dolayı alacaklılar geldiğinde, Atatürk ona evdeki halıları satıp ödemesini söylemiştir. İsteseydi, para çalabilirdi oysa . Devletin bir kuruşuna dokunmayıp "anası için bile" evdeki halıları satmasını söylemiş. Daha neyden bahsediyorsun ?

Yazıklar olsun .

inşallah ispatlanır..
çok istiyorum öyle veya böyle ispatlanması..
yani gerçeksede çıksın gerçek değilse de..
herkes gibi bende rahatsızım bu durumdan
sanki ben sevinmiyorum ben montaj bu ya demiyorum veya kesinlikle montaj değildir diyemiyorum..
eğer doğruysa zaten haklarımızı helal etmicez.. bu böyle

tamam para sayıldı dedikodularına inanıyorlar eyvallah da
şeyi anlamıyorum ben başbakanın villasını abartmalarını anlamıyorum
yada gemisi var abartmalarını anlamıyorum..
başbakan ya başbakan, normal devlet memuru mu asgari ücretle geçinen biri mi.
hayır başbakanın villası olmayackta benim mi olacak :)
sanki bugüne kadar ki başbakanlar gecekonduda yaşadı da ilk defa villa da yaşayan bir başbakan gördüler :)
kendileri başbakan olsa hergün villa değiştirirler beee :)

ayyy yemin ederim şimdi ben yazcaktım bunu yaaa resmen içimi okudun :1:

millet kalmış tayyipin parasıyla belaya sanki diğer partiler başa gelse onlarda tayyip gibi olcaklar....

ayrıca bi de demezler mi yedi bitirdi türkiyeyi diye, sanki kendileri başa gelme yemeyecekler, satmayacaklar...

iyi misiniz siz ???
hani ben neye inandım neye inanmışım kendimden haberim yok galiba :37:
inandınız da inandınız ablacım şu inandınız kelimesini dilinizden bir atsanız ne dersiniz
çünkü ben inanmadım bu konuyla ilgili yorum yapmadım demekten yoruldum..
zaten söylentilere inanan bir insan ben foto istiyorum demez..
montajla ilgili tekrar yazıyorum ve bu son yazışım
ne inanıyorum iddiam var ne inanmıyorum iddiam var..
kanıtlandığı an hepinizden önce ben gelip yazacğım şuraya EVET İNANDIM diye...
bu olay kapanmaz emin olun..
bunu mutlaka öyle yada böyle kanıtlayacaklardır..

Yav he he inanmadiniz dedikodu da demediniz. Neyse benim hatam Muneyi yormak istemiyorum.

Selametle.

Back