- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
tam tersi örneklere ne dersiniz peki ?
mesela eski başbakanların servetleri felan ?
beş parmağın beşi bir değil
kimi mütevaziliği tercih eder kimi lükslüğü
ayrıca mütevaziliği seçmiş ama türban amborgosu koymuş da bir insan....
ak parti vs falan filan değilde yazacağım hep insanlar geçinemiyor geçinemiyor yetmiyo yetmiyo yazmışızya evet bi çoğumuz kıt kanaat geçiniyo ama bi çogumuzda bi düşünelim bizden daha az maaş alanlar yetiştirirken çoluk çocuk neden yetiştiremiyoruz diye..... hepimizin cebinde telefon varken akıllısını istedik bi cırtla cektik kredi kartından, hepimizin evinde televizyon varken yok plazma yok 3d yok bilmem ne istedik bi de onun çektirdik karttan telefon televizyon laptop hertürlü alet mevcut hepimizin bilmem kaç çeşit ayakkabısı kıyafeti vs varken 10. cift ayakkabıyı aldık bilmem kaçıncı akımı aldık ... velhasılı kelam aldıkta aldık sonrada yetiştiremiyoruz bilmem ne azcıkta kendimize mi baksak acaba ...... eskiden yetmiyordu ama insanlar alamıyorduda nitekim şimdi alıyorlar ödüyorlaar alıyorlar ödüyorlar yine yetirmiyorlar çok mu hırslıyız acaba toplum olarak yada ne derseniz.....
100 liraya ideolojisini, atasını satacak olan gitsin akpye oy versin zaten peh
Malesef her gelen soydu ulkeyi. Eee ne yapalim? Daha verelim daha cok soysunlar.
birileri hakaret nasıl oluyor işte bu arkadaştan görsünler.gerçi ceza almış ama aynı tepkiyi yinede gösterelim olurmu mesela herkes yazsın çok ayıp özür dilemelisin diye.
ak parti vs falan filan değilde yazacağım hep insanlar geçinemiyor geçinemiyor yetmiyo yetmiyo yazmışızya evet bi çoğumuz kıt kanaat geçiniyo ama bi çogumuzda bi düşünelim bizden daha az maaş alanlar yetiştirirken çoluk çocuk neden yetiştiremiyoruz diye..... hepimizin cebinde telefon varken akıllısını istedik bi cırtla cektik kredi kartından, hepimizin evinde televizyon varken yok plazma yok 3d yok bilmem ne istedik bi de onun çektirdik karttan telefon televizyon laptop hertürlü alet mevcut hepimizin bilmem kaç çeşit ayakkabısı kıyafeti vs varken 10. cift ayakkabıyı aldık bilmem kaçıncı akımı aldık ... velhasılı kelam aldıkta aldık sonrada yetiştiremiyoruz bilmem ne azcıkta kendimize mi baksak acaba ...... eskiden yetmiyordu ama insanlar alamıyorduda nitekim şimdi alıyorlar ödüyorlaar alıyorlar ödüyorlar yine yetirmiyorlar çok mu hırslıyız acaba toplum olarak yada ne derseniz.....
eksi rep vermek için hakaret içerikli olması mı gerekiyor öyle bir şart varsa bilmiyorum yazınıza katılmadığım için verdim
yok özelden kimseyle haberleşmiyorum yazdıklarınızı okuyorum beğenmediğim için eksi veriyorum beğendiklerime artı,mesela sizin gibi gebelik sayfalarına yazdığım mesajlara sırf size eksi rep verdiğim için karşılık olsun diye eksi rep vermedimbeğendiğim mesajlarınıza da beğeni veriyorum bu da mı yasak
evet o hatun benim gebelik topiğini okuyan burayı okuyamaz mı yasak mı!!!!
Kimseyle polemiğe girmek gibi bir derdim yok yanlış anlaşılmasın her üye gibi yazılanları okuma hakkım var benimde.
soruyu şöyle değiştirelim,
kim var soymayacak,kimden eminiz kime oy verelim ,
bir isim veya bir parti söyleyin şu isim kesinlikle yapmaz deyin ona verelim oyumuzu.
Malesef her gelen soydu ulkeyi. Eee ne yapalim? Daha verelim daha cok soysunlar.
alara süpersin :)
yorumlarını çok beğeniyorum,devamını diliyorum :)
benim yerime konuşmuş oluyorsun valla
bir isim veya bir parti söyleyin şu isim kesinlikle yapmaz deyin ona verelim oyumuzu.
evet herkes az da olsa çok da olsa soyuyor. Kimseden emin değiliz soymaz mı diye ama ben eminim kimlerin soyduğundan. O yüzden soyduğunu bile bile bir partiye oy vermek bana ters.
Ayrıca hiç kimse sesini çıkarmazsa bugün soymaya devam ederler, yarın gelecek olanlar da soyarlar. Ama ideoloji gözetmeksizin hakkımızı ararsak en aza indirmiş oluruz diye düşünüyorum.
Yoo oyle degil. Iktidar bos kalmicak. Tek basina iktidar olmicak. %10 baraji kalkicak daha cok parti gelicek meclise. Otokontrol saglanmali. Bir yandan da halk uyanik olmali. Ufacik bir iddiada bile milletvkili bakan istifaya zorlanmali ki kimse cesaret edemesin. Yoksa kim tek basina gelse calar. Bir de asgari ucretle calisan adamlar milyondolarlari goturen basbakani savunursa isler daha da kolaylasir tabi. Ben mecliste feminist parti gormek istiyorum cevreci parti gormek istiyorum. Meclis biraz daha karma olmali.sorun sistemde. Bugun kim %38 oy alsa rte gbi davranir. Din istismarcilarina ataturk istismarcilarina dur diyecek olan biziz. Biz halkiz. Iktidari degil kendi haklarimizi savunucaz.
Yoo oyle degil. Iktidar bos kalmicak. Tek basina iktidar olmicak. %10 baraji kalkicak daha cok parti gelicek meclise. Otokontrol saglanmali. Bir yandan da halk uyanik olmali. Ufacik bir iddiada bile milletvkili bakan istifaya zorlanmali ki kimse cesaret edemesin. Yoksa kim tek basina gelse calar. Bir de asgari ucretle calisan adamlar milyondolarlari goturen basbakani savunursa isler daha da kolaylasir tabi. Ben mecliste feminist parti gormek istiyorum cevreci parti gormek istiyorum. Meclis biraz daha karma olmali.sorun sistemde. Bugun kim %38 oy alsa rte gbi davranir. Din istismarcilarina ataturk istismarcilarina dur diyecek olan biziz. Biz halkiz. Iktidari degil kendi haklarimizi savunucaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?