• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AK Parti'nin tarihi mitingi çileden çıkarttı!

tam tersi örneklere ne dersiniz peki ?
mesela eski başbakanların servetleri felan ?
beş parmağın beşi bir değil
kimi mütevaziliği tercih eder kimi lükslüğü
ayrıca mütevaziliği seçmiş ama türban amborgosu koymuş da bir insan....

Malesef her gelen soydu ulkeyi. Eee ne yapalim? Daha verelim daha cok soysunlar.

ak parti vs falan filan değilde yazacağım hep insanlar geçinemiyor geçinemiyor yetmiyo yetmiyo yazmışızya evet bi çoğumuz kıt kanaat geçiniyo ama bi çogumuzda bi düşünelim bizden daha az maaş alanlar yetiştirirken çoluk çocuk neden yetiştiremiyoruz diye..... hepimizin cebinde telefon varken akıllısını istedik bi cırtla cektik kredi kartından, hepimizin evinde televizyon varken yok plazma yok 3d yok bilmem ne istedik bi de onun çektirdik karttan telefon televizyon laptop hertürlü alet mevcut hepimizin bilmem kaç çeşit ayakkabısı kıyafeti vs varken 10. cift ayakkabıyı aldık bilmem kaçıncı akımı aldık ... velhasılı kelam aldıkta aldık sonrada yetiştiremiyoruz bilmem ne azcıkta kendimize mi baksak acaba ...... eskiden yetmiyordu ama insanlar alamıyorduda nitekim şimdi alıyorlar ödüyorlaar alıyorlar ödüyorlar yine yetirmiyorlar çok mu hırslıyız acaba toplum olarak yada ne derseniz.....

bizim bütün topraklarımız da petrolde çıksa yine de zengin olamayız..
çalanı çırpanı geçtim diyelim ki mükkemmel bir hükümet var...
yılda ne kadar ekmek israf ediliyor biliyoruz,
kızartma yapıyoruz o atık yağı lavaboya döküyoruz çevreyi kirletiyoruz,
yere çöp atıyoruz aman banane boşuna maaş almasınlar temizlesinler diyoruz,
dibimizdeki iş yerine arabayla gidip geliyoruz,
suyu kullanırken dikkat etmiyoruz,
kyk yurdunda kaldım ben çesme kapatmaktab yoruluyordum , ellerini yıkıyorlar çesmeyi açık bırakıp gidiyorlardı bide ünv öğrencileri bunu yapan.
yurdun her köşesinde geri dönüşüm kutuları olurdu ama bütün kağıtlar çöpe giderdi..
daha verecek çok örnek var
bu yüzden de ilerlemiyoruz..

birileri hakaret nasıl oluyor işte bu arkadaştan görsünler.gerçi ceza almış ama aynı tepkiyi yinede gösterelim olurmu mesela herkes yazsın çok ayıp özür dilemelisin diye.

biryerlere gelemeyeceğini bildikleri için hakareti seçiyorlar çok görmemek lazım boşver :49:

ak parti vs falan filan değilde yazacağım hep insanlar geçinemiyor geçinemiyor yetmiyo yetmiyo yazmışızya evet bi çoğumuz kıt kanaat geçiniyo ama bi çogumuzda bi düşünelim bizden daha az maaş alanlar yetiştirirken çoluk çocuk neden yetiştiremiyoruz diye..... hepimizin cebinde telefon varken akıllısını istedik bi cırtla cektik kredi kartından, hepimizin evinde televizyon varken yok plazma yok 3d yok bilmem ne istedik bi de onun çektirdik karttan telefon televizyon laptop hertürlü alet mevcut hepimizin bilmem kaç çeşit ayakkabısı kıyafeti vs varken 10. cift ayakkabıyı aldık bilmem kaçıncı akımı aldık ... velhasılı kelam aldıkta aldık sonrada yetiştiremiyoruz bilmem ne azcıkta kendimize mi baksak acaba ...... eskiden yetmiyordu ama insanlar alamıyorduda nitekim şimdi alıyorlar ödüyorlaar alıyorlar ödüyorlar yine yetirmiyorlar çok mu hırslıyız acaba toplum olarak yada ne derseniz.....

hay ağzını öpeyim gardaşım:49:

eksi rep vermek için hakaret içerikli olması mı gerekiyor öyle bir şart varsa bilmiyorum yazınıza katılmadığım için verdim

yok özelden kimseyle haberleşmiyorum yazdıklarınızı okuyorum beğenmediğim için eksi veriyorum beğendiklerime artı,mesela sizin gibi gebelik sayfalarına yazdığım mesajlara sırf size eksi rep verdiğim için karşılık olsun diye eksi rep vermedim:19: beğendiğim mesajlarınıza da beğeni veriyorum bu da mı yasak:19:

evet o hatun benim gebelik topiğini okuyan burayı okuyamaz mı yasak mı!!!!

Kimseyle polemiğe girmek gibi bir derdim yok yanlış anlaşılmasın her üye gibi yazılanları okuma hakkım var benimde.

Kusura bakmayın ama özellikle bir mesajımda soru sormuşum ve insanlık önemli demişim . Buna eksi rep almışım.

Katılmayacağınız hiçbir şey göremediğim için ben de size eksi rep verdim . Rica ediyorum sizden, bana ne + ne de - rep vermeyin .
Burada kimlerle ne tartışma içine girdik bir tek eksi rep vermedim kimseye. Öyle dışarıdan eksi replerle olmaz buyrun fikriniz varsa sohbet edelim.

Son düzenleme:
soruyu şöyle değiştirelim,
kim var soymayacak,kimden eminiz kime oy verelim ,
bir isim veya bir parti söyleyin şu isim kesinlikle yapmaz deyin ona verelim oyumuzu.

alara süpersin :)
yorumlarını çok beğeniyorum,devamını diliyorum :)
benim yerime konuşmuş oluyorsun valla

Malesef her gelen soydu ulkeyi. Eee ne yapalim? Daha verelim daha cok soysunlar.

Zaten ses çıkarılmadığından gelen geçen soyuyor ya göz göre göre soyuluyoruz hala nasıl savunuruz peşinde millet sadece muhalefet değil bizim de verdiğimiz her verginin, kuruşun hesabını sormamız lazım ki kimse yapmaya cesaret edemesin bugün Avrupa da görüyoruz 300-500 dolar rüşvet iddiaları ile istifa ediyorlar. Hadi diyelim montaj, dublaj her neyse peki Akp niye gelir gelmez nereden buldun yasasını kaldırdı yada niye sayıştay raporları meclise gelmiyor birisi bana bunları da açıklasın?

Yani şu mu ? Birileri kendini sıkıp kasmadan istediği gibi istediği şeyi alırken evi ve arabası , gemileri oluyor.
Ama birilerinin bunlara sahip olması için, bir şeyleri kısıp mahrum kalması lazım .
Bahsettiğiniz kesim yine orta kesim. Sizin benim gibi insanlar. ALLAHa şükür .

Fakat asgari ücretle geçinmeye çalışan aileler değil bunlar. Onların akıllı telefon alması mümkün değil ya da vs .
Ben üstüne giyecek montu olmayanlardan bahsediyorum mesela.

@Mune ya da @KazenSiteye de getirseniz ya secim yasagi.Son iki gundur konularda yorumlarda cigrindan cikti vaktimin cogunu gecirdigim su politize bolumune uzun sure ugramamak en iyisi.

alara süpersin :)
yorumlarını çok beğeniyorum,devamını diliyorum :)
benim yerime konuşmuş oluyorsun valla

teşekkür ederim :)
ya halk korkuyor işte ,
cesaret edemiyorlar ya daha kötüsü gelirse ya daha kötüsü olursa , ye gelen gideni aratırsa.....
bugüne kadar çok krizler, çok darbeler görmüş bir millet Türk milleti,
yılmışlar artık bıkmışlar artık, korkuyorlar eski günleri yaşamaktan korkuyorlar...
benim babannem 65 yaşında kadın, diyorum ki babanne gel şu partiye oy verelim diyorum
aman kızım sakın haa bak o günleri biz yaşadık, neler çektik biz, siz kitaplarda okuyorsunuz ama kitapla yaşadığımız aynı olmaz, hiç bir kitap o günlerin duygusunu yaşatamaz diyor :(( ne diyim ki şimdi ben bu kadına haksızsın nasıl diyim :((
eskiden elma alamazdık kızım diyor, bir kilo elma alabiliyorum şimdi diyor.. ve bu onların gözünde çok büyük bir şey oluyor..
yani biraz da bu millete hak verelim neden oy verdiğine de hak verelim... cahil demiyelim düşünelim biraz bunları lütfen...

bir isim veya bir parti söyleyin şu isim kesinlikle yapmaz deyin ona verelim oyumuzu.

evet herkes az da olsa çok da olsa soyuyor. Kimseden emin değiliz soymaz mı diye ama ben eminim kimlerin soyduğundan. O yüzden soyduğunu bile bile bir partiye oy vermek bana ters.

Ayrıca hiç kimse sesini çıkarmazsa bugün soymaya devam ederler, yarın gelecek olanlar da soyarlar. Ama ideoloji gözetmeksizin hakkımızı ararsak en aza indirmiş oluruz diye düşünüyorum.

evet herkes az da olsa çok da olsa soyuyor. Kimseden emin değiliz soymaz mı diye ama ben eminim kimlerin soyduğundan. O yüzden soyduğunu bile bile bir partiye oy vermek bana ters.

Ayrıca hiç kimse sesini çıkarmazsa bugün soymaya devam ederler, yarın gelecek olanlar da soyarlar. Ama ideoloji gözetmeksizin hakkımızı ararsak en aza indirmiş oluruz diye düşünüyorum.

maalesef bende ya gelen daha çok soyarsa diye korkuyorum :43:

bazıları mono görür bazıları di
söz konusu bu parti oldu mu seçmenlerinin gözü multi görüyor
:)))

Yoo oyle degil. Iktidar bos kalmicak. Tek basina iktidar olmicak. %10 baraji kalkicak daha cok parti gelicek meclise. Otokontrol saglanmali. Bir yandan da halk uyanik olmali. Ufacik bir iddiada bile milletvkili bakan istifaya zorlanmali ki kimse cesaret edemesin. Yoksa kim tek basina gelse calar. Bir de asgari ucretle calisan adamlar milyondolarlari goturen basbakani savunursa isler daha da kolaylasir tabi. Ben mecliste feminist parti gormek istiyorum cevreci parti gormek istiyorum. Meclis biraz daha karma olmali.sorun sistemde. Bugun kim %38 oy alsa rte gbi davranir. Din istismarcilarina ataturk istismarcilarina dur diyecek olan biziz. Biz halkiz. Iktidari degil kendi haklarimizi savunucaz.

Yoo oyle degil. Iktidar bos kalmicak. Tek basina iktidar olmicak. %10 baraji kalkicak daha cok parti gelicek meclise. Otokontrol saglanmali. Bir yandan da halk uyanik olmali. Ufacik bir iddiada bile milletvkili bakan istifaya zorlanmali ki kimse cesaret edemesin. Yoksa kim tek basina gelse calar. Bir de asgari ucretle calisan adamlar milyondolarlari goturen basbakani savunursa isler daha da kolaylasir tabi. Ben mecliste feminist parti gormek istiyorum cevreci parti gormek istiyorum. Meclis biraz daha karma olmali.sorun sistemde. Bugun kim %38 oy alsa rte gbi davranir. Din istismarcilarina ataturk istismarcilarina dur diyecek olan biziz. Biz halkiz. Iktidari degil kendi haklarimizi savunucaz.

çok haklısınız..
iş aslında halkta bitiyor, bizde bitiyor...
kesinlikle ben yıllardır aynı partileri görmekten bıktım..
bir sürü parti var ülkede ama biz 4-5 partiyi biliyoruz sadece..
evet seçim barajı düşsün farklı sesler farklı yüzler görelim artık mecliste..
kim ne diyor duyalım..
ama yok ne seçim barajı düşürülüyor ne başka partiler sesini yükseltebiliyor...

bu baraj sistemi ne zaman gelmişti biliyo musun tarih olarak
daha önce işe yaramadığı için mi geldi bu sistem yoksa birden bire mi kondu

Baraj düşse, alt kadrosu da iyi olsa oyumu Hepar'a verirdim.

Back