• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AK Parti'nin tarihi mitingi çileden çıkarttı!

iyi cesaret ediyorsunuz valla ya ilginç
burda paylaşıyorsunuz kızın adı da var resmi de var bu yaptınız şey meşru mu ?

twitter kullanmıyorum facebooktan alıp ekledim buraya o bunları yazarken düşünmüşmüki ben paylaşırken düşünücem bana laf sokmaya çalışmayın konu için konuşacaksanız konuşalım yok konuşmayacaksanız benımle uğraşmayın zira bu topiğin günah keçisi değilim:25::25::25::25:

twitter kullanmıyorum facebooktan alıp ekledim buraya o bunları yazarken düşünmüşmüki ben paylaşırken düşünücem bana laf sokmaya çalışmayın konu için konuşacaksanız konuşalım yok konuşmayacaksanız benımle uğraşmayın zira bu topiğin günah keçisi değilim:25::25::25::25:

ben sizinle neden uğraşayım ?
laf sokmadım direk yazdım ben..

İzliyorum tesekkurler.

Kısa sürdü bilemiyorum ne kadarını yakalayabildiniz. Bilmiyordum yazısını okumadım ama doğrusu büyük cesaret :) fakat mitingte 25 dk. kaldım dedi, gözlem yapmak için ne kadar yeterlidir bilemiyorum, yine de ben takdir ettim kendisini burada bile farklı görüşlere tahammülümüz yokken helal olsun valla.

ben kız doğru söylüyor demedim...konu o değil..
senin yazdığın burada paylaşılsa naparsın ben görsem dava ederim yani..
başka bir sitede adımda yazdığımda paylaşılıyor normal mi bu ?

Kendisi herkese açık olarak paylaştıysa bir başkasının izin almadan paylaşmasında bir sakınca olacağını düşünmüyorum. Kaldı ki tweeter da bile retweet diye bir olay var, kimse izin almıyor paylaşırken. Şu durumda hiç bir hak iddia edemez. TİB bile arşivliyor herkese açık paylaşımları. :1:

ben sizinle neden uğraşayım ?
laf sokmadım direk yazdım ben..

ya bırakın ya içeriğine bakmamışsınız birinzi diyo suç biriniz diyo polemik yaratmaya calışıyosun polemık yaratmam ben lafımı adam akıllı yazarım o kızın yazdıkları sizin hoşunuza gittimiki gelip koruyosunuz banım açıldıgından beri bu bölüme edeplice yazmaya çalışıyorum ama gerçekten insanı kışkırtıyosunuz nedemek gelde laikliği başlarına yıkalım ya bu resmi de görsün benide dava etsin bakalım kim kazanıyo içeriğini okuyun içeriğini:53::53::53:

ya bırakın ya içeriğine bakmamışsınız birinzi diyo suç biriniz diyo polemik yaratmaya calışıyosun polemık yaratmam ben lafımı adam akıllı yazarım o kızın yazdıkları sizin hoşunuza gittimiki gelip koruyosunuz banım açıldıgından beri bu bölüme edeplice yazmaya çalışıyorum ama gerçekten insanı kışkırtıyosunuz nedemek gelde laikliği başlarına yıkalım ya bu resmi de görsün benide dava etsin bakalım kim kazanıyo içeriğini okuyun içeriğini:53::53::53:

okudum içeriğini..
o içeriğe yorum yazarsam yüzde yüz banlanırım..
ben edepsiz bir şey yaptınız demedim sadece merak ettim aman neyse tamam..
banane herkes kendi düşünsün bana mı kaldı..

tamam para sayıldı dedikodularına inanıyorlar eyvallah da
şeyi anlamıyorum ben başbakanın villasını abartmalarını anlamıyorum
yada gemisi var abartmalarını anlamıyorum..
başbakan ya başbakan, normal devlet memuru mu asgari ücretle geçinen biri mi.
hayır başbakanın villası olmayackta benim mi olacak :)
sanki bugüne kadar ki başbakanlar gecekonduda yaşadı da ilk defa villa da yaşayan bir başbakan gördüler :)
kendileri başbakan olsa hergün villa değiştirirler beee :)

tamam doğrudur böyle düşünmekte haklısınız..
yanlız bir de şu var başbakan diyoruz, yani bu insanın güvenliği en üst düzeyde olması lazım..
dolayısıyla bir apartman dairesinde yaşayamaz ki... bu tehkileli olur bir başbakan için.
hem başbakının misafiri ile bana gelen misafir aynı statüde değildir.
yani başbakanın yaşam alanı iyi olmak zorunda..
başbakanın mütevazi bir yaşam süremez bu çok zor maalesef..

bu fikirlere cevaben...

http://www.milliyet.com.tr/2006/11/07/siyaset/siy02.html

Tek başbakan Ecevit demedim,bir başbakan mütevazi bir yaşam da sürebiliyormuş,apartman dairesinde oturabiliyormuş demek ki dedim.

bence böyle de olmalı zaten. halk gibi yaşamayan halktan uzaklaşır.
bir başbakan diye burjuva bir yaşama doğru ilerler ise de halka aldığınla yetin dememeli..

başbakan olmasa bile devlet bahçelininde uzun zamandır maaşını almadığını şehit ailelerine bağışladığını okumuştum.

Ewet cok azini dinleyebildim bende malesef. Aslinda farkli dusunceleri dinlemedigimiz icin birbirimizi anlamiyoruz.Anlamadigimiz icin de surekli catisma yasiyor ve hicbiryere varamiyoruz. Bende tebrik ettim valla iyi cesaret hosgoru ve sagduyusu yuksek biri olmali.

insan bari yaptığını kabullenir..
asıl kışkırtan sensin...çünkü yazdığın şeyin konuyla hiç bir alakası yok .nokta net
:51:

Back