• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AK Parti'nin tarihi mitingi çileden çıkarttı!

Mune o pankartla ilgili Devlet Bahceli bir seyper söyledi sadece sanirim. Sadece o pankart değil Ege üniversitesinde de Kürdistan pankartlari vs vi sürü saçmalık vardı. Madem Kürdistan arkadaşım gösterin bakalım pasaportları.

Offf offf valla ne diyeyim ki:(((
Bahçeli'nin açıklamasını bilmiyorum, haber olmuştur mutlaka okurum, bilmiyorum ya, tepki verilmesi gereken şeyler bunlar bence:50:

Ve pelinyaman28 duanıza amin demekten başka birşey gelmiyor elimden.

Ya zaten benim anlamadığım Nevruz kutlaması yapılmayacak mıydı? Yani amaç o değil miydi? Nevruz herkesin kutladığı birşey değil mi? Neden miting gibi olmuş.
İzin miting için mi kutlama için mi verildi? Hoş miting bile olsa pankart tehdit içeriyor, bir yaptırımı olmalı.

Kimsenin nevruz kutladığını düşünmüyorum. 2 yıldır izin veriliyor BDP'liler teker teker kürsüye çıkıp konuşmalarını yapıyorlar.
Apodan mektuplar okuyorlar. Tehditlerini ediyorlar ve büyük bir coşkuyla dağılıyorlar.
Ayrıca o gün nevruzunda mitinginde yapılmaması gerekiyordu ya neyse.
Yaptırımı olmalı munecim ama kim yaptıracak o yaptırı mı? sen birini görebiliyor musun ben görmüyorum şahsen.

Bu tepkisizliği eleştiririm işte, bu ülkemizi ilgilendiren bir sorun, herşeyde pat pat anında tepki gösterilirken bu pankartlara, ses kayıtları da varmış galiba, ses kayıtlarına sessiz kalınmasını eleştiririm.<br>
Ya müzakere ya savaş açıkça bir tehdit değil mi?

evet maalesef açıkca bir tehtit... nasıl tepki görmez yahu bahçeli sanırım tepki göstermiş ama tam okuyamadım
Sınır ihlali yapan savaş uçağı düşürüldü haberini aynı anda miting alanında gururla söylediler.<br>
Ama aynı gün 100 metre ilerisindeki nevruz alanında bu pankart açıldı ses yok. <br>
(iki olay birbirinden çok farklı farkındayım yanlış örnekmiş gibi düşünülebilir. Burda söylemek istediğim şey istenildiği zaman tepki gösterildiği)
<br>

bende, sizde bizlerde tepki çekmemesini eleştiriyoruz zaten..
hem o pankart, hem tepkisiz kalınmasına çok kızdım

Son düzenleme:
Ya zaten benim anlamadığım Nevruz kutlaması yapılmayacak mıydı? Yani amaç o değil miydi? Nevruz herkesin kutladığı birşey değil mi? Neden miting gibi olmuş.
İzin miting için mi kutlama için mi verildi? Hoş miting bile olsa pankart tehdit içeriyor, bir yaptırımı olmalı.

Benim bildiğim Nevruz,Türklerin Ergenekon'dan çıkış günüdür.Bir tane Türk bayrağı yoktu ne hikmetse.

Mune o pankartla ilgili Devlet Bahceli bir seyper söyledi sadece sanirim. Sadece o pankart değil Ege üniversitesinde de Kürdistan pankartlari vs vi sürü saçmalık vardı. Madem Kürdistan arkadaşım gösterin bakalım pasaportları.

Bahçeli'yi dinlemedim ama bu konuda en hassası o diğerlerine göre.

Eksi rep veren arkadaşım bana nedenini açıklayabilir mi ? :31: Kontrol ettim mesajımı hakaret vs.de yok.
eksi rep vermek için hakaret içerikli olması mı gerekiyor öyle bir şart varsa bilmiyorum yazınıza katılmadığım için verdim
valla bunlar özelden haberleşiyor herhalde, hiç siyasete bile yazmayan üyeler tarafından alakasız mesajlar için eksi yağmuruna tutulum:1::1::1:

komiksiniz ya emeğinize yazık, işiniz gücünüzde mi yok:1::1:
yok özelden kimseyle haberleşmiyorum yazdıklarınızı okuyorum beğenmediğim için eksi veriyorum beğendiklerime artı,mesela sizin gibi gebelik sayfalarına yazdığım mesajlara sırf size eksi rep verdiğim için karşılık olsun diye eksi rep vermedim:19: beğendiğim mesajlarınıza da beğeni veriyorum bu da mı yasak:19:
aynı şeyi banada yaptılar ki ortada yanlış analama sevkedecek bişeyde yok hakarette yok....gebelik topiğnden gelen bi hatun...

evet o hatun benim gebelik topiğini okuyan burayı okuyamaz mı yasak mı!!!!

Kimseyle polemiğe girmek gibi bir derdim yok yanlış anlaşılmasın her üye gibi yazılanları okuma hakkım var benimde.

Tehdit değil mi bu?
$sdf.png

Benim bildiğim Nevruz,Türklerin Ergenekon'dan çıkış günüdür.Bir tane Türk bayrağı yoktu ne hikmetse.

Nevruz amacından sapmış bir kutlama artık. Esas kışkırtma, provokasyon burada. Ben katılmadım, katılmam da. İşleri bu kadar çirkinleştirmenin, belli bir kesime mal etmenin bir anlamı yok, hiçbir kardeşlik, şenlik göremedim ben varsa yoksa olay çıkardılar burada. Ben de biraz erdoğancılık yapayım bu ülkenin toprağını kimseye yedirtmem, ha oldu mu olmadı, ben kimim ki.. :ssz:

Tek tek alıntı yapamadım yazılanları çok fazla cevap evrecek şey vardı herkes üzerine alınabilir bu nedenle.

Birincisi ekonomi nasıl düzeldi ya? ben evleneli 2 yıl oldu hala belimizi doğrultamadık 2 maaş giriyor eve ve çok şükür iyi maaşlar ama hala bir ev alamıyoruz. Çünkü faiz oranları ortada 150 bin kredi çekeyim desen 280 bin geri ödemesi var. Eskiden memur maaşları ile ev alınırdı. Evet insanlar gıda, giyim, hizmet sektörlerinden çok iyi faydalanabiliyorlar kredi kartları sağolsun 30 tllik bir şeyi bile 12 taksitle alabiliyoruz. İyi birşey mi bence değil. bir sürü faiz ödeniyor. hep söylüyorum söylemekten bıkmayacağım Türkiye gibi bir ülke samanını bile dışardan alır oldu. herşeyimiz yurt dışından geliyor. Tarım ve hayvancılık diyarı ülkemiz ineğini bile yurt dışından getirtti. Neden? Şimdiye kadar bu topraklar verimliydi de son 10 yılda mı verimsiz oldu? Çiftçiler evde yatıyor. En yakınımdan biliyorum iş yok yatıyoruz diyor. Neden iş yok? hiç düşündünüz mü? çünkü yatıncada devlet onlara para veriyor normalder kazanacakalrının beşte biri belki ama artık alıştık rahata niye çalışalım diyorlar. Peki soruyorum haketmeden çaba sarfetmeden kazanç elde etmek günah değil midir? Buna teşvik etmek günahların en büyüğü değil midir. Çiftçiyi teşvik edeceğine cesaretlendireceğine sen yat bu sene ben sana şu kadar vereyim deyip evde yatırtıyor hükümet.

Benzini en pahalı kullanan ülkelerden biriyiz. Bir de Başbakan övünüyor kapıcının altında bile araba var sayemizde diye. 1- kapıcının bile ne demek nasıl bir küçümsemedir. 2- arabası var ama kaç tl borcu var onu da sormak lazım. O arabaya koyacak benzinin parası var mı sormak lazım. Ben işe ancak mecbur kaldığım zamanlarda araba ile gelebiliyorum yakıta her para verdiğimde birilerinin cebine giden paralar geliyor aklıma.(sıfırlanamayan paralar.) Çalıştığımızın, alın terimizin yarısı vergi olarak birilerininc ebini dolduruyor. 2 yol yapıyorlar lütfetmiş gibi önümüze ısıtıp ısıtıp getiriyorlar. O kadar vergiyle bu teknolojiyle bir de yapmasaydın?

İkincisi seçimlerdeki komplo teorileri, geçen seçimlerde evet ölü insanlara oy kullandırıldı, evet çöplerden çuval çuval oylar çıktı. Ve bu seçimlerde de yapılacak. bu seçimlerde 10 katı yapılacak. Ankara'nın heryerinde Suriye'li dilenciler var. Nasıl geldiler ? Kim getirdi? Dilensinler diye mi getirildi yoksa başka bir sebebi mi var ?

Üçüncüsü lütfen CHP'liler AKP'lileri küçük görmekten cahil demekten, AKP'lilerde tek dindar kendileriymiş gibi davranmaktan insanları yargılamaktan vazgeçsinler. Para ile imanın kimde olduğu belli olmaz.

Ayrıca tapelerin bir tanesinin bile montaj olduğu kanıtlanmadı. Aksi kanıtlanmadığı sürece o tapelerin hepsi gerçektir. Ayrıca özel hayat naraları da atılmasın başkalarına gelince "ne özeli genel be genel" diyen başbakanı alkışlara boğuyordu mitinglerde insanlar. Şimdi neden özel oldu herşey?

Tek tek alıntı yapamadım yazılanları çok fazla cevap evrecek şey vardı herkes üzerine alınabilir bu nedenle.

Birincisi ekonomi nasıl düzeldi ya? ben evleneli 2 yıl oldu hala belimizi doğrultamadık 2 maaş giriyor eve ve çok şükür iyi maaşlar ama hala bir ev alamıyoruz. Çünkü faiz oranları ortada 150 bin kredi çekeyim desen 280 bin geri ödemesi var. Eskiden memur maaşları ile ev alınırdı. Evet insanlar gıda, giyim, hizmet sektörlerinden çok iyi faydalanabiliyorlar kredi kartları sağolsun 30 tllik bir şeyi bile 12 taksitle alabiliyoruz. İyi birşey mi bence değil. bir sürü faiz ödeniyor. hep söylüyorum söylemekten bıkmayacağım Türkiye gibi bir ülke samanını bile dışardan alır oldu. herşeyimiz yurt dışından geliyor. Tarım ve hayvancılık diyarı ülkemiz ineğini bile yurt dışından getirtti. Neden? Şimdiye kadar bu topraklar verimliydi de son 10 yılda mı verimsiz oldu? Çiftçiler evde yatıyor. En yakınımdan biliyorum iş yok yatıyoruz diyor. Neden iş yok? hiç düşündünüz mü? çünkü yatıncada devlet onlara para veriyor normalder kazanacakalrının beşte biri belki ama artık alıştık rahata niye çalışalım diyorlar. Peki soruyorum haketmeden çaba sarfetmeden kazanç elde etmek günah değil midir? Buna teşvik etmek günahların en büyüğü değil midir. Çiftçiyi teşvik edeceğine cesaretlendireceğine sen yat bu sene ben sana şu kadar vereyim deyip evde yatırtıyor hükümet.

Benzini en pahalı kullanan ülkelerden biriyiz. Bir de Başbakan övünüyor kapıcının altında bile araba var sayemizde diye. 1- kapıcının bile ne demek nasıl bir küçümsemedir. 2- arabası var ama kaç tl borcu var onu da sormak lazım. O arabaya koyacak benzinin parası var mı sormak lazım. Ben işe ancak mecbur kaldığım zamanlarda araba ile gelebiliyorum yakıta her para verdiğimde birilerinin cebine giden paralar geliyor aklıma.(sıfırlanamayan paralar.) Çalıştığımızın, alın terimizin yarısı vergi olarak birilerininc ebini dolduruyor. 2 yol yapıyorlar lütfetmiş gibi önümüze ısıtıp ısıtıp getiriyorlar. O kadar vergiyle bu teknolojiyle bir de yapmasaydın?

İkincisi seçimlerdeki komplo teorileri, geçen seçimlerde evet ölü insanlara oy kullandırıldı, evet çöplerden çuval çuval oylar çıktı. Ve bu seçimlerde de yapılacak. bu seçimlerde 10 katı yapılacak. Ankara'nın heryerinde Suriye'li dilenciler var. Nasıl geldiler ? Kim getirdi? Dilensinler diye mi getirildi yoksa başka bir sebebi mi var ?

Üçüncüsü lütfen CHP'liler AKP'lileri küçük görmekten cahil demekten, AKP'lilerde tek dindar kendileriymiş gibi davranmaktan insanları yargılamaktan vazgeçsinler. Para ile imanın kimde olduğu belli olmaz.

Ayrıca tapelerin bir tanesinin bile montaj olduğu kanıtlanmadı. Aksi kanıtlanmadığı sürece o tapelerin hepsi gerçektir. Ayrıca özel hayat naraları da atılmasın başkalarına gelince "ne özeli genel be genel" diyen başbakanı alkışlara boğuyordu mitinglerde insanlar. Şimdi neden özel oldu herşey?

Ev almak eskiden zordu, şimdide zor bence günümüzde de öyle elini kolunu sallaya sallaya ev alana rastlamadım şahsen.
10 senelik borcun altına imza atıyorlar insanlar hemde dünyanın faizini ödeyerek.

tam tersi örneklere ne dersiniz peki ?
mesela eski başbakanların servetleri felan ?
beş parmağın beşi bir değil
kimi mütevaziliği tercih eder kimi lükslüğü
ayrıca mütevaziliği seçmiş ama türban amborgosu koymuş da bir insan....

isabet bi yorum olmuş :46:

Evet, bende aynen bunu diyorum, gözümle görmediğim hiçbirşey için kesin iddia da bulunamam, şu parti bu parti yapmıştır diyemem, kimseyi karalayamam ama seçmen kağıtlarıyla ilgili birtakım sorunlar yaşanıyor mu? Evet benim abla dediğim kişinin seçmen kağıtlarını bizzat gördüm, bana tek geldi, ona çift.

Dediğiniz gibi memur hatası olma ihtimali ağır basıyor ama her seçimde aynı sorunlar oluyor biraz dikkatli olsunlar, seçim bu, şaibe karışmamalı:50:

mune dediğin gibi keşke seçimlere hiç şaibe karışmasa,keşke herkes atılan her oydan emin olabilse.ama yapılan tek bir hatanın bile kulaktan kulağa yayılarak koca bir senaryoya dönme ihtimali hiçte az değil.zaten yetmiş milyonluk bir ülkede sıfır hata beklemek biraz hayal olur sanırım.gerçekten seçim sonucunu etkileyecek kadar sahtekarlık yapılmışmıdır bilemem,görmedim zira.ortalığın yeterince bulandığı,hergün birbirini çürütüp duran haberlerin havada uçuştuğu,medyanın resmen ikiye ayrıştığı şu ortamda,basında çıkan hiç bir haberide gözü kapalı doğru kabul edemem.Yalnız benim anlamadığım bu durum neden sürekli tek bir partiye mal ediliyor.yüksek oy almış olmak neden eşittir şaibe olarak görülüyor.sorgulanacaksa hepsi sorgulanmalıdır bana göre,aksi halde yapılan veryansınlar samimi olurmu ?

ak parti vs falan filan değilde yazacağım hep insanlar geçinemiyor geçinemiyor yetmiyo yetmiyo yazmışızya evet bi çoğumuz kıt kanaat geçiniyo ama bi çogumuzda bi düşünelim bizden daha az maaş alanlar yetiştirirken çoluk çocuk neden yetiştiremiyoruz diye..... hepimizin cebinde telefon varken akıllısını istedik bi cırtla cektik kredi kartından, hepimizin evinde televizyon varken yok plazma yok 3d yok bilmem ne istedik bi de onun çektirdik karttan telefon televizyon laptop hertürlü alet mevcut hepimizin bilmem kaç çeşit ayakkabısı kıyafeti vs varken 10. cift ayakkabıyı aldık bilmem kaçıncı akımı aldık ... velhasılı kelam aldıkta aldık sonrada yetiştiremiyoruz bilmem ne azcıkta kendimize mi baksak acaba ...... eskiden yetmiyordu ama insanlar alamıyorduda nitekim şimdi alıyorlar ödüyorlaar alıyorlar ödüyorlar yine yetirmiyorlar çok mu hırslıyız acaba toplum olarak yada ne derseniz.....

Ev almak eskiden zordu, şimdide zor bence günümüzde de öyle elini kolunu sallaya sallaya ev alana rastlamadım şahsen.
10 senelik borcun altına imza atıyorlar insanlar hemde dünyanın faizini ödeyerek.

Evet eskiden de zordu ama tek maaş 3 çocuk ile ev alabilmiş insanlar tanıyorum. kooperatifler vardı eskiden, bu kadar yüksek değildi ev fiyatları. Uçuk fiyatlara ev satıyorlar , fiyatı düşük olan bir yerden tam ev alacakken fiyatlar yükseliyor. Başıma gelen bir olay Ankara Bağlıca'da ev almaya niyetlendik nişanlıyken 80 bin ile 120 bin arasında değişiyordu bizim alabileceğimiz evlerin fiyatları ama korktuk evlenmeden önümüzü görmeden almayalım dedik evlendik 1 yıl geçti bir gittik 300 binden aşağı ev yok ne oldu 1 yıl içinde direk bir ev sahibinin söylediğini yazıyorum "yazın Melih Gökçek geldi buralara evlerinizi değerlendirin 300 den aşağı vermeyin buraları değerlendiricem ben". Meğer kendinin de orada bir sürü evi arsası varmış. Bunun gibi olan tek yer bağlıca değil, tek il Ankara değil. 1 yıl içerisinde hiçbirşein değeri 3 katına çıkmaz tamam yükselebilri talep artar ama bu kadar olmaz.

Ilk soylediklerini ekonomistler de soyluyor devamli ama sehirde yasayip kredi kartiyla avmden alisveris yapan insanlar ekonomi duzeldi saniyor. Yazik ya. Bize yillarca topraklarimizin verimli oldugu kafamiza sokuldu bakiyoruz tarim yok. Turkiyede isgucunde kadin sayisi azaldi. Neden tarimi bitirdiler. Hayvanciligi bitirdiler..

Evet eskiden de zordu ama tek maaş 3 çocuk ile ev alabilmiş insanlar tanıyorum. kooperatifler vardı eskiden, bu kadar yüksek değildi ev fiyatları. Uçuk fiyatlara ev satıyorlar , fiyatı düşük olan bir yerden tam ev alacakken fiyatlar yükseliyor. Başıma gelen bir olay Ankara Bağlıca'da ev almaya niyetlendik nişanlıyken 80 bin ile 120 bin arasında değişiyordu bizim alabileceğimiz evlerin fiyatları ama korktuk evlenmeden önümüzü görmeden almayalım dedik evlendik 1 yıl geçti bir gittik 300 binden aşağı ev yok ne oldu 1 yıl içinde direk bir ev sahibinin söylediğini yazıyorum "yazın Melih Gökçek geldi buralara evlerinizi değerlendirin 300 den aşağı vermeyin buraları değerlendiricem ben". Meğer kendinin de orada bir sürü evi arsası varmış. Bunun gibi olan tek yer bağlıca değil, tek il Ankara değil. 1 yıl içerisinde hiçbirşein değeri 3 katına çıkmaz tamam yükselebilri talep artar ama bu kadar olmaz.

Avrupada bir evin degerini belirleyen kriterler merkeze yakinligi, merkezin eski ve oturmus olusu, cevrede koklu okullarin bulunmasi vs.. simdi bakiyosun en degersiz arazilere dag basina yuksek binali toplu konutvari sacma evler yapiliyor. Icini luks yapiyolar bir havuz koydular mi 1+1 200binden basliyor. Patlicak bu bi yerde. Boyle olmaz ki. Fazla ucuk..

Back