• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AK Parti'nin tarihi mitingi çileden çıkarttı!

bırakın allah aşkına ya bizi mitingler falan değil bizi bu kafalar çileden çıkartıyo:ssz::ssz::ssz:
$1009997_481901428577573_1997589879_n.jpg
eee napıcan katlanıyoruz mecbuuurr:ssz::ssz:

[SUB]Arap alfabesine geçince ne olacakmış? [/SUB]

bişey olcağından değil, Atatürkün devrimleri yıkılsın da

ayrıca şu on yıldır gittikçe yükselen arap hayranlığını, arap özentiliğini anlamıyorum, Türklüğünden utananlarda bu kesim işte
:27::27:

senin yaptığın polemik oluşturmaya çalışmak başka bir şey değil. :51:

ne alaka sizin düşüncenizden değilim diye polemik yaratmışmı oluyorum yazdıklarım neden bu kadar zorunuza gitti?polemik yaratmak isteseydim birinden alıntı yaparda yazardım ortaya yazdım neden üstünüze alındınız:24::24::24::24:

ne alaka sizin düşüncenizden değilim diye polemik yaratmışmı oluyorum yazdıklarım neden bu kadar zorunuza gitti?polemik yaratmak isteseydim birinden alıntı yaparda yazardım ortaya yazdım neden üstünüze alındınız:24::24::24::24:

Tolin canım sakın cevap verme :27::27:

bencede kimse birbirine cevap vermesin,ne güzel hiç tartışma olmaz :52:

ak parti vs falan filan değilde yazacağım hep insanlar geçinemiyor geçinemiyor yetmiyo yetmiyo yazmışızya evet bi çoğumuz kıt kanaat geçiniyo ama bi çogumuzda bi düşünelim bizden daha az maaş alanlar yetiştirirken çoluk çocuk neden yetiştiremiyoruz diye..... hepimizin cebinde telefon varken akıllısını istedik bi cırtla cektik kredi kartından, hepimizin evinde televizyon varken yok plazma yok 3d yok bilmem ne istedik bi de onun çektirdik karttan telefon televizyon laptop hertürlü alet mevcut hepimizin bilmem kaç çeşit ayakkabısı kıyafeti vs varken 10. cift ayakkabıyı aldık bilmem kaçıncı akımı aldık ... velhasılı kelam aldıkta aldık sonrada yetiştiremiyoruz bilmem ne azcıkta kendimize mi baksak acaba ...... eskiden yetmiyordu ama insanlar alamıyorduda nitekim şimdi alıyorlar ödüyorlaar alıyorlar ödüyorlar yine yetirmiyorlar çok mu hırslıyız acaba toplum olarak yada ne derseniz.....

ağzına sağlık arkadaşımm.. :46::46::46::46:
ama emin ol şükretmesini bilmiyoruz maalesef..
az kalsın ecevit dönemini arar olcak ülke :37:

Back