AK Parti'nin 13 yıllık karnesi!

şunu eklemeyi unutmuşsun ödenen paranın yarısı da şirket banka hesaplarında nakit olarak duyordu.

yani tüpraş yarı fiyatına satın alındı...

siz yazılanları anlamıyorsanız buna ben çözüm üretemem....
inanın elimden birşey gelmez, belki gebelik döneminde yenmeyen Karadeniz hamsisi sebep olabilir...

bakın bu altını çizdiğim bölümde beni hedef gösteriyorsunuz ! Ben bir yeri ile gülerler gibi bir cümle kurmadım...

sadece gülerler dedim ...
Ben kimseyi hedef göstermedim. İçimden geçeni yazdım. Saygı bekledim diyerek.
Balık kültürümüz de çok şükür yerinde. Ailece severek tuketiriz, akıllı gecinmeyiz akıllı akilliyizdir çok şükür.
Ama tavsiyeniz umarım balık tuketmeyenler sonraki nesilleri için uygular.
400 bilmem kaç bin üyeliği olan sitede yokluğum farkedilmez bile o sebepten kimseye kızıp gitmicem . Kendini ifadesi "like" ötesine gelmeyenlere ithafen. .

ben balık tüketmiyorsunuz demedim ki bunu bile anlamamşsınız, konu sizin tüketmemeniz bile değil, size anlatsınlar... demek ki sorun balıkta değilmiş... C vitamini olabilir...

Ya su son konusulanlar super
Hele hele surekli ayni kaynaktan paylasim yapiyor diye sikayetlenenler daha super
Elinden oyuncagi alinmis cocuk gibi gitmisler bide kazene sikayet etmisler yaa hahaha

Haklısın picama..Gereksiz şikayetler..Senin oyunu farklı bir partiye kullananlara "terörist" demenin yanında epey gereksiz kaldı.

ben balık tüketmiyorsunuz demedim ki bunu bile anlamamşsınız, konu sizin tüketmemeniz bile değil, size anlatsınlar... demek ki sorun balıkta değilmiş... C vitamini olabilir...
Ailem dedim ..
Neyse şurada böyle bir diktatörle savasamiyorken , ülke için savasmam çok cocukcaymis .Çok iyi anladım.
Laf mı sokmaya çalışıyorsunuz. Bence keşke herkes yerinde ağır olsa.
Hemen tavsiyeniz uyuyorum hastaneye gidiyorummy
Siz hatirlatmadan b12 me baktirayim

çok geçmiş olsun...

İktidar dalkavukluktan hazzetmeye başladığı zaman, ONUR daima ayaklar altında ezilmiştir. Bu sebeple acele et !

sen anladın beni ... b12

Tebrik ederim kazen ben bu konu bir daha açılmaz sanıyordum,,ve sizinle ilgili fikrimde yanildigim içinde ayrı bir mutlu oldum,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…