- 14 Kasım 2001
- 21.364
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.474
- 1.623
- 101
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Tüpraş kontrol ettim, %51 hissesi 4, 14 milyar dolara satılmış 2005 yılında ve 2006 yılının ilk altı ayında net karı 322 milyon ytl.
döviz kurunu hesaplamayı size bırakıyorum.
bu kadar kara geçen bir kurumu satmak/ya da özelleştirmek (ki akademik olarak ikisi farklı anlamlara gelse de pratikte anlamları aynıdır)
bu kurumlar hayrına kurulmadı.
ona bakarsınız bugün Türkiye'de ciddi bir arz talep dengesizliği var likit para açısından özellikle de dolar ve euro'nun Türk parasına dengesi şaşmış durumda.
o zaman Merkez Bankası'nın özelleştirilelim, ne de olsa tarihimizde bir ilk olmaz.
eğer bir kurum "kar etmiyor" diye özelleştirme listesine konulup devri tamamladıktan altı ay içinde kar etmeye başlarsa o kurum kötü yönetilmiştir.
bunu da ödemesi gereken millet değil, kötü yöneten bürokrattır.
gerçek bir tık mesafemizde.
Ulusal İletişime gelince....
istediği kadar zarar edebilir, siyasi görüşüm bu kurumun kesinlikle devredilmemesi gerektiğidir.
siz yazılanları anlamıyorsanız buna ben çözüm üretemem....
inanın elimden birşey gelmez, belki gebelik döneminde yenmeyen Karadeniz hamsisi sebep olabilir...
Ben kimseyi hedef göstermedim. İçimden geçeni yazdım. Saygı bekledim diyerek.bakın bu altını çizdiğim bölümde beni hedef gösteriyorsunuz ! Ben bir yeri ile gülerler gibi bir cümle kurmadım...
sadece gülerler dedim ...
Ben kimseyi hedef göstermedim. İçimden geçeni yazdım. Saygı bekledim diyerek.
Balık kültürümüz de çok şükür yerinde. Ailece severek tuketiriz, akıllı gecinmeyiz akıllı akilliyizdir çok şükür.
Ama tavsiyeniz umarım balık tuketmeyenler sonraki nesilleri için uygular.
400 bilmem kaç bin üyeliği olan sitede yokluğum farkedilmez bile o sebepten kimseye kızıp gitmicem . Kendini ifadesi "like" ötesine gelmeyenlere ithafen. .
Ya su son konusulanlar super
Hele hele surekli ayni kaynaktan paylasim yapiyor diye sikayetlenenler daha super
Elinden oyuncagi alinmis cocuk gibi gitmisler bide kazene sikayet etmisler yaa hahaha
Ailem dedim ..ben balık tüketmiyorsunuz demedim ki bunu bile anlamamşsınız, konu sizin tüketmemeniz bile değil, size anlatsınlar... demek ki sorun balıkta değilmiş... C vitamini olabilir...
Ayni yorumlar bizede yapiliyor onlara sesinizi cikarmiyorsunuz ama??Haklısın picama..Gereksiz şikayetler..Senin oyunu farklı bir partiye kullananlara "terörist" demenin yanında epey gereksiz kaldı.
Ayni yorumlar bizede yapiliyor onlara sesinizi cikarmiyorsunuz ama??
Bu arada evet hakliyim ve hala cok guluyorumD
Medcezir telefondan girdigim icin bakmam zor olacak. Siteye pc den giris yaptgim zaman buluyum gondereyim sana.. ; )Nerde denilmiş akpye oy verenler için terörist? Alıntılarsan sevinirim..Onu da kibleyelim.
Medcezir telefondan girdigim icin bakmam zor olacak. Siteye pc den giris yaptgim zaman buluyum gondereyim sana.. ; )
Ailem dedim ..
Neyse şurada böyle bir diktatörle savasamiyorken , ülke için savasmam çok cocukcaymis .Çok iyi anladım.
Laf mı sokmaya çalışıyorsunuz. Bence keşke herkes yerinde ağır olsa.
Hemen tavsiyeniz uyuyorum hastaneye gidiyorummy
Siz hatirlatmadan b12 me baktirayim
@Mune yetmedi mi bu parti propagandası? Vallahi de billahi de bıktım usandım artık. Yeter ya.
Ne güzel ananenizin duası bir bana tutmuş keşke bu tutan duayida senin için etse etsede güzel bir iş bulsanAnneannem her gün ezan okunurken ellerini kaldırıp 'torunumun önüne torpille geçmeye çalışanların iki yakasını bir araya getirme Rabbim' diye dua ediyor ondandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?