• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AK Parti'nin 13 yıllık karnesi!

Bir yok oldum topik açıldığı gibi kaynamış.
Kazen'in üslubu şahsına münhasırdır lakin söyledikleri anlaşılmamış.

Lütfen herkes sakin olsun ve konuyu yorumlasın, birbirine olan sevgisizliğinizi özellerden halledersiniz.

Dediğim gibi bir bana denk gelmedi. Devlete başvurduğum halde ülkücü dayimi araya söktüğüm halde ve şu anda özel soktorteyim ve anam ağladı buraya girene kadar...

Ne güzel ananenizin duası bir bana tutmuş keşke bu tutan duayida senin için etse etsede güzel bir iş bulsan

Bi size mi tuttu bilmiyorum ama torpille bi yerlere gelmeye çalışanların, kul hakkına girenlerin iki yakası bir araya gelmez buna dinim gereği inanıyorum. Kimseni ahı yerde kalmaz, kalmayacak, kalmıyor...

Hakkı olmadığı halde bir pozisyona dayı torpiliyle yerleşenler/yerleşme çalışıp beceremeyenler, gerçek hak sahibine zulmetmeyi içlerine sindiriyorlarsa söyleyecek çok da bişey yok haliyle.
Biz dua ediyoruz da bu başkalarına beddua olarak dönüyor o ayrı :KK66:

Peki bu Ak partinin 13 yıllık karnesinde pkk`nın silah depolamasını ve ak partinin bunu bildiği halde hiçbirşey yapmamasını karnenin neresine yazacağız?Bunu sormuştum daha önce ama cevap bir türlü gelmedi.

Karnede kanaat notu dedikleri Kısım işte o. Kanaat kullanmamış akp. Gözünü yummak istenip yummuş.

Arkası yarın Kuşağı gibi hep aynı konulardan dolayı tekrar niteliğinde konular diğer bölümlerde nasıl kapanıyorsa siyasette de kapanmalı.
Burada Saçma olan, akıl sağlımızın sorgulamasına ya da çocukça olduğunu düşünüp gülmeye değer olan nedir?
Cocukca dusunup gulen benim. Sebebini yazdim.
Bu sekilde tekrar sorgulamaya gerek yok bence. : D

Bi size mi tuttu bilmiyorum ama torpille bi yerlere gelmeye çalışanların, kul hakkına girenlerin iki yakası bir araya gelmez buna dinim gereği inanıyorum. Kimseni ahı yerde kalmaz, kalmayacak, kalmıyor...

Hakkı olmadığı halde bir pozisyona dayı torpiliyle yerleşenler/yerleşme çalışıp beceremeyenler, gerçek hak sahibine zulmetmeyi içlerine sindiriyorlarsa söyleyecek çok da bişey yok haliyle.
Biz dua ediyoruz da bu başkalarına beddua olarak dönüyor o ayrı :KK66:
Takip edemiyorum.. Senmiydin o ağlayan kpsden dolayı ve akplilerin torpille devlet dairelerinde is bulup çalışanlar dayıların,amcalarının sayesinde torpille ise giren diyen senmisin bilemiyorum cicim eğer senden o yazımdan şunu cikarmaliydin..demekki neymiş hükümet yanlisiyken,hanı doldurduk yaaa belediyeleri dayı torpilinede basvurduk yaaa hani giriyorduk yaa dayi amca teyze,hala,torpilleriyle,,Bakk bi ise yaramadı o torpil yani sen o yazımda bunu anlamaliydin cicim :KK14::KK14:ama anlamamissin. Her .......

Cocukca dusunup gulen benim. Sebebini yazdim.
Bu sekilde tekrar sorgulamaya gerek yok bence. : D

Ben de kendi sebebimi yazdım. Şikayet etmedim kendi adıma ama şikayetin mantıksız olduğunu düşünmüyorum.
Bdv de diğer bölümlerde de devam niteliğindeki konular kapatılır.
Bu da son derece normal.

Son düzenleyen: Moderatör:
Takip edemiyorum.. Senmiydin o ağlayan kpsden dolayı ve akplilerin torpille devlet dairelerinde is bulup çalışanlar dayıların,amcalarının sayesinde torpille ise giren diyen senmisin bilemiyorum cicim eğer senden o yazımdan şunu cikarmaliydin..demekki neymiş hükümet yanlisiyken,hanı doldurduk yaaa belediyeleri dayı torpilinede basvurduk yaaa hani giriyorduk yaa dayi amca teyze,hala,torpilleriyle,,Bakk bi ise yaramadı o torpil yani sen o yazımda bunu anlamaliydin cicim :KK14::KK14:ama anlamamissin. Her .......
Iyi de senin dayin ülkücüymüs. O yuzden almamışlardır.

Bir de Allah rızası icin Kakao daha düzgün anlaşılır cümleler kur. Cumleye başlıyorum başı baska bir sey diyor sonu baska bir sey. Senin yorumlarını okumak ve anlamak istiyorum ama inan anlayamıyorum

Iyi de senin dayin ülkücüymüs. O yuzden almamışlardır.

Bir de Allah rızası icin Kakao daha düzgün anlaşılır cümleler kur. Cumleye başlıyorum başı baska bir sey diyor sonu baska bir sey. Senin yorumlarını okumak ve anlamak istiyorum ama inan anlayamıyorum
Dikkatli okumuyorsunda o yüzden Anlamıyorsun bu hatun ne yazmış acaba diye okusan inan anlarsın..

Ahh pardon ben sizin bir otorite olduğunuzu bilmiyordum. Eğer şahsınıza torpil yapılmıyorduysa bütün ülkede torpil olayı SIFIR.
Hah tamam şimdi oldu. Peki.
Bu arada torpil yaptırmaya çalıştım olmadı dediniz ya üzülmeyin, o bahsettiğiniz kpss'den atanamayıp ağlayanlar kervanına katılıp teselli bulun siz de. Sonuçlar bir ne de olsa :KK19:

Dikkatli okumuyorsunda o yüzden Anlamıyorsun bu hatun ne yazmış acaba diye okusan inan anlarsın..
Bir tek ben anlamasam haklısın diyeceğim de çoğu kişi benimle aynı fikirdedir eminim. Ben en başından beri senin ve evlaefe'nin yazdığı yorumlardan bir sey anlamıyorum.

Benim annem de hamileyken balık yemediyse demek

Neyse benim nacizane tavsiye uyup uymamak sana kalmış

Back
X