AK Parti'nin 13 yıllık karnesi!

Ben de kendi sebebimi yazdım. Şikayet etmedim kendi adıma ama şikayetin mantıksız olduğunu düşünmüyorum.
Bdv de diğer bölümlerde de devam niteliğindeki konular kapatılır.
Bu da son derece normal.
Siyasette de devam niteligindeki konular kapatiliyor zaten.
Ayrica guldugum konu bu degil, surekli ayni kaynaktan haber yapilmasindan sikayet edilmesi..
Son derece komik gorunuyor "ayni siteden haber yapilmasin" diye sikayetlenmek

Doğru kelimeler kullanan herkesi tebrik,, ve takdir ederim adra,,Hani şu yazıyı yazmandaki ve kasteddigin maksadı 5yasindaki oğlumda anlarda...affettim gitti seni adra...
Kakao yemek bölümüne giriyorum takdir,buraya geliyorum takdir.Etiketleyip takdir etmen de ayrı tabi.Beğen tuşu diye birşey icat etmiş Kazen.Takdir edeceksen öyle et.Karadenizlilerin söyleyiş tarzıyla yeter daaaaaa.

Dikkatli okumuyorsunda o yüzden Anlamıyorsun bu hatun ne yazmış acaba diye okusan inan anlarsın..
Öyle değil kakao... Birşeyler anlatmak istiyorsun... Tamam anlatiyorsunda o cumlelerin canina okumasan? Sen ve evlanin oyle cumleleri oluyor ki anlayabilmek icin 3-4 defa okudugum oluyor.

Ayrica guldugum konu bu degil, surekli ayni kaynaktan haber yapilmasindan sikayet edilmesi..
Konu kapandı aslında, ama uzun uzun yazılmış, belki gereğinden bile fazla açıklama yapılmış ,rahatsızlık duyulan bir durum hakkındaki yorumun sadece " komik duruyor" cümlesiyle sınırlı eleştirilmesi de başka bir taraftan komik durabiliyor

Son düzenleme:
Kakao yemek bölümüne giriyorum takdir,buraya geliyorum takdir.Etiketleyip takdir etmen de ayrı tabi.Beğen tuşu diye birşey icat etmiş Kazen.Takdir edeceksen öyle et.Karadenizlilerin söyleyiş tarzıyla yeter daaaaaa.
Valla şekerim ben nevresteyide takdir ediyorum ve inan begendiklerine ve sevdiklerine sıkılma beğendiğini,, ve sevdiğini soyle hayat kısa OO sözcüklerin arkasında başka bise arama sonuçta ben hiç birini tanımıyorum .Dedigim gibi sevgi sözcüklerini söylemekten sıkılma..

1. Ard ardina konu açılıyor denildi
2. Devami niteliğinde konular aciliyor denildi.
3. Ayni kaynaktan aciliyor denildi
4. Okumadan konu acma denildi.
siradakini dort gozle bekliyorum ..
ha bide arada arkadasin teki laf sokmaya calisti daha yazi yazmayi bilmeyen kisinin savundugu partiye inanmami beklemeyin dendi , birde yandaslik yaparaktan bunu anlamamasi daha feci dedi .. ve o anlamayan kisi diyeni sikayet ettim yonetimde gerekeni yapti . Ilk soyleyen arkadas vurgulu knussada dgru dedi evet kurallara uymayarak yaziyorum ama bunu alay konusu etmek cok ayip! Ve bir sey daha var ama tam bana dendinden emin olamadim icin susuyorum .

Ve rica ediyorum arkadaslar artik birbirimize saldirmak yerine hepimiz konuya yorumumuzu yapalim . Konu begenmediysek hic okumayalim yazmayalim mecbur yazacağız die birsey yok . Lutfen artik birbirimze laf sokmak yerine konuya donelim @Ayse Asena 42 arkadasimiz soru sordu bilmiyorum dedi siz soyleyn neden satildi gbi bir sey yazdi . Ona cvb verelim dogru bildiğimiz yanlislari konuşalım lutfen

Anlamiyorsaniz özelden uyarabilirsiniz

Kas yapayım derken göz çıkarmak bu yaptığınız

Hepimiz burada az çok birbirimizi biliyoruz konuya dair yorumdan çok cit parmağım gözüne girsin hesabıyla rövanş almayın birbirinizden

Ben anliyorum okuyunca şahsım adına hiç 3-5 kez okuma ihtiyacı hissetmedim..

Bence konu başka yerlere kaymadan ki kayacagi kadar kaymis durmasını bilelim

Nevreste`ye nereden geldi konu.Nevoş`u herkes seviyor.Neyse sen beni anladın.Ayrıca sevgim kıymetlidir benim.Herkese veremem kusura bakma.

Nevreste`ye nereden geldi konu.Nevoş`u herkes seviyor.Neyse sen beni anladın.Ayrıca sevgim kıymetlidir benim.Herkese veremem kusura bakma.
Çünkü onuda bazen etiketliyorumda onu nasıl gormedin himmm bak ben öyle değilim gönlüm okadar geniski her güzel, söz söyleyeni, her doğru kelimeler kullananı hayata farklı renklerle fikirlerle bakanlara objektif yorum yapanlara.. Alkisliyorum,, senin bu yönünü seviyorum diyorum,, diyorum da,diyorum adra mesela sen yaptığın yemekleri özenerek yaptığın için,, ve özenerek resimleyip buraya attığın için ustune kimseyi tanımam diyorum.. Ve bunuda defalarca belirttim..Neyse ben çıktım iyi geceler. Malum yarın iş yaptığın güzel lezizlerde beni etiketlemeyi unutma emiii..

Ben mi yanlış anladım ? İki kere okudum Kazen'in yazdıklarını ; Ak partiye elbise dikmiş aslında ? Huysuz kova'ya dokunmamış ki ?

Bence tartışmalardan kapanan bir konunun tekrar açılmaması gerekiyor.
Çünkü konu geçici kapatılınca üyeler sakinleşmiyor aynı zıtlık aynı polemik devam ediyor yine sorun çıkıyor.
Bir üye konu açıyor içeriğini okuyup açıyor konuyu, başka bir üye soru sorduğunda cevap veremiyor yada konuyu değiştiriyor olay buradan büyüyor.
Çoğu kişi oy verdiği partiye çamur atmıyor, sıkıntıda burda zaten, yanlışı varsa ha evet burda yanlışı varmış bilmiyordum diyeceğine ama sizin partide şunu şunu yaptı ona ne diyeceksiniz diyor ortalık kızışıyor.
Bir konu açılıyorsa her türlü yoruma polemik yaratmadan cevap verilmeli.
Yazımı kimseyi kastederek yazmadım herkes kendini biliyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…