- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Evet sakin nolur.Birbirimizle kavgaya ihtiyacımız yok.Yeter hatunlar sakin olun
Siyasette de devam niteligindeki konular kapatiliyor zaten.Ben de kendi sebebimi yazdım. Şikayet etmedim kendi adıma ama şikayetin mantıksız olduğunu düşünmüyorum.
Bdv de diğer bölümlerde de devam niteliğindeki konular kapatılır.
Bu da son derece normal.
Kakao yemek bölümüne giriyorum takdir,buraya geliyorum takdir.Etiketleyip takdir etmen de ayrı tabi.Beğen tuşu diye birşey icat etmiş Kazen.Takdir edeceksen öyle et.Karadenizlilerin söyleyiş tarzıyla yeter daaaaaa.Doğru kelimeler kullanan herkesi tebrik,, ve takdir ederim adra,,Hani şu yazıyı yazmandaki ve kasteddigin maksadı 5yasindaki oğlumda anlarda...affettim gitti seni adra...
Öyle değil kakao... Birşeyler anlatmak istiyorsun... Tamam anlatiyorsunda o cumlelerin canina okumasan? Sen ve evlanin oyle cumleleri oluyor ki anlayabilmek icin 3-4 defa okudugum oluyor.Dikkatli okumuyorsunda o yüzden Anlamıyorsun bu hatun ne yazmış acaba diye okusan inan anlarsın..
Konu kapandı aslında, ama uzun uzun yazılmış, belki gereğinden bile fazla açıklama yapılmış ,rahatsızlık duyulan bir durum hakkındaki yorumun sadece " komik duruyor" cümlesiyle sınırlı eleştirilmesi de başka bir taraftan komik durabiliyorSiyasette de devam niteligindeki konular kapatiliyor zaten.
Ayrica guldugum konu bu degil, surekli ayni kaynaktan haber yapilmasindan sikayet edilmesi..
Son derece komik gorunuyor "ayni siteden haber yapilmasin" diye sikayetlenmek
Valla şekerim ben nevresteyide takdir ediyorum ve inan begendiklerine ve sevdiklerine sıkılma beğendiğini,, ve sevdiğini soyle hayat kısa OO sözcüklerin arkasında başka bise arama sonuçta ben hiç birini tanımıyorum .Dedigim gibi sevgi sözcüklerini söylemekten sıkılma..Kakao yemek bölümüne giriyorum takdir,buraya geliyorum takdir.Etiketleyip takdir etmen de ayrı tabi.Beğen tuşu diye birşey icat etmiş Kazen.Takdir edeceksen öyle et.Karadenizlilerin söyleyiş tarzıyla yeter daaaaaa.
Siyasette de devam niteligindeki konular kapatiliyor zaten.
Ayrica guldugum konu bu degil, surekli ayni kaynaktan haber yapilmasindan sikayet edilmesi..
Son derece komik gorunuyor "ayni siteden haber yapilmasin" diye sikayetlenmek
Nevreste`ye nereden geldi konu.Nevoş`u herkes seviyor.Valla şekerim ben nevresteyide takdir ediyorum ve inan begendiklerine ve sevdiklerine sıkılma beğendiğini,, ve sevdiğini soyle hayat kısa OO sözcüklerin arkasında başka bise arama sonuçta ben hiç birini tanımıyorum .Dedigim gibi sevgi sözcüklerini söylemekten sıkılma..
Çünkü onuda bazen etiketliyorumda onu nasıl gormedinNevreste`ye nereden geldi konu.Nevoş`u herkes seviyor.Neyse sen beni anladın.Ayrıca sevgim kıymetlidir benim.Herkese veremem kusura bakma.
Aynı fikirdeyim.Ben sasirmis vaziyette okuyorum yazilanlari ama Huysuz Kovayi yorumlarindan tanir ve bilirim, cok mantikli ve dürüst bir insandir.
Cok üzüldüm dogrusu.
siz yazılanları anlamıyorsanız buna ben çözüm üretemem....
inanın elimden birşey gelmez, belki gebelik döneminde yenmeyen Karadeniz hamsisi sebep olabilir...
Sizden hiç beklemezdim
Sizden hiç beklemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?