AK Parti'nin 13 yıllık karnesi!

Liste yapılmış şu şu şu satıldı diye, bırakın listeyi.
Bir kişide sormamış TÜpraşı neden sattın ? Telekomu neden sattın ? diye..

diğerleri siyasette bu sorum can alıcı bu soruya cevap bile veremezler ....

Sevgili Kadesa
3-5 kişi var aynı kaynaktan haber paylaşıyor çifte standart uyguluyorsunuz bu üye banlansın diyen.
Vardır tabii ama bu saçma olur konu acıyor diye banlanilmaz da belki konu acma sınırı getirilebilir.

cimcime beğeneciğine bana cevap ver telekom ! veya tüpraş satılmalımıydı ?

Kusura bakmayın ama şu yazdığınızı bir başkası yazmış olsaydı şu sitede hakaretten banlanırdı.
Keşke bizim kadar siz de dikkat etseniz yazdıklarınıza...

O zaman siz verin cevabı Kazen bey neden satılmış peki bilmiyoruz bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır...

475.000 ayrı karakter var bu da demek ki 475.000 ayrı ruh hali !

site kurallarına uydupu müddetçe dileyen dilediğini paylaşır

Gayet SAYGILI bir biçimde fikrimi yazmışım! Aynı saygıyla cevap beklerdim.
İsteyen istediği yeriyle gülebilir. Zaten kafası çalışmayan demek istediğim hiç anlamaz oda ayrı olay.

Kusura bakmayın ama şu yazdığınızı bir başkası yazmış olsaydı şu sitede hakaretten banlanırdı.
Keşke bizim kadar siz de dikkat etseniz yazdıklarınıza...

neden kusura bakayım ki !

ben pozitif ayırım yapıyorum,

cimcime beğeneciğine bana cevap ver telekom ! veya tüpraş satılmalımıydı ?

Tupras satilmadi diye biliyorum. Hatta hic biri satilmadi hepsi ozellestirildi yanlismiyim?
cok fazla.bilgim yok ama kisaca soyle diyebilirim . Kar etmeyen bir mali elinde tutup zarar etmek mantikli bsey mi?
Iletişimin özelleştirilmiş Olmasını onaylamıyorum fakat zarar eden Kurumların basindaydi diye biliyorum yanlisim varsa aydinlatrsanz sevnirim.

İsteyen istediği yeriyle gülebilir. Zaten kafası çalışmayan demek istediğim hiç anlamaz oda ayrı olay.

siz yazılanları anlamıyorsanız buna ben çözüm üretemem....
inanın elimden birşey gelmez, belki gebelik döneminde yenmeyen Karadeniz hamsisi sebep olabilir...

özelleştirilmesi ? satılması demektir !

Kar eden can damarımız 2 kurum yabancılara peşkeş çekildi.

biraz haber paylaşmak yerine paylaştığınız haberleri okuyun

bakın bu altını çizdiğim bölümde beni hedef gösteriyorsunuz ! Ben bir yeri ile gülerler gibi bir cümle kurmadım...

sadece gülerler dedim ...

Ben de soruyorum bunu, neden satıldı?

Tüpraş bir kaç yıllık karı karşılığında satılmalı mıydı? Türk sanayisinin en büyük lokomotifinden bahsediyoruz..

Senin de bu konudaki düşüncelerini merak ediyorum ben.

Tüpraş kontrol ettim, %51 hissesi 4, 14 milyar dolara satılmış 2005 yılında ve 2006 yılının ilk altı ayında net karı 322 milyon ytl.
döviz kurunu hesaplamayı size bırakıyorum.
bu kadar kara geçen bir kurumu satmak/ya da özelleştirmek (ki akademik olarak ikisi farklı anlamlara gelse de pratikte anlamları aynıdır)
bu kurumlar hayrına kurulmadı.
ona bakarsınız bugün Türkiye'de ciddi bir arz talep dengesizliği var likit para açısından özellikle de dolar ve euro'nun Türk parasına dengesi şaşmış durumda.
o zaman Merkez Bankası'nın özelleştirilelim, ne de olsa tarihimizde bir ilk olmaz.
eğer bir kurum "kar etmiyor" diye özelleştirme listesine konulup devri tamamladıktan altı ay içinde kar etmeye başlarsa o kurum kötü yönetilmiştir.
bunu da ödemesi gereken millet değil, kötü yöneten bürokrattır.
gerçek bir tık mesafemizde.
Ulusal İletişime gelince....
istediği kadar zarar edebilir, siyasi görüşüm bu kurumun kesinlikle devredilmemesi gerektiğidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…