AK Parti'nin 13 yıllık karnesi!

Zamanında -çok yakın bir zaman önce- aynı kişiler erken seçimin hazineye yük olduğunu söylemişti bu talep karşısında. Şimdi ise ekonomiye zararı olmayacağını söylüyorlar. Bir şeyleri anlamak için gözümüzü açmamıza da gerek yok zira çok kısa süreler içinde söylenen sözler 180 derece değişebiliyor hoşlarına giden bir şey olmayınca. Bu sözleri de biz şu meşhur bir kaynaktan duyduğuma göre cümleleriyle değil bizzat kulaklarımızla duyuyoruz yani. Daha ne istiyoruz ki anlamadım

Balkan göçmeniyim. Adamların hayatı çok kolay. Gelirleri az ama her şey ucuz. Lüks tüketime teşvik de yok hala komünizm izlerini taşıdıklarından. Kosovaya amerikalı yemek zincirlerinden hiçbiri hala giremiyor. Her yıl makedonya kosıva arnavutluk mutlaka giderim. 200 euro harcayarak her akşam yemeğinde jumbo karidesime kadar balık soframı donatıp bir hafta tatil yapıyorum.

Etin kilosu 5 10 euro zaten köftesini kendi yapıyor adam. Hayvanını yetiştirip kesiyor. Hem de bizim etler yanında kof kalır. Lüks araba yok. Ülke fakir zaten ne yapsınlar arabayı.

90larda düzeni bozulmuş bir topluluk balkanlar. Orası avrupa değil. Bizim kıyasımız hiç değil. Heee 90 öncesi silah üreten dünyaya pilot yetiştiren hentbolcu tenisçi yüzücü yetiştiren ülke yugoslavya. Dünyanın en gelişmiş ekonomi ve kültüründen geldikleri nokta bu çok acı değil mi?

Neyse bana balkanları anlatma hiç :)

Avrupada 10000 euroya sıfır araba alırsın. Asgari ücrrt 1000 euro. Ailesiyle yaşayan bir genç 10 ay para harcamasa arabası olur yani hem de en güzelinden. Sen de 3 bin liralık ayfona sevinirsin onun taksidini 24 ayda ödet asgari ücretli. 12 ay sonra sıkılır yeniler. Borca boğulur. Çünkü biz balon ekonomiyle yaşayan tüketim toplumuyuz. Dua et patlamasın.

Balkanlardan geldiysen ve balkanları da iyi taniyorsan balkanlarda Recep Tayyip Erdoğan'a laf soyletmediğini ve coook sevdiklerini de bilirsin

Balkanlardan geldiysen ve balkanları da iyi taniyorsan balkanlarda Recep Tayyip Erdoğan'a laf soyletmediğini ve coook sevdiklerini de bilirsin

Biliyorum gidip gezmiş esnafla sohbet etmiş çünkü. Zaten rte zeki bir adam. İşini bilir. ben rte için bir şey dedim mi bir önceki mesajımda????? Ekonomiden bahsettim. Bizzat akpli balkan göçmeni tanıdıklarım balkanlara yatırım yapıcaz diye devletten ödenek çıkarıp ceplerini de dolduruyorlar. He yatırım da yapılıyor. Birileri haram da yiyor sizin tabirinizle.

Napalım yani seviyorlarsa sanki onlar bu ülkede yaşıyor. Hem Erdoğan olsun bakanlar olsun kendilerini balkanlarla mı bir tutuyorlar ekonomimiz iyi şu iyi bu iyi derken. Büyük gelişmiş avrupa devletleri ile bir tutuyorlar siz de onlarla karşılaştırın bakalım baştakilerin yaptığı gibi, nasıl bir tablo ortaya çıkıyor.

Nasıl bir kıyaslamadır bu evli_ve_merakli?
Balkanlar'ın R.T. Erdoğan'ı eleştirmemesi Türkiye'yi iyi yönettiği anlamına gelmez.

offf hala mı 800 lira maaş alanın elinde 3000 lik telefon geyiği.. bunu almak ekonominin iyi olduğu anlamına gelmez, insanların akılsız olduğu anlamına gelir.. dur o meşhur soruyu tekrar sorayım: kaç kişi kredi kartının asgarisini değil de toplam tutarını ödeyebiliyor? en son ne zaman doyuncaya kadar biftek ya da pirzola yediniz?

yurtdışında yaşarken insanlar hala kapaklı cep telefonlarını kullanıyorlardı bizimkiler iphone sırasına girerken.. evet ABD nin ekonomisi bizimkinden kötüydü ondan öyleydi..

Ayrıca Balkanlar'ın senin için çok cazip olmasının nedeni cebindeki paranın orada katlanarak değerlenmesi.
Türkiyen'de emekli olup oralara göç etmiş olsak hayatımızın son dönemini refah içinde tamamlayabiliriz.

Son düzenleme:
Yazınca banlanıyorum ama ağır tahrik unsuru olduğu da aşikar.Neyse daha sakin ve ılımlı bir şekilde yazacağım.
Akp hükümetinin dünden bu güne yaptıkları ve hayata geçiremediği bir çok şey ortada.

- Belgelenmiş şekilde sattıkları şirketler.

- Sırf örgütlenmek adına kendi adamlarını TSK ya sokmaya çalışmak ve orduyu tasfiye etmek.(ERGENEKON) Hiç bir gerekçe ve delil gözetmeksizin yıllarca hapis hayatı yaşatmak.
Not: MİT'in Ergenekon davasında darbe girişimin de bulunulacak diyerek alakasız bir şekilde bomba ve silahlar bulması.(Ama PKK olunca nedense aynı performansı göstermemesi)

- Soma Maden faciasında denetleyecilerin AKP li olması ve gereken önemi göstermeyip ihmalleri göz ardı etmesi , akabinde facianın olması ve dönemin başbakanı Erdoğanın Sorumlular cezasını çekecektir yerine " Bu işin Fıtratında var " diyerek dalga geçer gibi cevap vermesi.

- Gezi parkı olayları bir ağaçtan doğmuş ve artık sınırlarda olan halkın sabrını taşırarak o boyutlara gelmiştir.Buna sebep olan ise sağ duyulu halkına yanaşmayan aksine %50 yi evlerinde zor tutuyoruz diyerek daha da körükleyen Erdoğandır.

-Berkin Elvan'ı terörist ilan eden bir kesimin savunduğu tek gerekçe " EKMEK ALMAYA GİTMİYORDU O TERÖRİSTTİ "
Orada bulunanlar Terörist değildi.Asıl terörist galeyana getirip hadi cebine 5o lira koyup hadi aslanım karış aralarına dağıt ortalığı diyendi.

-Bir diğeri çıkan ses kayıtları.Yalanladılar montaj dediler.Montaj olmadığını söyleyen bilirkişilere ise iftira ediyorsun dediler.Birisi paraları sıfırlama derdinde diğeri makara kukara derdinde.

-En son işte şehit haberleri hiç şaşırmadım biliyormusun neden sizce.Çünkü artık şehitine alıştırılmış bir toplum olduk.Dağlıca Aktütün onlarca kez saldırı görmüş karakollar..Ve hiç bir önlem alınmış bir haldeler.Çünkü hükümetim ÇÖZÜM SÜRECİNDE el bebek gül bebek uyudu ve başkalarını görmezden geldi.Onlar büyüdü ve şimdi dişlerini çıkarır oldu.Keza masaya oturanda yine bizzat kendileriydi.

Benim Şehidim kelle , Terörist Başıda Sayın oldu.

Kendi evladını askere göndermeyip Yan Gelip Yatma Yeri Değil dedi.

Bu ülkenin Türkiye Cumhuriyetinin kurucu atamıza. 2 Ayyaş dedi.

Şimdi bütün bunları unutup yol yaptı diyorsanız o yol hepimize zaten katmer katmer girdi.Senin cebinden alınan vergi ile yapıldı yapılacaktırda hükümetin görevini lütuf gibi görmeyin. ( Duble yollarında hali belli )

Şimdi bana bu AKP nin karnesini mi soruyorsunuz onun karnesini millet yazacak çok yakında.

[QUOTE="Anti Depresan]
Şimdi bana bu AKP nin karnesini mi soruyorsunuz onun karnesini millet yazacak çok yakında.[/QUOTE]

Yazdiklarinın Ak partiye karşı olan tarafların bir kusim medyayı da yanlarına alıp agızlaina doladıklarından başka bir séy deģildir.

Ben Ak partiye karşı olanlara bakarım
Kimler
Chp ve Hdp
Paralel
Sol örgutler
Amerika
İsrail

Bunlar Ak Partiyi istemiyorsa Ak Parti doğru yoldadır.

[QUOTE="Anti Depresan]
Şimdi bana bu AKP nin karnesini mi soruyorsunuz onun karnesini millet yazacak çok yakında.

Yazdiklarinın Ak partiye karşı olan tarafların bir kusim medyayı da yanlarına alıp agızlaina doladıklarından başka bir séy deģildir.

Kimler
Chp ve Hdp
Paralel
Sol örgutler
Amerika
İsrail

Bunlar Ak Partiyi istemiyorsa Ak Parti doğru yoldadır.[/QUOTE]

Chpnin bile akp karşıtı olduğuna inanmıyorum. Vardır bir çıkarları. Mhp zaten belli ediyor. Amaçsız hareketler. Hdpyi bugünlere getiren akp.

Hepsini geçtim amerika ve israil hiç karşı değil.

Sol kalmadı sol mu var? Varsa kürt milliyetçileri var ben onlara sol demem.

Paralel eski dost. Ne çabuk düşman oldu?

Tipik AKP Seçmeni.Asla tartışmaya girmez ve kendini ifade etmez.
Ben belgelerle konusuyorum içerisinde yalan olan bir tane bir şey bulamazsın.
Peki sen neye dayalı konuşuyorsun.
He o zaman bende PKK ile Sarmaş Dolaş olan Erdoğana bakınca doğru yolda olduğuma inanıyorum.Yani tartışma bu mudur yani.

Son düzenleme:
[QUOTE="Anti Depresan]

Kimler
Chp ve Hdp
Paralel
Sol örgutler
Amerika
İsrail

Bunlar Ak Partiyi istemiyorsa Ak Parti doğru yoldadır.[/QUOTE]
Nerden biliyorsunuz Amerika , israil falan istemiyor. Belki her şey bir oyunun parçası, adamlar kabak gibi ortaya çıkıp biz çok seviyoruz çok istiyoruz mu diyecek. Zaten biz istemiyoruz dedikleri de yok ya. Kendileri tvye meydanlara çıkıp istenmiyo gibi gösteriyor ki savaş yanlıları sömürgeciler bakın bizi istemiyor imajı çizilsin. Her duyduğumuza inananacaksak oooo.

Hangi karşı olmadan bahsediyorsun AL PKK

AL İSRAİL

AL PARALEL DEDİĞİN CANCAĞIZI.

O resimlerde el ele olan kişi terörist değil ezelden beri terörü ve pkk yı lenetleyen onların karşısında olan biridir

Biyerlerden aldığınız ve buraya kopyaladığınız şeyler belge olmuyo bunları belge diye sunmayın

[QUaprak6, post: 42633421, member: 704280"]Biyerlerden aldığınız ve buraya kopyaladığınız şeyler belge olmuyo bunları belge diye sunmayın[/QUOTE]
Ne oluyor tam olarak belge değil de. Bu konudaki karnede de belge yok buna kalırsa. Benim kendi belgem var mesela.buraya da yazdım gelen zamlarla maaşıma gelen zam arasında baya fark olduğunu ve her yıl eksiye düştüğümü. Ses kaydı montaj olur resimler belge değil başla şey olur. Ee gidebilsek gizli ve gizli olmayan toplantılara giderdik o da olamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…