• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AK Parti'nin 13 yıllık karnesi!

Selahattin Demirtaş'ın cumhurbaşkanımıza seni başkan yaptırmayacağız diyebilme lüksü var ise bizim de '' seni başkan yaptıracağız'' deme özgürlüğümüz var. Rabbim onu ülkemizin başından eksik eylemesin. Bu seçim yeni bir diriliştir herkes bunu aklına yazsın. Ak Partililere her yorum yazışınızda'' lütfen sonuna kadar okuyun'' mavallarını bırakamadınız. Hep kendinizi sözüm ona ''aydın'' bizleri ''koyun'' diye adlandırdınız. Bu ülkenin neredeyse yarısına koyun diyen siz cahiller elbet bir daha başa gelemeyeceksiniz. Bu videoyu izleyin de biraz gülün hadi yine iyisiniz :)

Not: Başkan yaptırmayacağız diye yorum yapacaklar bizatihi Selahattin Demirtaş ile aynı saftadır. Hadi görelim vatan hainlerini. Buyurun.

SENİ YİNE BASKAN YAPTİRMAYACAGİZ!

Şunu çok merak ediyorum ;

Tüpraş kimin ?

Telekom kimin ?

Özelleşmesi farklı bir şey ise gezi eylemlerinde Tüpraşa yollanan maliye ekibinin söylentisi üzerine 1 günde %6 değer kaybetmesi nedir ?

çok basit sorum Tüpraş yönetim kurulunda kimler var ? kime ait bu tesis ?
Tüpraş batmak üzere değilmiydi zaten öyle hatırlıyorum yanlışda olabilir telekomda zarardaydı

Yanarım yanarım, seçim için harcanacak paralara yanarım. Afişlermiş, otobüslermiş, pusulalarmış... Yazık günah ya, emekliye asgari ücretliye ikramiye olurdu o paralar.

Yanlis olmasin ekonomi bakaniydi sanirim aciklama yapti ya maddi olarak bir kaybimiz olmayacak diye.Olmayacakmis yani.

Back
X