- 11 Mayıs 2009
- 3.730
- 5.503
- 158
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Gözünü siyasette açan yeni üye.O resimlerde el ele olan kişi terörist değil ezelden beri terörü ve pkk yı lenetleyen onların karşısında olan biridir
He o zaman bizzat ağzından duy.Bu video benim herkesin gözüne soktuğm bir video.Gerçi sen bunada inanmazsın.
Birincisi yeni üye olabilirim ama gözümü siyasetle açmadım ikincisi Tayyip düşmanlığını anlayamıyorum demokrasi denen bişey var ve herkes gidip oyunu özgürce kullanıyo madem çok şikayetcidiniz madem istemiyosunuz oyunuzla getirin istediğinizi başa ama bizim oylarımızla gelen birinede saygı göstermek zorundasınız kimse kimseye bişeyler ispatlamak yada belge sunmak zorunda değil köşe yazarları akşama kadar yazıyolar oralardan alıp bizde kopyalayalımGözünü siyasette açan yeni üye.
Bu lenetleyen mi?
Kim ki bu.
Bunlar belge değil fotomontaj dimi?
Birincisi yeni üye olabilirim ama gözümü siyasetle açmadım ikincisi Tayyip düşmanlığını anlayamıyorum demokrasi denen bişey var ve herkes gidip oyunu özgürce kullanıyo madem çok şikayetcidiniz madem istemiyosunuz oyunuzla getirin istediğinizi başa ama bizim oylarımızla gelen birinede saygı göstermek zorundasınız kimse kimseye bişeyler ispatlamak yada belge sunmak zorunda değil köşe yazarları akşama kadar yazıyolar oralardan alıp bizde kopyalayalım
Hangi karşı olmadan bahsediyorsun AL PKK
AL İSRAİL
AL PARALEL DEDİĞİN CANCAĞIZI.
Birincisi yeni üye olabilirim ama gözümü siyasetle açmadım ikincisi Tayyip düşmanlığını anlayamıyorum demokrasi denen bişey var ve herkes gidip oyunu özgürce kullanıyo madem çok şikayetcidiniz madem istemiyosunuz oyunuzla getirin istediğinizi başa ama bizim oylarımızla gelen birinede saygı göstermek zorundasınız kimse kimseye bişeyler ispatlamak yada belge sunmak zorunda değil köşe yazarları akşama kadar yazıyolar oralardan alıp bizde kopyalayalım
neyse bunların hepsi alıntı
bu alıntım sadece üstün madalya masalı için
ki iade edilmişti
tipik ak parti seçmeni aslında elinden geldiğince açıklma yapaıyor ancak kaale alınmıyor
yada
-evet tarsrif etmediğim şeyler var denilince cevaben ;( hahaha cevap bende desteklemiyorum ama diyecekler ) oluyor
- ben herşeyinin arkasındayım denilince ( lütfen azda hatalarını görün deniliyor )
BUDA tipik bir chp tezahürü naparsınız !!!
Ben yazmadım yalnız alıntıladığınız yazıyı:) en sonki cümlede çok iyiymiş cuk oturmuşYok ya adam kalksın kendi vatandaşına Çapulcu desin sonra ben o adama saygı göstereyim.
Yahu hadi bize dedi ona da okey.
Peki kalkıp 2 Ayyaş diye bu ülkenin kurucusuna.Hangi sıfatla hitap edebilir.
O zaman bende söyle söyleyim Atamın sarhoşken kurtardığı devleti siz ayıkken yönetemiyorsunuz.Bu utançda size yıllarca yeter.
Ben yazmadım yalnız alıntıladığınız yazıyı:) en sonki cümlede çok iyiymiş cuk oturmuş
Dikkat ettiyseniz sevin demedim zaten aşikar belli düşmanlık beslendiğiTayyip nefretini anlamıyorum saygı göstermek zorundasınız ne alaka pardon da ? Saygı ile sevgi farklı kavramlar haberiniz var mı ? Kimse sizin başa getirdiğinizi sevmek zorunda değil.Saygı duymak zorunda ama kimse saygısızlık yapmıyor zaten şu an.
Bu sizin düşünceniz ülke gayet güzel yönetiliyor biz memnunuz memnun olmayanlarda olucakları kişileri getirsinler ama yalan dolan iftirayla değil demokrasiyle seçimleYok ya adam kalksın kendi vatandaşına Çapulcu desin sonra ben o adama saygı göstereyim.
Yahu hadi bize dedi ona da okey.
Peki kalkıp 2 Ayyaş diye bu ülkenin kurucusuna.Hangi sıfatla hitap edebilir.
O zaman bende söyle söyleyim Atamın sarhoşken kurtardığı devleti siz ayıkken yönetemiyorsunuz.Bu utançda size yıllarca yeter.
:)))) güldürdün beni, he ya bu insanlar neden banlı valla merak ettim yoksa kendilerimi kapatmıs.Herkes mapıs damında pff çok sıkıcı :/
Yok, Kazen uyarmıştı, siyaset konularında belli tarzda yorum yapanlar seçim sonuna kadar cezalı olacak demişti. Buradaki arkadaşlarımız seçim sonuna kadar mı yoksa 3-4 gün mü cezalı bilmiyorum.:)))) güldürdün beni, he ya bu insanlar neden banlı valla merak ettim yoksa kendilerimi kapatmıs.
:)))) güldürdün beni, he ya bu insanlar neden banlı valla merak ettim yoksa kendilerimi kapatmıs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?