AK Parti'nin 13 yıllık karnesi!

He o zaman bizzat ağzından duy.Bu video benim herkesin gözüne soktuğm bir video.Gerçi sen bunada inanmazsın.

Videoyu yapanın eline sağlık.
Hep anlatmak istediğimiz şeylerin mükemmel bir özeti olmuş hem de salt kendi ağzıyla.

Ama inanıyorum ki azimle buna da bir bahane bulurlar.

Gözünü siyasette açan yeni üye.
Bu lenetleyen mi?
Kim ki bu.
Bunlar belge değil fotomontaj dimi?
Birincisi yeni üye olabilirim ama gözümü siyasetle açmadım ikincisi Tayyip düşmanlığını anlayamıyorum demokrasi denen bişey var ve herkes gidip oyunu özgürce kullanıyo madem çok şikayetcidiniz madem istemiyosunuz oyunuzla getirin istediğinizi başa ama bizim oylarımızla gelen birinede saygı göstermek zorundasınız kimse kimseye bişeyler ispatlamak yada belge sunmak zorunda değil köşe yazarları akşama kadar yazıyolar oralardan alıp bizde kopyalayalım

[Q="Yaprak6, post: 42637690, member: 704280"]Birincisi yeni üye olabilirim ama gözümü siyasetle açmadım ikincisi Tayyip düşmanlığını anlayamıyorum demokrasi denen bişey var ve herkes gidip oyunu özgürce kullanıyo madem çok şikayetcidiniz madem istemiyosunuz oyunuzla getirin istediğinizi başa ama bizim oylarımızla gelen birinede saygı göstermek zorundasınız kimse kimseye bişeyler ispatlamak yada belge sunmak zorunda değil köşe yazarları akşama kadar yazıyolar oralardan alıp bizde kopyalayalım[/QUOTE]
O fotoğrafları köşe yazarları mı çizmiş yoksa:)) ülkemizin geleceği söz konusu ise olan belgeler sunulacak tabii ki gözümüzü kapatacak değiliz

oyunuza laf mı attım ?
Oy kullanamaz mısınız mı dedim ? Kime saygısızlık ettim?
İstediğinizi alıp kopyalayın. Köşe yazıları paylaşılmaz diye bu kuralda yok , kaldıki paylaşılıyor.

Hangi karşı olmadan bahsediyorsun AL PKK
AL İSRAİL

AL PARALEL DEDİĞİN CANCAĞIZI.

Erdoğan'ın Yahudi Cesaret Madalyası'nın İç Yüzü

Şimdi Sizlere,yıllardır bahsi geçen ve birilerinin ağzına sakız misali yapışmış Yahudi Cesaret Ödülü - Yahudi Cesaret Madalyası yada Üstün Hizmet Madalyası hakkında bazı kesimin bilmediği hatta bilmek istemediği bilgileri sunacağız.

Bildiğiniz gibi senelerdir Recep Tayyip Erdoğan'a yahudi cesaret madalyası verildiğini ve ayrıca bunu ilk defa alan bir müslüman olduğunu söyler dururlar.Bu ödülü almasını vatana ihanetin göstergesi olarak sürekli anlatır dururlar.Ancak sorduğunuz da meselenin nasıl geliştiğini yada ayrıntısını bilmezler.

Öncelikle şunu açıklığa kavuşturalım ki,Erdoğan'ın Aldığı Ödülün adı Yahudi Cesaret Madalyası yada Yahudi Üstün Hizmet Madalyası veya Ödül'ü değildir! Bunu bizlere tanıtan yada bu şekilde cümlelere döken bazı siyasi partilerin başında Mhp-Chp ve Saadet Partisi yer alır.Amaçları ise apaçık ortadadır.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 2004 yılında AJC ve ADL Tarafından " Türkiye Halkı " adına
" Umursamaya Cesaret Etme Ödülü" almıştır. Ama nedense 'yahudi cesaret ödülü' şeklinde değiştirdiler adını..
İkincisi, bu ödülü alan tek müslüman olduğu söylenir durur,ama bu da koca bir yalandır!
(Selahattin Ülkümen diplomat olarak şahsı adına alan tek Türk)

'Yiyorsa İade Etsin' diyorlardı.. İade etti! Şimdi ne diyecekler?!

Şimdi gelelim ödülün esas alınma sebebine.
Bunları zamanın da ayrıntılı veren bazı gazete küpürlerinden ve konu ile ilgili tüm konuşmaların çarpıtılmadan yer aldığı bölümleri istifadenize sunuyoruz ;

Demek ki neymiş ? Öyle araştırmadan, 'Erdoğan yahudi cesaret ödülü-Üstün hizmet madalyası aldı' diyerek atıp tutmamak gerekirmiş.Konusu geçen, İlgi göstermeye cesaret yada umursamaya cesaret olarak da adlandırılan ödüldür ki esas anafikri, hangi ırktan olursa olsun,masum insanların öldürülmemesi gerektiğidir. Ve unutmamalıyız ki bunu vurgulayan bir dinin mensubu olarak bahsi geçen ve türk halkına verilen bu sözde ödül, bize artı katmayacağı gibi eksi de katmaz..Bunu yıllardır ihanet gibi gösterenler neyin peşinde, bunu bir düşünün!

neyse bunların hepsi alıntı

bu alıntım sadece üstün madalya masalı için
ki iade edilmişti

tipik ak parti seçmeni aslında elinden geldiğince açıklma yapaıyor ancak kaale alınmıyor

yada

-evet tarsrif etmediğim şeyler var denilince cevaben ;( hahaha cevap bende desteklemiyorum ama diyecekler ) oluyor

- ben herşeyinin arkasındayım denilince ( lütfen azda hatalarını görün deniliyor )

BUDA tipik bir chp tezahürü naparsınız !!!

Tayyip nefretini anlamıyorum saygı göstermek zorundasınız ne alaka pardon da ? Saygı ile sevgi farklı kavramlar haberiniz var mı ? Kimse sizin başa getirdiğinizi sevmek zorunda değil.Saygı duymak zorunda ama kimse saygısızlık yapmıyor zaten şu an.

Nerede iade edildi canım.Sen bana bir göstersene o görüntüleri.

Hadi hepsini geçelim saadete gelelim bu ödül bakın sadece yahudilere üstün hizmetlerde bulunan kişilere verilen bir ödül ve sadece yahudilere verilen bir ödül.Acaba Erdoğan nasıl bir hizmette bulundu ki Müslüman olduğu halde bu ödülü alabilmiş.
Ona da açıklık getirelim.
Kendi malını üretmeyen , sadece tüketmeye dayalı bir topluma dönüşmemiz en başlıca sebebimiz.Şu listeyi bir kontrol etsene ve bu listede yer alan markaların onda 1 i kadar kendi üretimimiz olarak sattığımız marka yok.
Vallahi kıç kadar bir ülke gelip kendisinden katlarca büyük olan bir ülkenin pazarını elinden alıyor ve %80 alanı kaplıyorsa değil cesaret ödülü en iyi ödülü verseler az gelir.
Bize yakışan UTANÇ ödülüdür.Ve emin ol bize bir taraflarından gülen bir çok ülke var.

Bu olayın maddi yüzüdür bir de manevi yüzü var.
Hani biz sözde " MÜSLÜMAN" bir ülkeyiz kendi canımız kanımız müslüman kardeşlerini esirgeyenleriz.
Filistin'de bebek öldürüldü LANET İSRAİL
Filistine bomba indi LANET İSRAİL
Filistinlilere zulum ediliyor LANET İSRAİL.
Lanet mi..Adamların ürettiği iletişim araçlarından giriyor ve onların sosyal medyalarından onlara sitemler ediyorsunuz.Oysa hiç birinizin suçu yok sadece çağınızın gereğini sizden daha gelişmiş bir ülkenin imkanları ile gereksinim sağlıyorsunuz.

Konuyu getirmek istediğim yer çok açık ve nettir.Lanet edilen bir israil var ve ondan ödül alan bir MÜSLÜMAN BAŞBAKAN.
İade edip etmemesi o ödülü almadığı anlamına gelmez.DAVOS'da bangır bangır siz öldürmeyi iyi bilirsiniz demekle de olmaz.

Ve rica ediyorum benimle tartışırken lütfen kendi fikirlerinde olsun çünkü yazılı olarak beyan ettiğin her şey başkalarının düşünceleri ve yalan içeren düşünceler.
VİDEO . RESİM kanıtlanabilir somut deliller olmadığı sürece hiç bir zaman ciddiye almıyorum.

Yok ya adam kalksın kendi vatandaşına Çapulcu desin sonra ben o adama saygı göstereyim.
Yahu hadi bize dedi ona da okey.

Peki kalkıp 2 Ayyaş diye bu ülkenin kurucusuna.Hangi sıfatla hitap edebilir.
O zaman bende söyle söyleyim Atamın sarhoşken kurtardığı devleti siz ayıkken yönetemiyorsunuz.Bu utançda size yıllarca yeter.

Ben yazmadım yalnız alıntıladığınız yazıyı:) en sonki cümlede çok iyiymiş cuk oturmuş

Dikkat ettiyseniz sevin demedim zaten aşikar belli düşmanlık beslendiği

Bu sizin düşünceniz ülke gayet güzel yönetiliyor biz memnunuz memnun olmayanlarda olucakları kişileri getirsinler ama yalan dolan iftirayla değil demokrasiyle seçimle

Atanızın kurduğu ülkeye 80 senedir ne yaptınız hep son 13 yılı konuşuyorsunuz bide önceki hallerini paylaşın resimlendirin yağ tüp kuyruklarını unutmadık henüz ayyaş lafınada fazla takılmayın sözlükteki anlamı içki içenler için kullanılır ben atama saygılıyım ve minnettarım ama tıpkı sizlerin dediği gibi saygısızlık edenlere put gibi tapanlarada yapacak bişeyim yok şuanda ülkenin bakanlıklarını hdp ye bırakanlarda onlara geçmiş olsuna gidenlerde ortada hangisi iyi yönetecek bunu açıkca sebebleriyle belirtirseniz belki anlarım sizi

Niye banlılar var ne demişlerki biraz okudum geçmişi ama hakaret falan içermiyo neyse fazla soru sormayım bu sayfaya giren banlanıyo sanırım meraktan başına gelirmiş ne gelirse insanın

:)))) güldürdün beni, he ya bu insanlar neden banlı valla merak ettim yoksa kendilerimi kapatmıs.
Yok, Kazen uyarmıştı, siyaset konularında belli tarzda yorum yapanlar seçim sonuna kadar cezalı olacak demişti. Buradaki arkadaşlarımız seçim sonuna kadar mı yoksa 3-4 gün mü cezalı bilmiyorum.

Cumhurbaskani ve diger onemli kurumlara yapılan hakaret icerikli mesajlarda bazi arkadaslar şikayet edilmis . Site kurucusuda kisitlama getirdi . Hakaret icerikli, polemikli konular ilk basta ay sonuna kadar daha sonrada seçim sonuna kadar cezalı olunacaktır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…