Bugün öyle değil mi? Dünya krizden krize sürükleniyor.
Daha inan dün avrupadan döndüm. Biz onlardan çok çok iyi durumdayız.
Lüks yaşıyoruz. 800 tl maaş alan birinin elinde 3000 tl lik telefon var.
Balkanlardaki bulgaristan dahil 9 ülkede woswagen in 20 yaşında 1.4 eski araçlarına biniyor millet.
Bosnada sordum emekli birine 200KM emekli ücreti alıyormuş (100 euro yapıyor) en fazla alan 400km yani 200 euro alıyor. Bir porsiyon köfte 3 eurodan başlıyor yani emekli biri 30 günde birer porsiyon köfte yiyebilir...
Bulgarların, Arapların dilencileri bile Türkçe biliyor ve Türk gördüğünde hazırola geçiyor.
Ülkeminin değerini anlamak için yurt dışına çıkmak lazım...
Yurt içinde de farklı değil.
Bahçelinin partisine oıy vermiş bir esnafın kendi ağzından söylediği bahçeliye oy verdim seçimden önce ayda 10.000 tl ciro yapıyordum şuan 2.000 tl zor oluyor bir daha verirsem... e haklı da...
Abartmıyorum dünyadaki tüm ülkeler Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderlerinin olmasını hayal ediyorlar. Yurt dışından görünen bu. Herkes onu soruyor ve selam söylüyor.
Tüm balkanlardaki osmanlı hatıralartını Tika vasıtasıyla bu hükümet yapmış. O insanlarla bir konuşsanız...
siz güçlü olursanız biz burada daha rahat ediyoruz diyorlar.
Seçimde tek başına iktidar gücünü alamayınca sırplardan hırvatlara yahudilerden almanlara ve parelelcilere kadar herkes sevindi.
Buradan bile kimin doğru yolda olduğu ortaya çıkıyor.
Düşmanın bir şeyi istemiyorsa onda ülkenin menfaati var demektir. Bu bile başlı başına tercih sebebidir.