- 21 Ocak 2012
- 6.954
- 19.359
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
ben gördüm.Eminimki burada ak partiyi karalayanlar ak parti dışında kaç partinin yönetimini görmüşlerdir merak ediyorum. Bizler bir esnafın bir tane yazar kasa fırlatması ile ya da bir cumhurbaşkanının anayasa kitabını fırlatmasıyla faizin ve dövizin yüzde binlere fırladığını gördük
nankör olmayın
ben gördüm.
85 doğumluyum Özal çocuğuyum
Çalışma Ekonomisi mezunuyum. tartışalım ister misiniz?
o dediklerinizin hemen hepsi ya bir küresel krizin içindeydi ya da bir küresel krizin hemen sonundaydı.
yani iş bir yazar kasa fırlatılması değildi. oturup Körfez Savaşı ve Dünya Ekonomisine özellikle de kırılgan ekonomilere olan etkilerini mi tartışalım
yoksa Özal'ın kurduğu fanfinifonları
ya da Merkez Bankasının kamu açıklarını finanse etmesini ya da batık bankaları devletin telafi etmesini mi?
o saydıklarınızın açıklanması için taaa Demokrat Parti dönemine kadar gitmek, 60'larda duraklamak sonra da 80 darbesiyle birlikte Türkiye'nin sanayi devleri için açık bir pazar haline getirilip devletçi politikalardan sıyırlıp kırılgan bir ekonomiye büründürülmesini tartışmak icap eder.
ekonomi dünden bügüne bir şey değil, uzun bir hikayedir.
:) Bu chp yse şimdi ki ne ? :)
Daha önceki partilerin kötü yönetimi nedeniyle bu iktidar partisinin yanlışlarını görebilme yetimizi mi yitirdik?Eminimki burada ak partiyi karalayanlar ak parti dışında kaç partinin yönetimini görmüşlerdir merak ediyorum. Bizler bir esnafın bir tane yazar kasa fırlatması ile ya da bir cumhurbaşkanının anayasa kitabını fırlatmasıyla faizin ve dövizin yüzde binlere fırladığını gördük
nankör olmayın
800 TL. maaşla lüks yaşanıyor olması refah düzeyimizin yüksek olduğunun mu yoksa geleceğimizin ipotek altında olduğunun mu göstergesidir?Bugün öyle değil mi? Dünya krizden krize sürükleniyor.
Daha inan dün avrupadan döndüm. Biz onlardan çok çok iyi durumdayız.
Lüks yaşıyoruz.
800 tl maaş alan birinin elinde 3000 tl lik telefon var.
Biz onlardan cok iyi durumda miyiz? Yani sizce 800 TL kazanan biri cebinde 3000 TLlik telefon tasidigi icin mi durum daha iyi? Buna yuksek refah seviyesi denmez, olsa olsa ayagini yorganina gore uzatmamak denir. Bir cok yerlesim alaninda bu para ev kirasi ve elektrik su parasina bile yetmez, haksiz miyim? Hani yeme, icme, isinma, okul ve saglik giderleri? Bir deterjan kac para? Ya ulasim? Telefonuna kontor de alabiliyor muymus bu zat? 800 TL ile Avrupalidan daha iyi gecinen adam hangi dunyada yasiyor?Bugün öyle değil mi? Dünya krizden krize sürükleniyor.
Lüks yaşıyoruz. 800 tl maaş alan birinin elinde 3000 tl lik telefon var.
Balkanlardaki bulgaristan dahil 9 ülkede woswagen in 20 yaşında 1.4 eski araçlarına biniyor millet.
Bosnada sordum emekli birine 200KM emekli ücreti alıyormuş (100 euro yapıyor) en fazla alan 400km yani 200 euro alıyor. Bir porsiyon köfte 3 eurodan başlıyor yani emekli biri 30 günde birer porsiyon köfte yiyebilir...
Bulgarların, Arapların dilencileri bile Türkçe biliyor ve Türk gördüğünde hazırola geçiyor.
Ülkeminin değerini anlamak için yurt dışına çıkmak lazım...
Yurt içinde de farklı değil.
Bahçelinin partisine oıy vermiş bir esnafın kendi ağzından söylediği bahçeliye oy verdim seçimden önce ayda 10.000 tl ciro yapıyordum şuan 2.000 tl zor oluyor bir daha verirsem... e haklı da...
Abartmıyorum dünyadaki tüm ülkeler Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderlerinin olmasını hayal ediyorlar. Yurt dışından görünen bu. Herkes onu soruyor ve selam söylüyor.
Tüm balkanlardaki osmanlı hatıralartını Tika vasıtasıyla bu hükümet yapmış. O insanlarla bir konuşsanız...
siz güçlü olursanız biz burada daha rahat ediyoruz diyorlar.
Seçimde tek başına iktidar gücünü alamayınca sırplardan hırvatlara yahudilerden almanlara ve parelelcilere kadar herkes sevindi.
Buradan bile kimin doğru yolda olduğu ortaya çıkıyor.
Düşmanın bir şeyi istemiyorsa onda ülkenin menfaati var demektir. Bu bile başlı başına tercih sebebidir.
Ceza sadece bizedir.Forumda özellikle bu bölümde anlamlı cümle kuramayanlara , kelimeleri düzgün yazmayanlara ceza talep ediyorum.
Imla kurallarını geçtim. Sesli sessiz harfleri kaybetmeden yazsinlar yeterli
Saygılar efendim
50 yilda kac yonetim gelmisse hepsini gordum. Uzulmene degmez, anayasa kitabini artik Cumhurbaskanindan usagina kimseler takmadigindan kimse kimsenin kafasina kitapcik atmaz merak etme..Eminimki burada ak partiyi karalayanlar ak parti dışında kaç partinin yönetimini görmüşlerdir merak ediyorum. Bizler bir esnafın bir tane yazar kasa fırlatması ile ya da bir cumhurbaşkanının anayasa kitabını fırlatmasıyla faizin ve dövizin yüzde binlere fırladığını gördük
nankör olmayın
Bosna, Bulgaristan ve Balkan ülkeleri....Bugün öyle değil mi? Dünya krizden krize sürükleniyor.
Lüks yaşıyoruz. 800 tl maaş alan birinin elinde 3000 tl lik telefon var.
Balkanlardaki bulgaristan dahil 9 ülkede woswagen in 20 yaşında 1.4 eski araçlarına biniyor millet.
Bosnada sordum emekli birine 200KM emekli ücreti alıyormuş (100 euro yapıyor) en fazla alan 400km yani 200 euro alıyor. Bir porsiyon köfte 3 eurodan başlıyor yani emekli biri 30 günde birer porsiyon köfte yiyebilir...
Bulgarların, Arapların dilencileri bile Türkçe biliyor ve Türk gördüğünde hazırola geçiyor.
Ülkeminin değerini anlamak için yurt dışına çıkmak lazım...
Yurt içinde de farklı değil.
Bahçelinin partisine oıy vermiş bir esnafın kendi ağzından söylediği bahçeliye oy verdim seçimden önce ayda 10.000 tl ciro yapıyordum şuan 2.000 tl zor oluyor bir daha verirsem... e haklı da...
Abartmıyorum dünyadaki tüm ülkeler Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderlerinin olmasını hayal ediyorlar. Yurt dışından görünen bu. Herkes onu soruyor ve selam söylüyor.
Tüm balkanlardaki osmanlı hatıralartını Tika vasıtasıyla bu hükümet yapmış. O insanlarla bir konuşsanız...
siz güçlü olursanız biz burada daha rahat ediyoruz diyorlar.
Seçimde tek başına iktidar gücünü alamayınca sırplardan hırvatlara yahudilerden almanlara ve parelelcilere kadar herkes sevindi.
Buradan bile kimin doğru yolda olduğu ortaya çıkıyor.
Düşmanın bir şeyi istemiyorsa onda ülkenin menfaati var demektir. Bu bile başlı başına tercih sebebidir.
Evet gerçekten bütün muhalefeti tek partiye indirerek rejimimizi değiştirdiniz müthiş.Koyun diyenlere cahil diyerek ne farkınız kaldı ayrıca ?Selahattin Demirtaş'ın cumhurbaşkanımıza seni başkan yaptırmayacağız diyebilme lüksü var ise bizim de '' seni başkan yaptıracağız'' deme özgürlüğümüz var. Rabbim onu ülkemizin başından eksik eylemesin. Bu seçim yeni bir diriliştir herkes bunu aklına yazsın. Ak Partililere her yorum yazışınızda'' lütfen sonuna kadar okuyun'' mavallarını bırakamadınız. Hep kendinizi sözüm ona ''aydın'' bizleri ''koyun'' diye adlandırdınız. Bu ülkenin neredeyse yarısına koyun diyen siz cahiller elbet bir daha başa gelemeyeceksiniz. Bu videoyu izleyin de biraz gülün hadi yine iyisiniz :)
Not: Başkan yaptırmayacağız diye yorum yapacaklar bizatihi Selahattin Demirtaş ile aynı saftadır. Hadi görelim vatan hainlerini. Buyurun.
Sen kimsin ki ülkenin %60 ını vatan haini ilan ediyorsun?Not: Başkan yaptırmayacağız diye yorum yapacaklar bizatihi Selahattin Demirtaş ile aynı saftadır. Hadi görelim vatan hainlerini. Buyurun.
Selahattin Demirtaş'ın cumhurbaşkanımıza seni başkan yaptırmayacağız diyebilme lüksü var ise bizim de '' seni başkan yaptıracağız'' deme özgürlüğümüz var. Rabbim onu ülkemizin başından eksik eylemesin. Bu seçim yeni bir diriliştir herkes bunu aklına yazsın. Ak Partililere her yorum yazışınızda'' lütfen sonuna kadar okuyun'' mavallarını bırakamadınız. Hep kendinizi sözüm ona ''aydın'' bizleri ''koyun'' diye adlandırdınız. Bu ülkenin neredeyse yarısına koyun diyen siz cahiller elbet bir daha başa gelemeyeceksiniz. Bu videoyu izleyin de biraz gülün hadi yine iyisiniz :)
Not: Başkan yaptırmayacağız diye yorum yapacaklar bizatihi Selahattin Demirtaş ile aynı saftadır. Hadi görelim vatan hainlerini. Buyurun.
Selahattin Demirtaş'ın cumhurbaşkanımıza seni başkan yaptırmayacağız diyebilme lüksü var ise bizim de '' seni başkan yaptıracağız'' deme özgürlüğümüz var. Rabbim onu ülkemizin başından eksik eylemesin. Bu seçim yeni bir diriliştir herkes bunu aklına yazsın. Ak Partililere her yorum yazışınızda'' lütfen sonuna kadar okuyun'' mavallarını bırakamadınız. Hep kendinizi sözüm ona ''aydın'' bizleri ''koyun'' diye adlandırdınız. Bu ülkenin neredeyse yarısına koyun diyen siz cahiller elbet bir daha başa gelemeyeceksiniz. Bu videoyu izleyin de biraz gülün hadi yine iyisiniz :)
Kimse benim akepeli arkadaslarima "KOYUN" diyemez. Seni Kib liyorum...Selahattin Demirtaş'ın cumhurbaşkanımıza seni başkan yaptırmayacağız diyebilme lüksü var ise bizim de '' seni başkan yaptıracağız'' deme özgürlüğümüz var. Rabbim onu ülkemizin başından eksik eylemesin. Bu seçim yeni bir diriliştir herkes bunu aklına yazsın. Ak Partililere her yorum yazışınızda'' lütfen sonuna kadar okuyun'' mavallarını bırakamadınız. Hep kendinizi sözüm ona ''aydın'' bizleri ''koyun'' diye adlandırdınız. Bu ülkenin neredeyse yarısına koyun diyen siz cahiller elbet bir daha başa gelemeyeceksiniz. Bu videoyu izleyin de biraz gülün hadi yine iyisiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?