- 13 Nisan 2010
- 201
- 6
- 118
- Konu Sahibi airlikfeer
tekrar soruyorum ama yatak odasını nerden aldınız,bende böyle almak istiyorum istikbal ve bellonaya baktım fiyatlar çok geldi bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tekrar soruyorum ama yatak odasını nerden aldınız,bende böyle almak istiyorum istikbal ve bellonaya baktım fiyatlar çok geldi bana
güle güle oturun salondaki porselen vazo ve kalp şekilli kutuyu nerden aldınız acaba?
çok beğendim güle güle mutlulukla oturun canım
salonuna bayıldım, masal dünyasından çıkmış gibi koltukların
yatak örtünle duvar kağıdı aynı desen mi, değilse bile çok uymuş, çok güzel
bi de mutfaktaki sebzeliği nerden aldın, ne diye geçiyor, uzun zamandır bu tip bişey arıyorum da:26:
evin çok güzel canım
beyaz cok ic acici olmus. gule gule oturun
Eviniz cok güzel,cok ferah.Sade renkleri bende cok severim.Ayrica Allah esinizle bir yastikta kocatsin.
ömür boyu mutlu huzurlu bir aşk yuvası olur inşallah
evin çok güzel mutlulukla huzurla oturun inşallah canımben bişey sormak istiyorum üçgen camın perdesinin arkasında stor perde mi var benim de böyle 2 camım var üst katta ben yandan fon perde yaptırdım tülün üstüne ama çok da beğenmiyorum
cevaplarsan sevinirim canım
Salon takımmınızın rengi çok şeker ya çok hoş
Evinizi çok beğendim güle güle oturun![]()
merhaba eviniz güzel Allah huzur içinde oturmayı nasip etsin duvar boyanız ne renk?beyaz gibi duruyorda seçemedim :)bende evimi beyaza boyatmak istiyorum eğer beyazsa kullnımı nasıl acaba?teşekkürler
evin çok güzel heryer beyaz güle güle our:)
Evin çok şirin çok güzelmiş diyet arkadaşım :) Allah içinde bir ömür huzurlu, sağlıklı yaşamayı nasip etsin
not: Mutfağına bayıldım orada çok güzel haşlama tavuklar, diyet sebze yemekleri pişirilir:)))