- 21 Kasım 2017
- 27.619
- 120.928
O da az değil. Sen Almancısın o zaman.Süpürge de karcher ne kadar zıt biriyim
Afiyet olsunGittim sizin yerinize de yedim geldim.
Değilim aslında ama herkes aynısını alınca aynı kalitede başka ürün alıyorumO da az değil. Sen Almancısın o zaman.
Orada yedim diye akşam yemeği yemedim. Tam kahvenin yanında çikilata yerken KK’ya gireyim dedim. Gelen bildirime bak:Afiyet olsundiyet ne alemde
Bende bugün baskül e pil aldım almayaydım iyiydiOrada yedim diye akşam yemeği yemedim. Tam kahvenin yanında çikilata yerken KK’ya gireyim dedim. Gelen bildirime bak:Eki Görüntüle 3364907
Abla değil vicdan azabı resmen adgsgdf
Ben de pil aldıktan sonra 77 ile yüzleştim ve şöyle dedim: ÇÜŞBende bugün baskül e pil aldım almayaydım iyiydi
bende kilo verdim sanıyordum ama almışımBen de pil aldıktan sonra 77 ile yüzleştim ve şöyle dedim: ÇÜŞ
Gel sen de o zaman diyet topiğine. Bende en işe yarayan şey orası oldu. Diyetisyene üç hafta için 600 lira vermem bile bir işe yaramamıştı ajdkdkdkbende kilo verdim sanıyordum ama almışım
Cidden oralar işe yarıyor. İnsan utanıp dikkat ediyorGel sen de o zaman diyet topiğine. Bende en işe yarayan şey orası oldu. Diyetisyene üç hafta için 600 lira vermem bile bir işe yaramamıştı ajdkdkdk
Sürekli okuyorum kim ne yapmış diyeGel sen de o zaman diyet topiğine. Bende en işe yarayan şey orası oldu. Diyetisyene üç hafta için 600 lira vermem bile bir işe yaramamıştı ajdkdkdk
Umarım seni sıkıştırırOrada yedim diye akşam yemeği yemedim. Tam kahvenin yanında çikilata yerken KK’ya gireyim dedim. Gelen bildirime bak:Eki Görüntüle 3364907
Abla değil vicdan azabı resmen adgsgdf
O yetmez içeri girmen lazımSürekli okuyorum kim ne yapmış diye
Korkuyorum ceza da varO yetmez içeri girmen lazım
Bende girebilsem iyi olacakKorkuyorum ceza da var
Allah aşkına menüde ne vardıGittim sizin yerinize de yedim geldim.
Ne yoktu diyelimAllah aşkına menüde ne vardı
Fellah köftesiAllah aşkına menüde ne vardı
Ohaa yok mu arttıranFellah köftesi
Kuru dolmalar
Tuzlu ve tatlı kurabiye
Peynirli börek
Yoğurtlu kuskus salatası
Pancarlı narlı salata
İçli köfte
Kabak tatlısı
Profiterol
Limonlu kremalı bir şey daha vardı onun tadına bakamadım.
Tam Antep çay saati sofrası,Fellah köftesi
Kuru dolmalar
Tuzlu ve tatlı kurabiye
Peynirli börek
Yoğurtlu kuskus salatası
Pancarlı narlı salata
İçli köfte
Kabak tatlısı
Profiterol
Limonlu kremalı bir şey daha vardı onun tadına bakamadım.
Ay valla abla bizim topigi doyurur tövbeler ossunNe yoktu diyelim