- 21 Kasım 2017
- 27.619
- 120.928
Kriteri yükseltiyorlar yav bize sıra gelince ne halt edeceğiz bilmem sjdkdkkdOhaa yok mu arttırantam benlik ortammış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kriteri yükseltiyorlar yav bize sıra gelince ne halt edeceğiz bilmem sjdkdkkdOhaa yok mu arttırantam benlik ortammış
İşte bu menü üzerine akşam yemeği yemedim. Yok bi de yeseydim…Tam Antep çay saati sofrası,
Orası için normal bir sofraAy valla abla bizim topigi doyurur tövbeler ossun
Yemesi guzeldeeee işte sonrası daha güzelşimdiden kolay gelsin saygılarKriteri yükseltiyorlar yav bize sıra gelince ne halt edeceğiz bilmem sjdkdkkd
Maşallah vallaOrası için normal bir sofra
Her güzel şeyin bir sonu varKriteri yükseltiyorlar yav bize sıra gelince ne halt edeceğiz bilmem sjdkdkkd
Afiyet olsunFellah köftesi
Kuru dolmalar
Tuzlu ve tatlı kurabiye
Peynirli börek
Yoğurtlu kuskus salatası
Pancarlı narlı salata
İçli köfte
Kabak tatlısı
Profiterol
Limonlu kremalı bir şey daha vardı onun tadına bakamadım.
Yapar yapmalıMargaret Hale 18 çeşit yapar
tv programında yarışanlar gibibMargaret Hale 18 çeşit yapar
Bizi dışlıyorlar mı yaniAyferi olan insanların olmayanlara nasıl bakıverdiğini görüyonuz mu?
Eki Görüntüle 3365012
Tabii ki! Dışlamasalar bize ayferleri gönderirlerdi veya derlerdi ki "Biz yarışamayız çünkü siz fakirsiniz". Hemmeeen fırsat bu fırsat koşup pişirdiler bileBizi dışlıyorlar mı yani
Ben böyle düşünmemiştimTabii ki! Dışlamasalar bize ayferleri gönderirlerdi veya derlerdi ki "Biz yarışamayız çünkü siz fakirsiniz". Hemmeeen fırsat bu fırsat koşup pişirdiler bile
Sen masum bakıyorsunBen böyle düşünmemiştim
Çok safım yaSen masum bakıyorsun
Yooook, demezler15 sen 15 gün ben diyebilirlerdi
Bak hiç yazmıyorlarYooook, demezler