- 8 Haziran 2013
- 56.250
- 149.338
ÖSYM gibi sorular liste uzunValla o yüz soruyu cevaplamasinlar da hele bi gorcez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ÖSYM gibi sorular liste uzunValla o yüz soruyu cevaplamasinlar da hele bi gorcez
Ocak ayı bizi beklerBana bunlarla gel baby
GüzeldiDenedin mi kız Bildiğin beyaz çikolatalı gofret. Baklavayı sadece foto olarak koymuşlar
ÜşüdümHahaha herkes ilk başta öyle sanmış olsa ki kimse emoji bırakmamış ekrandan çıkmadan telefonu kilitlemişim kilidi açında a mesajım diyip okudum ve ben şok kendisi okuyunca ne diyecek acaba hah
Niye a101 yok muydu????
Paragraf soruları gibi değil Hepsi kazanım sorularıÖSYM gibi sorular liste uzun
Okul gibi keyfimize kalsa bir çok yemeği ne yaparız nede biliriz. Burası sayesinde deniyoruz, tadıyoruz, tanıyoruz.Aslında buranın nasıl bir eğitim yeri olduğunu keşfetseler
Benim de ilk merak ettiğim marka ve şekilleriydi hahahahBen tarifleri değelldeeee nasıl bi ayferleri var merak ediyoree
İşkembe çorbası bile yaptım yaOkul gibi keyfimize kalsa bir çok yemeği ne yaparız nede biliriz. Burası sayesinde deniyoruz, tadıyoruz, tanıyoruz.
Kesinlikle öyle canom,esimde bana bunu mu arattirdin market market dediDenedin mi kız Bildiğin beyaz çikolatalı gofret. Baklavayı sadece foto olarak koymuşlar
Olabiliyor klavye soru nu önceden bende rast gele yazıyordum şimdi daha dikkat ediyorum ama oluyor ona rağmenHahaha herkes ilk başta öyle sanmış olsa ki kimse emoji bırakmamış ekrandan çıkmadan telefonu kilitlemişim kilidi açında a mesajım diyip okudum ve ben şok kendisi okuyunca ne diyecek acaba hah
Niye a101 yok muydu????
Şırnak’a kadar gelmiş oysaGüzeldi
Ben onu daha görmedim
Kpss ile kapışırÖSYM gibi sorular liste uzun
Ben beğenmedim tırtKesinlikle öyle canom,esimde bana bunu mu arattirdin market market dedi
3 harflilerde var mı? Çevremde başka market yokŞırnak’a kadar gelmiş oysa
Oy oranı nasıl oldu seveni de sevmeyeni de çok yaİşkembe çorbası bile yaptım ya
Sıra kokoreçteİşkembe çorbası bile yaptım ya
Yok buranın yerli marketinden aldım3 harflilerde var mı? Çevremde başka market yok
Yok yok o reklam tantanasindan başka bir şey değil canomBen beğenmedim tırt
Benim de kaynım almış o çikolatadan geçen getirmiş ben beyaz sevmediğim için açmadım hiç ama merak ettim şimdi bir deneyim çocuklar yatınca.Kesinlikle öyle canom,esimde bana bunu mu arattirdin market market dedi
Çok hatırlamıyorum ama ortalardaydı sanki dur bakayımOy oranı nasıl oldu seveni de sevmeyeni de çok ya