Onlar kazandı, kaybeden yine biz oldukYok yok o reklam tantanasindan başka bir şey değil canom
Eski çokonatin yeri dolmaz beybiBenim de kaynım almış o çikolatadan geçen getirmiş ben beyaz sevmediğim için açmadım hiç ama merak ettim şimdi bir deneyim çocuklar yatınca.
Sakatatlar la ilgili kategori olsa yapılırSıra kokoreçte
Fazladan para kazandilarOnlar kazandı, kaybeden yine biz olduk
O biraz uzak o taraflara gidersem bakarımYok buranın yerli marketinden aldım
Hahahahaha aynen aynenn bekliyorum kim kimim nesi varBenim de ilk merak ettiğim marka ve şekilleriydi hahahah
Bide tam göstersiinler ayferleriiValla o yüz soruyu cevaplamasinlar da hele bi gorcez
Mantılı çorbadan dolayı çok bakmisliğım var dev mantı diyorlar diye peri duymasın12.olmuş
Nane Limon Kabugu
Çorbalar - Farklı Yörelerden Yöresel Çorba Tarifleri
Oylama için link dağıtmak,Oy istemek kesinlikle YASAKTIR... :KK200: 3 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 3(üç)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Helle Çorbası(SivasYöresi) - Efsane Un Sponsorluğunda:KK56: Düğün Çorbası ( Trakya yöresi ) - Söke...www.kadinlarkulubu.com
Etiket yapayım mıMantılı çorbadan dolayı çok bakmisliğım var dev mantı diyorlar diye peri duymasın
Ben demedim ki mantılar dev diye söyleyenleri bulup üzerlerine araba sürebilirEtiket yapayım mı
Markaya bakıp oy verilir mi oylamada geçecek mi marka ismiHahahahaha aynen aynenn bekliyorum kim kimim nesi var
Bence etkisi olmaz
Tarif ön planda olacak etmemeli bencedeBence etkisi olmaz
Tabi ki tarifler olacaktır.Tarif ön planda olacak etmemeli bencede
Oylamaya marka koymasakTabi ki tarifler olacaktır.
Kiz yok saka ediyorum allahaa sennn
Ama yarışmanın amacı buOylamaya marka koymasakkoyarsak markalar arası yarışma olur gibi
Tamam sponsor yazalım ama sen oylama listesi yaptığında olmasa daha iyi gibiAma yarışmanın amacı bu
Her zaman olduğu gibi sadece ilk mesajda sponsor yazacak.