Et Yemekleri Airfryer ile Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz '' Airfryer ile Et Yemekleri'' hangileridir?(3 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    523
  • Anket Kapalı .
Ben oğlumda o dedikleri şeyleri yaşamadım. Tek yaramazlığı bir sefer TV sehpasının çekmeceyi açıp içine oturmuştu 🤣
Ama şimdi ergen beni okula bile kabul etmiyor🤣
Kızlar öylemi tam cadılardı. Evi su bile bastı :skandal:
Çekmeceye oturması çok tatlı olmuş o yaramazlık sayılmaz abla 😍 bide herkeste aynı olmuyor galiba ama kız çocukları başka oluyor hep 1 çocuğum olsun yeter diyordum ama kızımda olsun diyorum şimdi 😁🌸

Bir arkadaş bana atmış🤣
Buradan ona selam olsun🤩

Adıyaman zaten Malatya'nın ilçesiymiş diye ortalığı karıştırayım. Adıyamanlılar da hayır Malatya bize bağlıydı desin. Sonra Elazığlı gelip Malatya bize bağlıydı deyip üçlü kavgaya girişsinler 🤪

Adıyaman zaten Malatya'nın ilçesiymiş diye ortalığı karıştırayım. Adıyamanlılar da hayır Malatya bize bağlıydı desin. Sonra Elazığlı gelip Malatya bize bağlıydı deyip üçlü kavgaya girişsinler 🤪
100 sene öncesini karıştırma eyalet sistemine gitmeyelim 😅

Ahh güzelciğim merakla bekliyordum kategoriyi ama dün beni bir hastalık sardı ishal titreme bulantı kusma ne ararsan vardı kendimde değildim bugün daha yeni kendime gelebiliyorum yine de teşekkür ederim etiketin için. Bir şeyler kaldı mı diye soracağım bakalım sultanıma

X