- 1 Aralık 2021
- 12.133
- 40.767
- 34
Neremiz nazarlık dualık olmuşuzdökülüyoruz
o yönden bakınca öyleHayır,fakirlikten dolayı çok konuşuyoruz diyorum
Boy, pos, endam, fakirlikSeçenek ćok
Bakacağız artık
JennaBilir.como yönden bakınca öyle
Boy, pos, endam, fakirlik
Evet ya yine de baya tarif yapıldıBakacağız artık
Çevremde var,herkes memnun. Geçmiş olsunBenim küçük canavar telefonu mu kırdı eşim xiaomi alsak ssonra yeni çıkan bir model alırız dedi ben de kararsız kaldım kullanan var mı
Geçmiş olsunBenim küçük canavar telefonu mu kırdı eşim xiaomi alsak ssonra yeni çıkan bir model alırız dedi ben de kararsız kaldım kullanan var mı
Üç mü olsunEvet ya yine de baya tarif yapıldı
Benim çocuklardan her birinin telefon vukati var 7 yaşındaki de küçükken su kovasina atmıştı telefonu mu gün boyu arayıp akşam bulmuştum sudaÇevremde var,herkes memnun. Geçmiş olsun
EvetÜç mü olsun
Geçmiş olsun canımBenim küçük canavar telefonu mu kırdı eşim xiaomi alsak ssonra yeni çıkan bir model alırız dedi ben de kararsız kaldım kullanan var mı
Anaları yeni telefon kullansın diye herhaldeBenim çocuklardan her birinin telefon vukati var 7 yaşındaki de küçükken su kovasina atmıştı telefonu mu gün boyu arayıp akşam bulmuştum suda
Sudan çıkan telefon çalıştı halen çalışıyorAnaları yeni telefon kullansın diye herhalde
Ben samsungdan devam edeyim o zamanGeçmiş olsun canımEşim kullanıyor bir yıldır. Bir sıkıntısı yok. Kamerasını beğenmedim sadece
Bir daha ki sefere balkondan atsınlarSudan çıkan telefon çalıştı halen çalışıyor