Benim kızlar balkondan aşağı atmışlardı. Toprağa düşmüştü bir şey olmamıştıBenim çocuklardan her birinin telefon vukati var 7 yaşındaki de küçükken su kovasina atmıştı telefonu mu gün boyu arayıp akşam bulmuştum suda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kızlar balkondan aşağı atmışlardı. Toprağa düşmüştü bir şey olmamıştıBenim çocuklardan her birinin telefon vukati var 7 yaşındaki de küçükken su kovasina atmıştı telefonu mu gün boyu arayıp akşam bulmuştum suda
Tövbe de kızBir daha ki sefere balkondan atsınlar
Benim dememle olacaksa derim,tövbeTövbe de kız
Evet ya arabadan atıp üstünden teker geçtiğini hatırlıyorum birinden de eşimin telefonu nu hiç ellemiyorlar amaBenim kızlar balkondan aşağı atmışlardı. Toprağa düşmüştü bir şey olmamıştı
Olan bize oluyorEvet ya arabadan atıp üstünden teker geçtiğini hatırlıyorum birinden de eşimin telefonu nu hiç ellemiyorlar ama
Küçük oglumun 2 yaşına az kaldı herşeyi isteme ve sıkılınca da atma huyu var bu araOlan bize oluyor
Oğlumun böyle vujuatları hiç olmadı. Ama kızların çok oldu
Her çocuk farklı oluyor. Birde her şeyden etkileniyorlarKüçük oglumun 2 yaşına az kaldı herşeyi isteme ve sıkılınca da atma huyu var bu ara
buyükleri ttaplele telefonla görünce oda istiyor meraktanHer çocuk farklı oluyor. Birde her şeyden etkileniyorlar
Tabi ki ne görüyorsa onu yapıyorlarbuyükleri ttaplele telefonla görünce oda istiyor meraktan
Yok nevoş bu ara çalışamıyorum pek :)Zekta1 ders mi çalışıyorsun
Aaa iki oymuuuNevreste Iki oy az değil mi
Sesin çıkmıyorYok nevoş bu ara çalışamıyorum pek :)
Ayy bu ara üstümde öyle bir halsizlik var ki öyle evde takılıyorum telefondan uzaklaştım biraz :)Sesin çıkmıyor
Geçmiş olsun canımAyy bu ara üstümde öyle bir halsizlik var ki öyle evde takılıyorum telefondan uzaklaştım biraz :)
Yok nevoşum çok şükür artık retromu ne var bilmiyorum tadım yokGeçmiş olsun canım
Bir problem yok inşallah
Geçer inşallahYok nevoşum çok şükür artık retromu ne var bilmiyorum tadım yok
Günaydın nihayet sen fasülye misin canocan , yoksa bitti mi fasulyelikGünaydın Bugün son gün