Suyu bilmiyordum ama ben de her pişirmeden sonra ilikken temizlerim ama rezistansin arka kısmına girilmiyor orası zaten sinir ediyor beni. Kimse görmüyor bir sey de olmaz ama ben biliyorum yaben her pişirme işleminden sonra yemek işi bitince tüy bırakmayan bir bezle rezistansı siliyorum. her pişirmeden sonra yapınca iyi oluyor.
bir de makine boşken hazneye su koyup yüksek sıcaklıkta uzun süre çalıştırma yaptım. kullanım sıklığına göre belli aralıklarla yapmak lazım bu işlemi de.
Amin abla, olur tabi evi aldık ya çokta acelesi yok artıkRabbim kolaylık versin
Zamanla olur
Kesinlikle şükür bu günlereZor olan kısım atatilmis,tadilat da olur elbet yavaştan
İnşallah aşkomBence de aşkom,harika tarifler geliyor hep
Nasip varsa oluyor. Bizimde eksikler vardı.Şimdi diyoruz iyi ki yapmadık. Yani hayırlısı olsunAmin abla, olur tabi evi aldık ya çokta acelesi yok artık
Aaa neden ki ablaa
Aynen öyle ablacımNasip varsa oluyor. Bizimde eksikler vardı.Şimdi diyoruz iyi ki yapmadık. Yani hayırlısı olsun
Nasipse olur
Amin aşkomİnşallah aşkom
Çıkmıyor bir türlü bu sefer tutturdumAaa neden ki ablaa
Nasılsın abliş iyi misin
Net değil canım fikriniz var mıAynen öyle ablacımyeni konu belli mi ipucu var mı
İyi ablacım sen nasılsınNasılsın canım
Katılmadığım kategori varmı diye düşünüyorum nerdeyse hepsinde varım ya aklıma gelmiyor bişeyNet değil canım fikriniz var mı
İyiyim canım sağ olİyi ablacım sen nasılsınyokum yarışmada ayferim yok malum
Kolay bir şey olsunKatılmadığım kategori varmı diye düşünüyorum nerdeyse hepsinde varım ya aklıma gelmiyor bişey
pratik sütlü tatlılarKolay bir şey olsun
Tamam canım teşekkür ederimpratik sütlü tatlılar
Kurabiye
Meze aklıma bunlar geldi pratik deyince
Çorba olabilir miNet değil canım fikriniz var mı