Neyse ben alıyım da yapamazsam kalir, cezası yok demi?Az kaldı ya 4 gün var
Aynı demekBizimde bu sefer aynı 32 ile cb yazıyor
Öyle bir zorluk dusunki herkes 0 çekmiş desem yeri
Cezası daha çok sohbete gelmekNeyse ben alıyım da yapamazsam kalir, cezası yok demi?
Bu kadar zorlayacak ne varsa acikogretim zaten millet zaman yok diye buradan okuyor...Aynı demek
HahahahCezası daha çok sohbete gelmek
Aynen öyleBu kadar zorlayacak ne varsa acikogretim zaten millet zaman yok diye buradan okuyor...
Tamam anlaştıkHahahahsöz veremem ama kabul
İyi akşamlar canım ev işini ne yaptınız ne zaman taşınıyorsunuzİyi akşamlarrrr
Ay abla evde eşya var bir sürü antika tarzı onları cıkarmaya calısıyoruz bir türlü çıkaramadıkİyi akşamlar canım ev işini ne yaptınız ne zaman taşınıyorsunuz
ben her pişirme işleminden sonra yemek işi bitince tüy bırakmayan bir bezle rezistansı siliyorum. her pişirmeden sonra yapınca iyi oluyor.Evet tatları çok leziz oluyor ama işte temizlemesi beni benden alıyor
Her zaman aşkom
Allah kolaylık versinAy abla evde eşya var bir sürü antika tarzı onları cıkarmaya calısıyoruz bir türlü çıkaramadık
Amin ablacım gerekiyor ama yazın düşünüyoruz cok borca girdikAllah kolaylık versin
Tadilat gerekiyor mu
Börek yapalım aşkomAşkom şubat ayında ne yapacağız
Rabbim kolaylık versinAmin ablacım gerekiyor ama yazın düşünüyoruz cok borca girdik
Zor olan kısım atatilmis,tadilat da olur elbet yavaştanAmin ablacım gerekiyor ama yazın düşünüyoruz cok borca girdik
Bence de aşkom,harika tarifler geliyor hepGüzel fikirmiş aşkom