Ooo tebriklerİyiyim teşekkür ederim, tüm sınavlarımız geçmişim mutluyum. Sen nasilsin?
Geçen yıl şubat sonrası çok yağdı. Belki yine öyle olurİnşallah aşkom
Cosoriseninki neydi canım?
çok şükür canım iyiyimİyiyim canım sağ ol sen nasılsın
Geçersin kesin, sen onur belgesi alıyordun demi?Ooo tebrikler
Bende geçtim. Bugünde Anadolu Üniversitesindeki sınavlara girdim. İnşallah geçerim
Allah iyilik versinçok şükür canım iyiyim
o da güzel marka. pişirmesi de güzel. teyzemde ve kuzenimde var ondan.Cosori
Umudumuz varGeçen yıl şubat sonrası çok yağdı. Belki yine öyle olur
Yok ya Auzef finalde çok zorladı. O kadar yüksek olmadı. Birde bu dönem biraz zor geçti doğru düzgün çalışamadım. İkinci dönem inşallah. Ama Anadolu sınavlarından belki alırım. Onlar daha iyi geçtiGeçersin kesin, sen onur belgesi alıyordun demi?
Aaa aşk olsun daha öncede sordular söyledim yaSıra gibi saklıyor
Sınavlar bitti tarif alsaydın görseydikAaa aşk olsun daha öncede sordular söyledim ya
Hani şu pihilps gibi rezistanslari dışında olan
Benim de bu denem boş geçti. Zaten sınava da zor çalıştım dediğin gibi. Cocuklar öğlen uyumayınca olmuyor cidden.Yok ya Auzef finalde çok zorladı. O kadar yüksek olmadı. Birde bu dönem biraz zor geçti doğru düzgün çalışamadım. İkinci dönem inşallah. Ama Anadolu sınavlarından belki alırım. Onlar daha iyi geçti
Evet tatları çok leziz oluyor ama işte temizlemesi beni benden alıyoro da güzel marka. pişirmesi de güzel. teyzemde ve kuzenimde var ondan.
Allah kolaylık versin canımBenim de bu denem boş geçti. Zaten sınava da zor çalıştım dediğin gibi. Cocuklar öğlen uyumayınca olmuyor cidden.
İşte örnek olurduEvet tatları çok leziz oluyor ama işte temizlemesi beni benden alıyor
Vallaha bir düşünmedim değil hahaha hadi alıyorumSınavlar bitti tarif alsaydın görseydik
Az kaldı ya 4 gün varVallaha bir düşünmedim değil hahaha hadi alıyorum
Kac gün kaldı bu arada azsa yapamam...
Bizimde bu sefer aynı 32 ile cb yazıyorAllah kolaylık versin canım
Auzef finalde çok zor sordu. Düşün 62 ile AA aldılar