- 1 Aralık 2021
- 12.147
- 40.824
- 34
Bulutsuz yada sissiz havayı bekleyenler vardırGenelde son günlere rağbet varr:)
Dün kızım AVM ye gidelim dedi babasına o da olur dedi bakalım bugün ikisi mi çıkıp gidecek yoksa bana soracak mi ordan anlaşılır bizim düzelme umudumuz olup olmadığıBen de bir an yanlış düşünmene sebep oldum,üzüldün sandim,neyse ki değilmişen kısa sürede duzelirsiniz umarım tatlı kalplim
Sonucu yaz banaDün kızım AVM ye gidelim dedi babasına o da olur dedi bakalım bugün ikisi mi çıkıp gidecek yoksa bana soracak mi ordan anlaşılır bizim düzelme umudumuz olup olmadığı
Bana hiç öyle gelmiyor ama dur bakalım yazarım mutlaka güzelciğimSonucu yaz banahadi hazırlanın diyecek bence
İnşallah benim tahminim tutarBana hiç öyle gelmiyor ama dur bakalım yazarım mutlaka güzelciğim
DSÖ'nün yaş aralığına göre 65'e kadar genç oluyoruz. O yüzden üzerime alınayımSelamlar gençler servis geldi 1400 tele tuttu,servis için 400 teleden düşecekler miktarı,su alan yerdeki parça değişecekmiş.
Geçmiş olsun ablacımSelamlar gençler servis geldi 1400 tele tuttu,servis için 400 teleden düşecekler miktarı,su alan yerdeki parça değişecekmiş.
Bana da böyle afilli bir giriş yakışır
Nedimelerim olarak sizi de alırım yukarıya aşkoYapalım aşkom
Tabi ki aşkom başka bir şey düşünülemezNedimelerim olarak sizi de alırım yukarıya aşko
Havamız olur aşkom ,öyle yapalimAşko ya da birer kepçede bizim için mi olsa
Ne dersin aşkom
Bizde kabarık elbise giyelim. Başımıza simler dökeriz.Havamız olur aşkom ,öyle yapalim
Gelinlik gibi beyaz olsun ama ,altında kasnaklı, full makyajBizde kabarık elbise giyelim. Başımıza simler dökeriz.Havamızdan geçilmez