İyi bir anten markası bulamadım zatenYine bi yerleri şişer fesatlıktan aman deyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi bir anten markası bulamadım zatenYine bi yerleri şişer fesatlıktan aman deyim
Düzeleceğiz inşallahZaten toparlanamiyoruz aman,düşman sevindirmeyelim
İnşallah aşkomDüzeleceğiz inşallah
Ohhh yandan
Stres atalım bariOhhh yandan
YandanStres atalım bari
Benim için de kolay değil şu an ama bariz bir hatam olmadığı için içimden adım atmak gelmiyor yoksa ben de bu kadar uzamasına şaşkınım hiç böyle küs kalmadık mesela.Ben dayanamazdım
Demek ki biz yeteri kadar sevmiyoruz birbirimizi güzelciğim belki deBen asla uzun süre küs kalamam,hele sevdiceĝimle
Ondan bekliyorum çünkü bana göre o saçmaladı bu kadar uzamasına sebep olan kişi kendisiBir ilki gerceklestir o zaman,hep tek taraf da olmaz ama şeytanı sevindirme ,barışın
Çok basit bir şeyden buralara geldik o yüzden kırgınım adım atamıyorum sindirip de. Hayırlısı bakalımBusefer adam senden bekliyor kızzz yap bi güzellik benimde öyle genelde eşim alttan alır amaaa bazen diyorum hep o alttan alıyor gidiyorum ben konusuyorum bitiyorr
Estağfurullah canım,kimsenin sevgi derecesini konuşma haddini kendimde bulmam asla :) umarım aranız bir an önce düzelir, arada olan şeyi sen biliyorsun tabii ki,sen üzülme yeterBenim için de kolay değil şu an ama bariz bir hatam olmadığı için içimden adım atmak gelmiyor yoksa ben de bu kadar uzamasına şaşkınım hiç böyle küs kalmadık mesela.
Demek ki biz yeteri kadar sevmiyoruz birbirimizi güzelciğim belki de
Ondan bekliyorum çünkü bana göre o saçmaladı bu kadar uzamasına sebep olan kişi kendisi
Çok basit bir şeyden buralara geldik o yüzden kırgınım adım atamıyorum sindirip de. Hayırlısı bakalım
Takılıyorum güzelciğimmm samimiyetimizden esprisine yazdım onu belki sevmiyoruzdur yeteri kadar diye kavgamız da bu yarışma için tavuğu yaptığım gün başladı biliyor musun tam yemek için masaya otururken patladı tartışma o günden beri konuşmuyoruz bu yarışma bana uğursuz geldiEstağfurullah canım,kimsenin sevgi derecesini konuşma haddini kendimde bulmam asla :) umarım aranız bir an önce düzelir, arada olan şeyi sen biliyorsun tabii ki,sen üzülme yeter
Herkesin yapısı farklı canım bizde evliliğimizin ilk yıllarında çok küserdik. Eşim çok inattır ben adım atmasam asla barışmazdı. Aslında sevgi değil yetiştirilme tarzı, yaşanmışlıklar, gurur vs.. çok şey etkiliyor. Şimdi kızıyor. Bir süre görüşmeyelim diyor. Yarım saat sonra arıyorBenim için de kolay değil şu an ama bariz bir hatam olmadığı için içimden adım atmak gelmiyor yoksa ben de bu kadar uzamasına şaşkınım hiç böyle küs kalmadık mesela.
Ondan bekliyorum çünkü bana göre o saçmaladı bu kadar uzamasına sebep olan kişi kendisi
Çok basit bir şeyden buralara geldik o yüzden kırgınım adım atamıyorum sindirip de. Hayırlısı bakalım
Öyle düşünme ya her şeyde bir hayır vardır. Böyle böyle pişiyorum, birbirimize bağlanıyoruz.Takılıyorum güzelciğimmm samimiyetimizden esprisine yazdım onu belki sevmiyoruzdur yeteri kadar diye kavgamız da bu yarışma için tavuğu yaptığım gün başladı biliyor musun tam yemek için masaya otururken patladı tartışma o günden beri konuşmuyoruz bu yarışma bana uğursuz geldi
Evet sultanım katılıyorum her şey etkiliyor haklısın. Zamanla ya yontup yerine oturtacağız birbirimize batan sivri yanlarımızı ya da başka çaresine bakacağız artık. Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler teşekkür ediyorumHerkesin yapısı farklı canım bizde evliliğimizin ilk yıllarında çok küserdik. Eşim çok inattır ben adım atmasam asla barışmazdı. Aslında sevgi değil yetiştirilme tarzı, yaşanmışlıklar, gurur vs.. çok şey etkiliyor. Şimdi kızıyor. Bir süre görüşmeyelim diyor. Yarım saat sonra arıyor
Ben de bir an yanlış düşünmene sebep oldum,üzüldün sandim,neyse ki değilmiş en kısa sürede duzelirsiniz umarım tatlı kalplimTakılıyorum güzelciğimmm samimiyetimizden esprisine yazdım onu belki sevmiyoruzdur yeteri kadar diye kavgamız da bu yarışma için tavuğu yaptığım gün başladı biliyor musun tam yemek için masaya otururken patladı tartışma o günden beri konuşmuyoruz bu yarışma bana uğursuz geldi
Tabiki sen daha iyi bilirsinnnBenim için de kolay değil şu an ama bariz bir hatam olmadığı için içimden adım atmak gelmiyor yoksa ben de bu kadar uzamasına şaşkınım hiç böyle küs kalmadık mesela.
Genelde son günlere rağbet varr:)Eeee et pişiren yok mu hâlen