• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Aileyle Tanışmaya Ev Hediyesi

CoffeeWithChocolate

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2013
247
53
43
Bu pazar sevgilimin ailesiyle tanışacağım. Anne baba abi yenge ve abinin küçük sevimli veledi. Giyim kuşamı çözdüm, kot üzerine şık bir kazak giyeceğim. Piercingimi çıkartmama gerek olmadığı konusunda hemfikiriz amaaaaa benim sorunum ne alsam. Evde kahve içmeye gideceğim yemek olmasın dedim gerginlik ve heyecandan hiçbir şey yiyemeyeceğim için :53:

Çikolata götüreceğim bir kere o kesin ama ben bir de ilk kez gittiğim için bir ev hediyesi düşünüyorum. Ne olsa bilemedim ama. Şu porselen firmalarının falan çift kişilik kahve fincanı setleri var ya kadife kapta, lokumluklu falan, bir o olabilir dedim. 6lısı falan çok "YeniGelineEvZiyareti" gibi mi olur bilemediğim için ondan vazgeçtim. Başka bir arkadaşımla konuşurken o tanışmak için gümüş şekerlik almış, fikir fena gelmedi. Hoşuma gitti ama bilemedim. Şimdi sevgilime sormak istemiyorum o ne gerek var diyecek ya da ben alayım sen hiç zahmet etme diyecek -canım benim:54:- ama ben yine de kendim almak istiyorum.

Siz ne almıştınız, ne yapmıştınız, ya da bu işin adeti nedir ne yapılır? Bir yardım etsenize ya, çok heyecanlandım ben :18:

Hediye alma konusunda kararlı değilsen eğer bence alma derim. Çünki tanışmaya gidiyorsun, neticede çikolata alacaksın ilk tanışma için en ideal hediye ve küçüğede almışınız.

Hediye alma konusunda kararlı değilsen eğer bence alma derim. Çünki tanışmaya gidiyorsun, neticede çikolata alacaksın ilk tanışma için en ideal hediye ve küçüğede almışınız.

Ama hani birinin evine ilk kez gidiyorsan hediye alınır, ben öyle biliyorum en azından -gerçi adetleri gelenek görenekleri falan pek bilmem ama- :P

Bir de yengesinin evinde olacağız. Çikolatayı yengesine veririm annesine de hediyeyi veririm ya da tam tersi olur... İçimden bir şey almak geliyor ya bak bunu da Pacman'in sevgilisi getirdi diyebilir yani mesela gelene :1: :1:

Bernardo'dan kahve fincanı aldım iki kişilik, kendi tepsisiyle. İşte bu alttakinden, martı genel olarak sevilir tarafımızdan. Beğeneceklerini umuyorum :)

$bernardo.jpg

Evet ben de oyle diyordum da sus esya satan bi yere git cok secenek var

Aldım hediyemi, yukarıda resmi de var, verdim de hatta çok beğenmişler. Oğullarını ben alacağım onlar da karı koca başbaşa kahve içsinler diye düşündüm. Annesi de benzer bir şey söylemiş, "ben bunu saklarım yeni evimize taşındığımızda balkonda içeriz babanla" demiş Pacman'ime. Beni de sevmişler, çok konuşamadım heyecandan ama hem hanım hanımcık hem de sevimli bulmuşlar, içim bir rahat etti :1:

Back