mutlu bir haftasonu geçirmeyi heyecanla beklyordum. fakat hepsi suya düştü. kısaca anlatayım bu mevzuyu. dün kardesimin doğum günü vardı. cuma aksamı keki yapıp dolaba koyayım dedim cumartesi de pasta kısmını yapıcaktım. ablam başka bir sehirde ve evli haftasonu buraya geldiler akşam gelince eve keki görmüş hemen dalmış içine tabi gelip bana söyledi ve bende hemen mutfağa girdim pandispanyayı rezil bir halde görünce sinirden ağlamaya başladım. artık pasta olamazdı çünkü. birde üstüne dalga geçince sinir oldum . elime para verip ertesi günü git pastaneden al diyebilirdi ama kendisi o kadar bencil bir insan ki bunu bile düşünemedi. neyse bugün de kahve yap dedi kalktım yaptım azarlamaya başladı kahvesi az olmuş sütü az olmuş vs. bende sinirlendim tabii söylenmeye başladım. sonra o dışardayken whatsap dan durum paylaştım bende 3 yaş küçük olan kardesşim de sinir oldu ve bana neden paylaşıyorsun falan dedi oralı olmadım. ablamlar gitti bir süre sonra evlerine. akşam mutfağa girdim biraz temizlik yapayım dedim . ocakta da süt vardı babam yemek yemek istedi bende anneme kardesimi çağır o gelsin hazırlasın dedım geldi bir söylenmeye başladı ben cevap verdikçe sinir oldu. huyu söyle onun: hem laf soyleyecek hemde karsısındaki insanın cevap vermesine kızıyor. o laf soktukça bende laf soktum yemeği hazırlamak zor geldi çünkü e bulaşıkları da o yıkayacak. ben hem kpss çalışıp hem ücretli öğretmenlik yaptığım için bir zahmet yapsın birde bulaşık yıkamaktan nefret ediyor . sonra bahçeye çıktılar diğer kardesşimle fısır fısır konuşuyorlar geldi yanıma gülerek markettten bişey istiyor musun diye sordu cevap vermedım. içimden eyvah dedim bu kesin ablama sinir olduğum için bana sinir oldu. çünkü beni sinir etti. tabii benim huyum öyle iyi biliyor kı bunu kullanıyor. bugüne kadar onunla iyi anlaşmaya çalıştım tabi sadece onunla değil evdeki ablamlar abim kardeşlerimle. beni sinir eden kardesimin huyunu iyi biliyorum. eğer bana sinir olduysa bu günler sürer yani demek oluyor ki beni günlerce sinir etmek için uğraşacak. şimdi bana diceksiniz ki e sende sinir et. çekiniyorum çünkü. sinir ettğim zaman sinir krizleri geçirdi. annem ve babam yüzünden onlarla iyi anlaşmak zorundayım. yoksa asla iyi davranmam onların yüzüne bile bakmam. benim babam sinir krizi geçirmeye meyilli bir tip bu yüzden olacaklardan korkuyorum. benim zayıf tarafımı kullanıyor kardesim. bende iyi olmaya çalışıyorum. ama ben su an oyun oynuyorum. çünkü evlenip bu evden gittiğimde onların yüzüne bile bakmıcam . yaptıklarını unutmucam . o kadar çok sey var ki . hepsi fesat fitneci ortalığı karıştırıyor. evde en iyi anlaştığım kardeşim beni sinir eden kardeşim aslında . tabii şimdilik anlaşıuorum. mesela sinir etti ya beni ders çalısıyordum odaklanamadım bıraktım. benim zayıf tarafımı kullanan insanlar asla benim kardeşim olamaz. ben şimdilik oyun oynuyorum . bu evden gittiğimde onların yaptıklarını yüzüne vurucam. intikamımı mutlu ve huzurlu bir yuva kurarak alıcam. onların yokluğunu bile aramıcam . mesela babam evde olmasaydı bağırıp çağrırırdım istediği zaten babamın yanında bağırıp çağırayım ki ben kötü olayım babam bana kızsın. bana sinir oldu çünkü ablama sinir olduğum ve paylaşım yaptığım için. ben bu evden gideyim de kimin ne hali varsa görsün .