- Konu Sahibi MaybeOneDay
-
geç olması belki de daha iyi olacak bilmiyorum... tanışırsam ve aramızda ailesiyle istediğim gibi bir ilişki doğmazsa bu sefer daha çok üzülücem,hiç yoktan dert edincem kendime,neden soğuk davrandılar,beni sevmediler mi diye düşünücem...
hayır... o kadar kolay olmaz benim için...
benimde 5 yıllık bi ilişkim var ama biz farklı şehirlerdeyiz bende ailesiyle tanışmadım kuzenleriyle kardeşiyle falan tanıştım ama anne ve babasıyla tanışmadım oda benim ailemden kimseyle tanışmıyor ama ben ona neden tanıştırmıyorsun gibi birşeyde sormadım hiç aslında çok fazla sıcak bakmıyorum ama benden önceki kız arkadaşları annesi ile tanışıyormuş ama ben farklı şehirde olduğum için olabilir yada bilmiyorum ne sebep var ama evli değil nüfus kağıdına baktım ve her gecede telefondayız zaten ayrıca okulum bitti 1.5 ay önce ama bana evlenelim demedi ne diyorsunuz fikir verirseniz sevinirim
konuşuyoruz ama uzak şehirlerdeyiz işte ben ailem istemez falan demiştim bilemiyorum oyüzden olabilir mi acaba
askerlik ve iş sorunu yok ama işte aile sorun olabilir ve şehirler arasındaki uzaklık acaba oda bunları düşünüyor ve bu yüzden evlenelim demiyor olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?