• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesiyle Tanıştırmadı...

geç olması belki de daha iyi olacak bilmiyorum... tanışırsam ve aramızda ailesiyle istediğim gibi bir ilişki doğmazsa bu sefer daha çok üzülücem,hiç yoktan dert edincem kendime,neden soğuk davrandılar,beni sevmediler mi diye düşünücem...

ailesi ile anlaşamayacak gibi olursa arkana bakmadan çekip gidebilir misin?

Evliliğe tam yakınlaşmadan tanıştırmak istememesi doğal bence.Demek ki aklına yatmamış henüz evlilik düşüncesi mirmirmirmir

olumsuz düşünme tatlım.. zaten problem çıkaracak insanlar olsalardı başının etini yerlerdi sevgilinin getir görelim beğenecek miyiz bakalım diye.. demekki kadının kafası rahat oğlunun kararlarına güveniyor.. oğlunun okulunun bitmesini bekliyor.. gzel düşün cnm öpüyorum

seni tanistirmadigina gore vardir bir bildigi;ailesiyle arasi aciktir vs yada seninle cidii dusunmuor ailesiyle tanistirmak icin erken buluyor gibi vs dusunceleri vardir'da.

Ben senin yerinde olsam, ailenle tanistir demezdim, belkide soyleidgim gibi hakli sebebplei vardir, birden cidii gorunmek istemiyordur, belkide acele etmek istemiyor, ama bu devirdede kimseye guvenilmiyor.

sen sevgilinin referansini aileden alamiyorsan ordan burdan al. kimdir neyin nesidir.
hic olmazsa bir defa annen nasil biri merak ediyorum beni tanistirsana, normal bir arkadas gibi, dersin,.illaki sevgilim bu demesine gerek yok madem cekinecek.
enazindan bazi seyleri sezmis gormus olursun. bir yandanda icini ferhlatmis olursun.

olmaz felan diye baslarsa vurgularsin cidii birsey var diye bulusmuycazki normal bir arkadas gibi anneni gorucem 10 dk da olsabukadar dersin,

annesi buna inanmaz :))) çünkü resmimi falan görmüş biliyolar beni sima olarak... zaten erkek arkadasım da kabul etmez bunu,ne gerek var ? tanıştırcaksam zamanı gelince adam gibi tanıştırırım dicek,biliyorum :)))

bende 5 yılın sonunda evlendim eşimle.bende istemeye geldikleri gün tanıştım.o güne dek hiç tanışmak gibi bi derdim olmadı ne gereği var ki?hiç de sevmem öyle o dönemki müstakbel kayınvalide gelin ilişkilerini.şimdi gayet seviyeli saygılı bi ilişkim var ailesiyle.bence sorun yapacak bi durumun yok ortada canım böylesinin daha sağlıklı olduğuna inanıyorum.umarım çok mutlu olursun sevdiğinle.

Ailesiyle ne kadar gec tanisirsaniz o kadar iyi bence hem tanistiktan sonra ozel gunlerde filan aramaniz gerekicek aramasaniz unutsaniz niye aramadi diye sorunlar cikabilir. Aileyle nisandan kisa sure once tanisip nisanida cok kisa tutmak en ideali.

tanisinca ne oluyor ki?karsindakiler super insanlar olsa da su oluyor tanismasan laf oluyor tanissan laf oluyor..hemde suan cok erken durun bakalim hayata bi atilin.sevgilin en dogrusunu yapiyor..sen cok iyi niyetli gidersin.belki karsindaki de iyidir ama ailesi nasil gonderiyor,kiz hic korkmuyor mu olur..bosver.kesinlikle gitme..

5 yıldır sevgilin olan kişinin evli olup olmadığı konusunda şüphelerin vardı ve sen nufus kağıdına bakıp mı bundan emin olmak istedin ???

erkek arkadasın ne iş yapıyor peki ?

benimde 5 yıllık bi ilişkim var ama biz farklı şehirlerdeyiz bende ailesiyle tanışmadım kuzenleriyle kardeşiyle falan tanıştım ama anne ve babasıyla tanışmadım oda benim ailemden kimseyle tanışmıyor ama ben ona neden tanıştırmıyorsun gibi birşeyde sormadım hiç aslında çok fazla sıcak bakmıyorum ama benden önceki kız arkadaşları annesi ile tanışıyormuş ama ben farklı şehirde olduğum için olabilir yada bilmiyorum ne sebep var ama evli değil nüfus kağıdına baktım ve her gecede telefondayız zaten ayrıca okulum bitti 1.5 ay önce ama bana evlenelim demedi ne diyorsunuz fikir verirseniz sevinirim

yazdığım biraz alakasız kaldı ama ben yazana kadar araya birileri girmiş :)) ben fikir soran arkadaşa cvp verdim....

Son düzenleme:
benimde 5 yıllık bi ilişkim var ama biz farklı şehirlerdeyiz bende ailesiyle tanışmadım kuzenleriyle kardeşiyle falan tanıştım ama anne ve babasıyla tanışmadım oda benim ailemden kimseyle tanışmıyor ama ben ona neden tanıştırmıyorsun gibi birşeyde sormadım hiç aslında çok fazla sıcak bakmıyorum ama benden önceki kız arkadaşları annesi ile tanışıyormuş ama ben farklı şehirde olduğum için olabilir yada bilmiyorum ne sebep var ama evli değil nüfus kağıdına baktım ve her gecede telefondayız zaten ayrıca okulum bitti 1.5 ay önce ama bana evlenelim demedi ne diyorsunuz fikir verirseniz sevinirim

evliliğe hazır olmadığı için olabilirfisfisfis

ilişkinizin boyutu önemli... 5 yıl oldu diye evlilikle sonuçlanması gerekmezkafamçokkarıştı

ağzından hiç evlilik lafı çıkmıyor mu
:uhm:

çok da acele etmeyin bence bu tanışma işlerinde.. ilişkin iyiyse mutluysan tanışsan ne olur tanışmasan ne olur gibi düşünüyorum ben şahsen :1closedeyes:

askerlik ve iş sorunu yok ama işte aile sorun olabilir ve şehirler arasındaki uzaklık acaba oda bunları düşünüyor ve bu yüzden evlenelim demiyor olabilirmi

aileler ve şehirler arası uzaklık hep olacağına göre sevgilin seninle evlenmeyi düşünmüyorfisfisfis

plan da mı yok buna dair... şehirler ayrı ise ne kadar daha devam edecek bu durumakannehir

bunu ona sorsan daha iyi olur. fikirlerini sana söylesin açık açık

Back