Ailesine Yllarca bakmayan bir Baba ve vey Anne

eşinizin ailesınden allah razı olsun :sinifsinif:
cok uzucu gercekten yasadıklarınız ınsan unutamaz kı:
babanızın kusmesı ıyı olmus ne yuzle kusuyo onuda anlamadımya yasakkelimesinifsinif:

dusunmemeye calısın hayat sıze eşiniz ve ailenızle gulumsemıs tadını cıkarın ve dusunmemeye calısın o vıcdansız adamı:sinifsinif:

bu tip babalar genelde hep yemeye geldimi ortaya çıkarlar ..
üzüldüm ..
ama siz en iyisini yapmışsınız ..
hatta üvey anneninkilerin yanında az bile ..

evet az bile bişey bile yapmadım o kadar dayağa rağmen birde el üstünde tuttum

canım ya inan içim parçalandı resmen kül kedisi hikayesi gibi.hikaye diyorum çünkü böyle bişey gerçek olamaz inanamıyorum ya Allah sana sabır vermiş bitanem iyi 8 yaşında kafayı yememişsin.Allah'ım korusun ya.birde eşin iyi çıkmış Allahtan bundan sonra senin yanında o var hiçbirşeyden korkmazsın

allah anneannem abim ve ablamdan razı olsun yoksa atlatamazdım sevgi çemberine alındım beni çok sevdiler kurtuldum ama unutamıyorum

Yazdıklarını gözlerim dolu dolu okudum ama ne mutlu ki allah sana güzel bi kapı açmış bundan sonra mutlu ve huzurlu olursun inşallah

amin inşallah mutluyum allahıma şükürler olsun ama hala babamın gölgesi var bırak artık bende mutlu olayım yok illa bir şey çıkaracakmafoldumben

Her ikisininde Allah cezasını versin yaa.kötükedihüso

Bu nasıl insanlıktır anlamadım gitti hadi üvey anneniz canavar diyorum insanlıktan nasibini alabilen biri zaten onun yaptıklarını yapamaz ama ya babanıza ne demeli bir insan nasıl evladına kıyar, kıydırır.:mymeka:

Hiç üzülmeyin hemde hiç o biyolojik olarak sadece isimde baba olabilecek adama hakettiğinden kat be kat daha çok saygı göstermişsiniz ki sizin bu düşüncenizin zerre kadarını bile haketmiyor malesef ki.

Anneannenizin ve annenizin mekanı cennet olsun.
İnşallah bundan sonra hayatta herşey gönlünüzce olur.a.s.

ne güzel bunca olayın içinden ne kadar vicdanlı bir kız çocuğu büyümüş ve hala babasına karşı davranışını sorguluyor bende yerinizde olsam mutlaka sorgulardım
ama siz daha sonra vicdan azabı çekmemek için saygınızda kusur etmeyin ve herşeyinizi kendi ailenize göre programlayın babanıza göre değil o kendisi baştan kaybetmiş bir kere bundanda huzursuzluk duymayın
geçen gün bi konusu oldu eşime dedim ölürsem napacaksın bi çocukla kesinlikle evlenmem kızımı üvey annenin yetiştirmesine asla izin vermem gerçi benim ailemde buna izin vermez olay çıkarırlarda bunu duymak benimde çok içimi rahatlattı
bu demek değilki her üvey anne böyle kimbilir ne kadar iyileri var kendi annesinden bile iyi bakabilirler ama o kişiler büyük şans

Allah sizi mutlu etsin çok etkilendim

ne güzel bunca olayın içinden ne kadar vicdanlı bir kız çocuğu büyümüş ve hala babasına karşı davranışını sorguluyor bende yerinizde olsam mutlaka sorgulardım
ama siz daha sonra vicdan azabı çekmemek için saygınızda kusur etmeyin ve herşeyinizi kendi ailenize göre programlayın babanıza göre değil o kendisi baştan kaybetmiş bir kere bundanda huzursuzluk duymayın
geçen gün bi konusu oldu eşime dedim ölürsem napacaksın bi çocukla kesinlikle evlenmem kızımı üvey annenin yetiştirmesine asla izin vermem gerçi benim ailemde buna izin vermez olay çıkarırlarda bunu duymak benimde çok içimi rahatlattı
bu demek değilki her üvey anne böyle kimbilir ne kadar iyileri var kendi annesinden bile iyi bakabilirler ama o kişiler büyük şans

Allah sizi mutlu etsin çok etkilendim

benim ablamda çocuğu olan bir beyle evlendi kızıda ablamla yaşıyor cok seviyor ablamı tabikide hepsi kötü değil ama yaşayan olunca hepsini aynı sanıyor saygımı gösteriyorum zaten babamda bunca yılın sonunda çark etti bize dönmeye çalışıyor ama çok geç artık ordaki kızları saygı ve sevgi göstermiyormuş. baştan seçimini bu yönde yaptı benim bu yaştan sonra babaya ihtiyacım yokki ihtiyacım varken kendi yoktu

Anne varken babanın bir gözü kör anne yokken babanın iki gözü kör.

Ne kadar zor ve meşakkatli bir yoldan geçmişsin.Hala da geçmektesin ruhun da açılan yaraları tahmin edebiliyorum çünkü yaşadıkların benzerini bende yaşadım.
Sana unut demek zor ama unut .Artık iyi yerlerdesin emin ellerdesin .

Seni Dünya ya getiren adamın sevgisine ihtiyacın yok .
Eminim sen çok güzel bir kızdın ama o kördü.
Senin baban artık eşin aradığın sevgiyi al ondan açık açık söyle.
Ben sevilmek istiyorum de.
:teselli:

Ne kadar güzel bir evlilik yapmışsın..
Yaşadıkların hiç kolay olmayan ve unutulması gerçekten zor şeyler..
Babanın üvey annenin eziyetini karşıdan izlemesi gerçekten çok kötü bir durum..Sen hatalı değilsin canım hatta iyi dayanmışsın..Bence herşey için geç kalmış..Özür dilese bile
yaşanan onca şeyi nasıl unutturmaya çalışır bilemem..
Unutulmaz tabiki orası ayrı...

Hiç te üzülme..Hiç te iç hesaplaşmasına falan da girme...
Yaşın başın yerine gelmiş..geçmişinde neler yaşadığını iyi biliyorsun..Geçmişin muhasebesini artık yapabiliyorsun..
Şimdi günah çıkartıyorlar..yok yaaa...burası ağlama duvarı mı?
Çok iyi yapmışsın..bi de anahtar bırakıcam diyosun...günahını verme.. o seni düşündü mü?
Senin hakkın olan çocuk parasını bile rahat rahat yediyse..acı acı da çıkaracaktır...

Fazla da yüz verme...

çekilen çilelerin sıkıntıların o yılların acısı unutulur mu.. hemde insan hayatının en güzel yılarında...

en kızdığım şeyde şimdi o yaşanılanların inkar edilmesi..

bence soğuk kanlılığınızı koruyun uzak durun.inkar edici laflar duyduğunuzda bunları söylerken vicdanın rahat mı diye de bir sorun.
ama yinede şimdi ki hayatı kendinize zindan etmeyin keyfinize bakın.

Yazdıklarınızı okuyunca çok üzüldüm. Üvey anne elinde büyüyen biri olarak sizi anlıyorum her ne kadar ben bu kadar kötü şeyler yaşamasamda çocukluğumda yaşadıklarımı bazen hatırlarımda içim acır. Siz yaşadıklarınız karşısında yeterince olgun davranmışsınız. Hiçte üzülmeyin kötümü yaptım diye. Allah eşinizle ömür boyu mutlu etsin sizi inşallah.

Allah karsina anneanennen, esin ve esinin merhametli ailesini cikarmis, cok sükür...

Aslinda anlattiklarini esimin ablasi da yasamis hem de yillarca, dayak, ev isleri, üvey kardeslerin bakimi... kafasinda cam meyva tabagini kirmis üvey anne... onun da karsisina iyi bir es cikip sahiplenmis görümcemi...

Babana karsi yanlis yapmiyorsun hatta fazlasiyla da iyilik yapmissin bence. Bazi adamlarin akli bacak arasi icin calisiyor ki evladi annesiz kalmis, nasil bir psikolojiye sahip, hemen üvey anneyi nasil karsilayabilir, özellikle de üvey annenin sana yaptiklarini gayet normal karsilayip üzerine bir de babanin üvey babalik yapmasi... sana bu güne kadar maddi-manevi destek olmamasi affedilemesi zor...

Baban da ne ektiyse onu bicer...

Esinle ve ailenle mutlu ol yeter, o tarafi kafaya takma.kaydirigubbakcemile5

o babayla görüşme bile. her türlü iletişini kes. yüzüne bile bakma bence...

belki çok acımasız diyceksiniz ama ben olsam bırak yüzüne bakmayı adını bile anmam allah size eşinizle çocuğunuzla sevgi dolu sağlıklı ve huzurlu bi hayat nasip eder inşallah bunu bütün kalbimle diliyorum çok mutlu olun.:nazar:

baban bi derece babadır atadır ama üvey kadının (anne demeyi herkes haketmez ) yüzüne bakmaz eve almazdım
ki sen anahtarı bırakmayı teklif ediyosun

baban bi derece babadır atadır ama üvey kadının (anne demeyi herkes haketmez ) yüzüne bakmaz eve almazdım
ki sen anahtarı bırakmayı teklif ediyosun

üvey anem gelmiyormuş zaten hamileliğimde hizmetimden memnun kalmamış bir daha gitmem demiş. çok üzüldüm gelmemesine :sm_cool: babamda gelmekten vazgeçmiş ben tatile gitcem diyince küsmüş benim nikahıma gelmediğinde bende küsmüştüm ama onun umrunda olmamıştı. :eek:klava:

üvey anem gelmiyormuş zaten hamileliğimde hizmetimden memnun kalmamış bir daha gitmem demiş. çok üzüldüm gelmemesine :sm_cool: babamda gelmekten vazgeçmiş ben tatile gitcem diyince küsmüş benim nikahıma gelmediğinde bende küsmüştüm ama onun umrunda olmamıştı. :eek:klava:[/QUOTE]

Boşver,şimdi de umurda olmama sırası sende,üvey annenin küsmesine de pek bi üzüldüm delikafadulden
Atiye'nin bir şarkısı varya SALLA...gideni salla..
Sende salla gitsin..Eşin ve çocuğunla çok mutlu ol..

üvey anem gelmiyormuş zaten hamileliğimde hizmetimden memnun kalmamış bir daha gitmem demiş. çok üzüldüm gelmemesine :sm_cool: babamda gelmekten vazgeçmiş ben tatile gitcem diyince küsmüş benim nikahıma gelmediğinde bende küsmüştüm ama onun umrunda olmamıştı. :eek:klava:[/QUOTE]

Boşver,şimdi de umurda olmama sırası sende,üvey annenin küsmesine de pek bi üzüldüm delikafadulden
Atiye'nin bir şarkısı varya SALLA...gideni salla..
Sende salla gitsin..Eşin ve çocuğunla çok mutlu ol..
salladım zaten artık düşünmekten stresten zona hastası bile oldum babam halen turp gibi yeter düşündüğüm artık ailemle mutlu olma sırası bende:asigim:

Ah canım kıyamam sana...senin yerine başka biri olsa şimdi şizofren olmuştu...senin kaderin varmış ki iyi bir kocan ve ailesi var...Rabbim her yerden vurmaz insanı tabii ki...Daha çok gençsin, geçmişinle uğraşma...babana yine saygını göster ama bir yaşadıklarını anlat, sorgula bakalım neler diyecek?Üvey anneni hiç umursama...şimdi yaptıklarından utanır mı acaba?neyse cnm sana bundan sonra mutlu bir yaşam dilerim...hihoyyyt

aman ya hala bu adama baba mi diyosun, salla gitsin...
öldü farz et.
gözü önünde ufacik cocugunu dövdüren adamdan baba olmaz. yok say gitsin.
baba gibi baba olsaymis zamaninda:1closedeyes:
sorsaydin üvey anne seni döverken cokmu mutlu olmus..
simdi ne hakla senden bisey bekliyo?

Tam altı yıl olmuş kon açıllalı ama yazmadan içimi dök.edem geçemem bu başlığı.
Bak sen çok büyük hata yapıyosun.O babanida o karıyıda eve almakla hata yapıyosun.Bence o pislik vicdansız üvey karıdan intikam al.Hem kendi çoluğu cocuğuda varmiş bu ne biçim şey ya.Gözlerim doldu resmen ve okuyunca çok sinirlendim.Sen yine iyi dayanıyosun gelmelerine gitmelerine.Ben olsam çeker vururum ikisinide.Defilsunlar pislikler bi dahada sokma evine ocağına.Allah allah ne kötü kalpli vicdabsız insanlar var ya.İnsan hiç mi acimaz evladina.

X