Ailesine bağımlı eş..

Ailesi bi yere gitme planı yapıyolar, bizi bekleyin biz memlekete gelince birlikte gideriz diyo. Ya bırak onlar kendi gitsin sonra biz birlikte karı koca gideriz. Ama yok ailesiz olmaz
Alla allah çok itici gerçekten. Sen de kendi ailen için öyle yap. İlla ailemi görücem illa birlikte suraya gidecez dıye tuttur bakım napıyo. Sinir oldum vallahi burda ya

olmamalıydı. belki senin planın vardı. bence izin vermemeliydin. o evin hanımısın. hizmet eden sensin.
çok taviz veriyorsun hala.
En son mayıs ayı sonunda geldiler. Yaptığı saygısızlık. Davet etmeden önce bana sorması gerekliydi. Fakat yanlış yorumlar sanki ailesini istemiyomuşum gibi olur diye bişey söylemedim

En son mayıs ayı sonunda geldiler. Yaptığı saygısızlık. Davet etmeden önce bana sorması gerekliydi. Fakat yanlış yorumlar sanki ailesini istemiyomuşum gibi olur diye bişey söylemedim
zaten istemiyorsun çünkü artık hafta sonlarını eşinle geçirmek istiyorsun.

onlar seni hiçbir zaman düşünmüyor, sen neden düşünüyorsun?

eşine koyduğun tavır manasız oluyor. eşin gitmezse onları çağıracak. sen yine süs bebeği gibi bir köşede ses çıkarmadan evciliğe devam edeceksin.

Çağırması da bişey değil aslında bana sorup benim fikrime danışıp öyle davet etse.. Kendi kendine çalıyo kendi kendine oynuyo.. Ailesini istemiyo durumuna düşerim diye ses etmedim

Çağırması da bişey değil aslında bana sorup benim fikrime danışıp öyle davet etse.. Kendi kendine çalıyo kendi kendine oynuyo.. Ailesini istemiyo durumuna düşerim diye ses etmedim
seni çok ezmişler. konunu baştan oku.
sıkıntın zaten hep ailesi değil mi?
yalnız kalamıyorsunuz, özel paylaşımınız yok. seni umursamayan bir koca ve ailesi.
sen niye çekiniyorsun, korkuyorsun?
eşin ailemi çağırdım dediğinde eh yeter be demeliydin.
iş yemek ve yatak dışında ne paylaşıyorsunuz bir yıldır? eminim her sohbetiniz ailesiyle ilgili planlardır.
sen sessiz kaldıkça memnunsun sanıyorlar. onların gözünde iyi eş ve gelinsin ama tek mutsuz sensin.
herkes hayatından memnun.

Dün eşime yürüyüşe gidelim hava alalım dedim. Yorgunum sonra dedi. Halbuki dün tüm gün evdeydi. Ben haftasonu hizmet ettim dün işe geldim o evdeydi. Ortak paylaşımımız yok
Olan bana oluyo. Kimseye bişey olduğu yok.

bir de sen tırnaklarını çıkar bakalım.
eşin ve ailesi seni gerçekten seviyor mu gör, cesaretin varsa tabi.
belki de cevabı biliyorsun ama yüzleşmek korkutuyor.

konunu 1,5 ay önce açmışsın. hiçbir şey değişmemiş.
mucize yok canım mücadele var. sen bekleyip durdukça değişmez. anlatacaksın. kafasına vurur gibi anlatacaksın. tartışmaktan korkma.

yoksa ömrün böyle mutsuz ve beklentiyle geçecek.

seni seviyor sanıyorsun değil mi?

Reactions: anu
Haftasonu bi konu geçti. Ben kalkıp oturup durduğum için konuya tam hakim olamadım sohbete de katılamadım o konu için. Bi bayan eşi nerede yaşamak istiyosa orda yaşamalı, eşinin memleketi dışında yaşama isteği bayanın şımarıklığı tarzı konuşuluyodu. Ben de bu aralar memlekete tayin konusu açıldığında ya bulunduğumuz yerde kalalım yada ikimizin memleketinin ortası olsun demeyi düşünüyodum. Sanırım gözlerinde şımarık konumuna düşcem. Ne eşimin ne ailesinin gözünde ne duruma gelcem önemi yok benim için.

neden eşinin açmasını bekliyorsun?
sen aç konuyu. konuşmak istediğin her şeyi konuş.
benim anlamadığım şu; seni şımarık veya kötü bilseler nolur? niye taktın buna?

cok saçma bence bu kadar bi kişiye bırakılamaz. ben eşim istiyo diye niye istemediğim bi yerde yaşıyayım ki.
şımarıklık değil ki bu sen adil olunsun istiyosun

Reactions: anu
neden eşinin açmasını bekliyorsun?
sen aç konuyu. konuşmak istediğin her şeyi konuş.
benim anlamadığım şu; seni şımarık veya kötü bilseler nolur? niye taktın buna?
Evet kötü bilseler ne olcak haklısın

cok saçma bence bu kadar bi kişiye bırakılamaz. ben eşim istiyo diye niye istemediğim bi yerde yaşıyayım ki.
şımarıklık değil ki bu sen adil olunsun istiyosun
evet adil olanı istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…