Ailesine bağımlı eş..

Burada kimsemiz yok ikimizin de.. İlk evlendiğimiz zaman taşındık bulunduğumuz yere.. Bakalım umarım düzene girer
ilk evlilik yılları böyledir. bazen mücadelelerle geçer. hepsi gelir geçer üzülme.
inan bi yoluna giriyor ki . tabi bazen tartışarak. bazen konuşarak.
zamanla , zaman herşeyi yoluna koyar.
ben de 14 yıl önce evlendim.
5 yıl da sevgili dönemimiz .
19 yıl olmuş . şu zamana gelene kadar az tartışmadık uğraşmadık bazı şeyler için. bazen pes ettim . bazen kendim mucadele ettim. ama yoluna girdi

Gitmeyi planladığı yer benim aylar önce gidelim dediğim ve onun ertelediği bir yer. Son zamanlarda edindiğim tavır karşısında benim gönlümü almak için planladığını düşünüyorum. Ama bunu kendi istediği için değil de benim tavır aldığımı bildiği için yapması içimde gitme isteği bırakmadı. Çünkü 6 ay önce gidelim demiştim.

Çevremde benden önce, benle yakın zamanda, benden sonra evlenenlere bakıyorum. Bizim gibi olan yok. Tabi herkesin derdi vardır ama millet her fırsatta eşiyle program yapıyor

bu şekilde telafi edecek işte sus payı verıyor

Çevremde benden önce, benle yakın zamanda, benden sonra evlenenlere bakıyorum. Bizim gibi olan yok. Tabi herkesin derdi vardır ama millet her fırsatta eşiyle program yapıyor
onlar program yapar ama başka sıkıntılarla uğraşır eşi hakkında.

olsun. zamanla eşin de program yapmayı , yapılan programa canı gönülden katılmayı öğrenir. sen öğretirsin zamanla.

senin gönlünü yapmak için olsa bile aklında ailesi, telde ailesi olunca ne manası var?

onlar program yapar ama başka sıkıntılarla uğraşır eşi hakkında.

olsun. zamanla eşin de program yapmayı , yapılan programa canı gönülden katılmayı öğrenir. sen öğretirsin zamanla.
Flört ederken şuan bulunduğumuz yerden daha küçük bi yerde, izin sorunu yaşarken bile program yapan adam evlendikten sonra rahat bi yere gelmemize rağmen bu hale geldi. Flört ederken şuraya gidelim şunu yapalım der dururdu

senin gönlünü yapmak için olsa bile aklında ailesi, telde ailesi olunca ne manası var?
Gönlüm o kadar kırılmışki zaten en basitinden bi yemeğe çıksak bile zevk almıyorum. Ruh gibiyim..

Evet keşke aptal dese.. Burada yazılanları uygulayacağım. Umarım herşey yoluna girer

Gönlüm o kadar kırılmışki zaten en basitinden bi yemeğe çıksak bile zevk almıyorum. Ruh gibiyim..
işte bu önerilerin hepsi önce kendini iyileştirmen için manen yani.
önce sen mutlu olmalısın. eşin peşinden ister gelir ister gelmez. şu andan itibaren sen önemlisin.

evlilik şeysine girmiştir. yani erkekler ilk evlenince tapuyu aldım diyebilir. benim eşim demişti bana.
onu da sen yıkacaksın böyle böyle.
ben eşime evlendim tapuyu aldım deme demiştim. sonucta hiç bir şey sonsuza kadar değildir.
o zaman bi gözleri büyümüştü yani.

işte bu önerilerin hepsi önce kendini iyileştirmen için manen yani.
önce sen mutlu olmalısın. eşin peşinden ister gelir ister gelmez. şu andan itibaren sen önemlisin.
Yanımdaki eşim değer vermezken hiç tanımadığım birinin bana böyle yaklaşması beni mutlu etti. Çok teşekkür ederim

Evet hiçbir şey sonsuza kadar değildir.

Evet hiçbir şey sonsuza kadar değildir.
önce kendin için yaşa. . biraz da onu görmezden gelirsen (doğru bi şey değilmiş gibi gelebilir yaptığın ama...) o zaman eski flört dönemlerine dönebilir.
çünkü flort döneminde kaybetme riski vardı. ama şimdi evlendin . köprüyü geçene kadardı. köprüyü geçtin.

Tutuşmuş olmalı ki gezi planı yapıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…