Yemek yedikten sonra çay faslımız oluyor. Onda da genelde muhabbet değil de telefonla oyun oynar. 2 günlüğüne misafirim gelmişti memleketten. Bizi gözlemleme fırsatı buldu. Kendiliğinden evli değil de ev arkadaşı gibisiniz dedi. Yorumu bu oldu bizi gözlemleyen arkadaşımınBen is cikisi neler yapıyorsunuz onu merak ediyorum size yaklaşımı muhabbet falan sanki karı koca değilde arkadaş gibisiniz aksamlariniz nasıl geçiyor
Önceki sayfalarda yazdım yine yazayım.Bayramdan önce pazartesi- salı-çarşamba-perşembe yani 4 gün ard arda nöbetçiydi. Cuma geldi eve. Yorgundu epey. O gün dinlendi. Cumartesi günü babasıyla telefon görüşmesi yaptı. Telefonda babasına aslında dün veya bugün memlekete gelecektik ama çok yorgundum gelemedik dedi. Ben 4 gün evimde yoktum eşimle vakit geçirmedik eşimle program yapayım demek yerine kendi kafasında memleketine gitmeyi planlıyomuş meğer.
2 gündür memleketinde.. O mesaj yazmadıkça yazmadım hep o yazdı geç cevap verdim. Son zamanlarda soğuk davranıyorum aslında içimden sıcak davranmak gelmediği için böyleyim .Yarın için şehir dışında bi yere gitmeyi planlamış benimle ama bilmiyorum değişir mi umutsuzumÇok ilginç bi eşin var. Artık evlisiniz diye seni önemsemiyor aileden uzakta olunca onlar kıymete binmiş.
Ama aile başkadır insanın sevdiği başkadır ne bileyim.
Artık lise öğrencileri bile uzakta okumaya gidiyor. Kim her hafta ailesine geliyor.
Bence şimdiye kadar gayet anlayışlı davranmışsın ama belli ki eşin anlamıyor. Sen gitme dicem ama eşini etkilemicek sanki kendi gitmeye devam edicek önemli olan seninle zaman geçirmesi.. Biraz ilgisiz davran önemseme onu, memlekete gidince arama sorma sen de plan yap arkadaşlarınla.. İnşallah seni özler de aklı başına gelir..
ama kararlı ol. eşinle ilk diyaloğu sen başlatma. kısa ve net cevaplar. o seninle gezerken otururken ailesine foto atıyor ya sen de onun yanında muhakkak telefonla bilgisayarle meşgul ol. kendine kadar iş yap, yemek, ütü vs. o kendi hizmetini kendi yapsın bir zahmet.Tamam bunları yapayım bakalım nasıl olacak
gitme. bu kez sen kendi planlarına göre davran.2 gündür memleketinde.. O mesaj yazmadıkça yazmadım hep o yazdı geç cevap verdim. Son zamanlarda soğuk davranıyorum aslında içimden sıcak davranmak gelmediği için böyleyim .Yarın için şehir dışında bi yere gitmeyi planlamış benimle ama bilmiyorum değişir mi umutsuzum
memlekete gittiğinde mesajlarına da cevap verme bir süre. mesela beş mesaj atarsa cevap ver. meraklandır yani yavaş yavaş.2 gündür memleketinde.. O mesaj yazmadıkça yazmadım hep o yazdı geç cevap verdim. Son zamanlarda soğuk davranıyorum aslında içimden sıcak davranmak gelmediği için böyleyim .Yarın için şehir dışında bi yere gitmeyi planlamış benimle ama bilmiyorum değişir mi umutsuzum
Evet öyle olacak. Ailesine foto gönderme derdinde olacakgitme. bu kez sen kendi planlarına göre davran.
bu ara hiç müsait olma onun planları için.
kendi başına takıl.
ne bu çocuk avutur, kandırır gibi. şehir dışına gitseniz ne olacak ki, ailesiyle telde görüşüp foto atıp, o anda bile onlarla haşır neşir olacaksa.
Öyle yaptım zaten 4 - 5 mesajdan sonra cevap verdim, işim vardı dedim. zaten içimden bile gelmiyor mesaj yazmak, konuşmakmemlekete gittiğinde mesajlarına da cevap verme bir süre. mesela beş mesaj atarsa cevap ver. meraklandır yani yavaş yavaş.
ararsa hemen açma. en az üç kez arasın, her defasında meşguldün, öyle söyle.
o halde gidip de sinir olmana bile gerek yok.Evet öyle olacak. Ailesine foto gönderme derdinde olacak
o zaman kendini zorlama. içinden gelirse cevap ver.Öyle yaptım zaten 4 - 5 mesajdan sonra cevap verdim, işim vardı dedim. zaten içimden bile gelmiyor mesaj yazmak, konuşmak
gitme. bu kez sen kendi planlarına göre davran.
bu ara hiç müsait olma onun planları için.
kendi başına takıl.
ne bu çocuk avutur, kandırır gibi. şehir dışına gitseniz ne olacak ki, ailesiyle telde görüşüp foto atıp, o anda bile onlarla haşır neşir olacaksa.
Hiç içimden gelmiyorki zoraki cevap yazıyorum. Şuan memlekette 1 hafta daha kalcam aksam gelmicem dese inan bişey demem. Artık beni götürmesin de ne yaparsa yapsın derdindeyimo zaman kendini zorlama. içinden gelirse cevap ver.
Yok hayır babasının işi var gelmezler. Eşim tek döncek akşam otobüsleBu yoruma katiliyotum hatta o geziye ailesi gelirse sasirmam
Bu yoruma katiliyotum hatta o geziye ailesi gelirse sasirmam
işleri olmasa gelirler yani :)Yok hayır babasının işi var gelmezler. Eşim tek döncek akşam otobüsle
o halde bundan sonra sen de eşin gibi kendi mutluluğun için ne gerekiyorsa onu yapacaksın.Hiç içimden gelmiyorki zoraki cevap yazıyorum. Şuan memlekette 1 hafta daha kalcam aksam gelmicem dese inan bişey demem. Artık beni götürmesin de ne yaparsa yapsın derdindeyim
Olabilir :) Canları istiyo bizle gezmek. Daha biz öyle başbaşa gezmedik ama istekleri var :)işleri olmasa gelirler yani :)
evin gelini değil de komşu kızı olmuşsun sen :)Olabilir :) Canları istiyo bizle gezmek. Daha biz öyle başbaşa gezmedik ama istekleri var :)
Evlenmeden önce ev arkadaşımla bile daha çok ortak paylaşımlarımız olurdu.. Teşekkür derim tavsiyeleriniz içino halde bundan sonra sen de eşin gibi kendi mutluluğun için ne gerekiyorsa onu yapacaksın.
umduğumuz gibi eşin anlarsa ne ala, anlamazsa bu ev arkadaşlığı bir gün biter veya evliliği öğrenirsiniz inşallah.
rica ederim.Evlenmeden önce ev arkadaşımla bile daha çok ortak paylaşımlarımız olurdu.. Teşekkür derim tavsiyeleriniz için
Aynen öyle.. Aslında beni de görümcelerimden biri görüyolar. Hiç eşimin eşi gibi değilim onların evinde de.. Sanki eşim falan hepimiz kardeş gibiyizevin gelini değil de komşu kızı olmuşsun sen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?