Ailesine bağımlı eş..

Aile olma umuduyla evlendim. Üstelik aileme, akarabalarıma, arkadaşlarıma uzak mesafede biriyle evlendim. Ama değmedi..

O kadar zor bi durumki.. İnsan hem ya benle niye vakit geçirmiyo derdinde oluyo hemde vücut kaldırmıyo artık yolculuk halinde olmayı.. Aynen uçak imkanı var izinlerim de var.

dene sen. en azından seni anlamış olur yani. başından bir çözüm bulmazsan yılların böyle kendi kendini yiyip bitirmekle geçer malesef.

ben olsam tayin geldiği zaman hemen ailemin bulunduğu ile veya onlara yakın bir ile tayin isterim aynı problemleri ben de ona yaşatırım ama bunun için çok çook sabirlı olmanız lazım. belki yıllarca bu şekilde bu adamı çektikten sonra siz de kabullenirsiniz bu durumu.
şaka bir yana başımıza neler geleceğini bilmiyoruz . Belki hayat bizi farklı şeylerle karşılaştıracak o yüzden kocanız istiyor diye onun saçmalıklarına katlanmamalısınız. Kendiniz olmalısınız..

Kabullenebileceğim bir durum değil. İçten içe huzursuzluklarım var, mutlu değilim. Dün eşim kendi memlketine giti grekli bir iş için, bana teklif etti gitmek istemediğimi söyledim üstelemedi. Rahatsızlığımın farkında ama artık zorla olmasa da alttan alttan emrivaki yapmaya çalışıyo ama artık kabullenmicem. Psikolojik olarak yıprandım

Bu nedir yaa.. Bu nasıl erkek biçimi.. Bebek mi bu koca adam değil mi.. Anne sütünü keser kesmez evlendiriyorlar adamları sonra böyle oluyor. Bu adam bide baba olacak, bence iyice emin olmadan baba falan yapmayın bunu, küçücük bebeği de yollarda perişan eder.
Sıkıcı erkek tipi işte. Madem karınla zaman geçirmek, delice eğlenmek istemiyosun neden evleniyosun ki? Otur anacığının eteğinin altında dimi? Başkasının da günahına girme hem..

Aynen hem hamilelik dönemi, hem bebeklik dönemi yollarda geçer. Bende düşünmüyorum aile olmayı başaramadı sonuçta.
Gitmediği zamanlarda bile aklı ailesinde.. Geçen benim memleketime gittik. Dönüşte yol üzeri bi yerde gezelim dedik sürekli bi babasıyla bi annesiye konuşuyo, fotoğraf atıyo, anın tadını çıkarmıyo yani.. Evet heba etti herşeyi.. Koca bir pişmanlık benim için..

bu haftasonu için yine gitmek istiyo diyodun. dün gittiğine göre, haftasonu yine gitmek isticekmi konuşuldumu hiç bununla ilgili

canım aynısını yaşadım,
boşanıyorum
,ailesinin her dediğini yaptı. boşa dediler
onu da yaptı..
böyle adamlar bir işe yaramıyo..

bu haftasonu için yine gitmek istiyo diyodun. dün gittiğine göre, haftasonu yine gitmek isticekmi konuşuldumu hiç bununla ilgili
Kendisi yarın işi biteceği için yarın geleceğini söyledi yani haftasonu gitmicez. Bu haftasonu evimde olacağımı bilmek guzel

canım aynısını yaşadım,
boşanıyorum
,ailesinin her dediğini yaptı. boşa dediler
onu da yaptı..
böyle adamlar bir işe yaramıyo..
Ailesinin evliligimizin bitmesini isteyeceğini zannetmiyorum fakat insanoğlu bu belli de olmaz. Sizin de benimle aynıydı demek. Siz ne kadar süre evli kaldınız evlilik boyunca böyle miydi hep

en sinir olduğum tipler.
hadi heveslendin, haber vermek için kısa bir görüşme fotoğraf neyse de sürekli olunca can sıkar.
adam senden mi sıkıldı nedir yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…