Ailesinden Uzağa Gelin Gidecekler...

• Konu Sahibi Roselin
özletmem ben kendimi merak etmedelikafadulden
gerdekten çikariz 3- 5 aya sonra hep k.k dayim-tatlicadiarzu-

deli karı aklın gerdekte :roflol:
Allah enişte beye kolaylık versin delikafadulden
evlende kurtulalım nan senden -tatlicadiarzu-

• Konu Sahibi Roselin
Evet kızlar hiçkimse KK yı boşlamasın evlendikten sonra.hem burda yeni hayatlarımıza beraberce daha kolay alışırız :)

• Konu Sahibi Roselin
bende uzağa gitcem hemde nereesi olduğnu bile bilmiyorum nişanlım polis olduğu için doğu görevi nereye çıkarsa artık.aileninde tek kızıyım naparım bilmiyorum.kafayı yerim heraaaaaaaaaaal:)

• Konu Sahibi Roselin
bende uzağa gidicem hemde daha önce hiç gitmediğim bi yere çok buruk bi evlilik olucak

• Konu Sahibi Roselin
benim içinde inşallah çok acı çekmem ..ama evde yalnız kalınca psikolojiis bozulan tanıdıklarım var tamamıyle kocalarına eizyet oluyolar bende öyle olursam.allah yardımcımız olsun..

• Konu Sahibi Roselin
Dün rüyamda ailemden ayrılıyodum hüngür hüngür ağlıyordum.çok kötü oldum

• Konu Sahibi Roselin
bende uzaga gidiceemmm ailemdenn (((
gölcüke gelın gidiceem ama eşimin ailesi memleketlim olmadıgı içinn bayram seyrandada bilmiorum nası yapıcaz ..
bermuda seytan ücgenı gibi cunku uzaklıklar bırbrıne asagı-yukarı ((

• Konu Sahibi Roselin
roselin canım yaa ... bende bazen ole tuhaf ruyalar goruyorum sanırım kafamızda iyicene sonra ruyalarımıza hakım oluyor..
benim bide 2yerde ayrı ayrı dugunum olcak.. iki defa yasıcam aynı uzuntuyu bılmıyorum dayanırmıyım kı..

• Konu Sahibi Roselin

canım arkadaşım ben burda kalacak olsam sana arkadaş olurdum :teselli:
ama bende marmarise gidicem işte... :sm_confused:

• Konu Sahibi Roselin
bende belki bizimki kpss de başka bi şehire çıkarsa kuzu kuzu gidicem onunla.ama inşallah antalya olur.her an sizden olabilirim yani

• Konu Sahibi Roselin
canım arkadaşım ben burda kalacak olsam sana arkadaş olurdum :teselli:
ama bende marmarise gidicem işte... :sm_confused:

sağol fıstıkımm benım :teselli: (anam bende kendı kendıme teselli ediom :rofrol: )
yaff benımkısı tayınıde marmarısten golcuge yenı çıktı , normalde marmarısti :bbo: ... kısmet demek CADIARZU
hakkaten de hepımı baska baska yerlere dagılıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…