Ailesinden Uzağa Gelin Gidecekler...

bende ankarada doğdum büyüdüm hatta üniversiteyi bile ankarada okudum dışarıda hiçbir yeri tercih etmedim ailemden ayrılmamak için... büyük bir olasılıkla kocaeline gelin gidicem onlardan ayrılmayı düşününce içim buruklaşıyorbenneyaptımkisonuçta ordada sevdiğim insanla olucam ama genede üzülüyorumyerimseniben

canım valla kaderimiz aynı sanki bende doğma büyüme ankaradanım hiç ankara dışında olmadım sevgilimde kocaelinde eğer evlenirsek bende orda olacağım...sırnaşık şey

bende uzaga gelın gıdecek olanlardanım ve bu benı su sıralar acayıp uzuorr:KK43: sehırden degılde ben annemı nasıl bırakıcam encokta ona uzuluorum:KK43:

Paylaşımda bulunan herkese teşekkürler arkadaşlar.bence iyi kötü tecrübelerimizi ya da duygularımızı paylaşmak bizleri bu duruma hazırlayacak.en azından yalnız olmadığımızı biliyoruz.yorumlarınızı okuyunca daha da iyi anladım bunu.
Ben de ailemden çok uzak bir memlekete gelin gidicem nasipse.bazı arkadaşlarımızın dediği gibi ben de bazı geceler yatarken ağlıyorum.bunalıma giriyorum.ama inşallah sevdiklerimizin yanında mutlu oluruz.ve ailemizi görme imkanımız da olur

Ahhh ahhhh geldik işte. Bende Kırklareli' den İstanbul' a geldim.
Gerçi çok uzak değil bir buçuk saatlik yol ama ailemden ayrı çok zor oluyor.
Hergün seslerini duymadan rahat edemiyorum. 6 yıl oldu evleneli hala onlarsız bir yaşama alışamadım, alışamayacağımda galiba:a015:

İnşallah alışırsın canım.bebeğin var mı?bak bi arkadaş bebek olduktan sonra kendine gelmiş.Darısı başına inşallah

benim de ailemden ayrımla ihtimalim var.. ama bu evlilik yüzünden olmayacak.. memur olarak antalyaya ya da bursaya gidebilirim :KK43:( üstelik sizin gibi yanımda sevdiğim kişi de olmayacak tamamen bi başıma olacağım..

canım valla kaderimiz aynı sanki bende doğma büyüme ankaradanım hiç ankara dışında olmadım sevgilimde kocaelinde eğer evlenirsek bende orda olacağım...sırnaşık şey

ne şans canım yahuuu ama kocaelide güzel büyük şehir galiba daha çabuk adapte oluruz küçük şehirde olmaktansayerimseniben

Aksaraya gidiyorum öyle uzak değil ama Ankaramı bırakmak zor geliyo

Ankaranın taşına bak
Gözlerimin yaşına bak...:çok üzgünüm:
AMA hayırlısı

olsun yakınlık uzaklık farketmez sonuçta aileden ayrılıp bambaşka şehire gidicen yaa:çok üzgünüm:

ne şans canım yahuuu ama kocaelide güzel büyük şehir galiba daha çabuk adapte oluruz küçük şehirde olmaktansayerimseniben

Valla inş dediğin gibi çabuk adapte oluruz canım bakalım Ankarada göznü açmış biri olarak biraz zor olucak gibi dediğin gibi belki komşu filanda oluruz,orda hem deniz filanda var bakalım kısmet artık :eek:yerimseniben

Ben de nişanlıma güvenerek gidiyorum.yoksa ben memleketimden çıkmak ailemden ayrılmak asla istemiyorum.Allah yüzümüzü kara çıkarmasın inşallah

Aaah aahh ben de ailemden uzağa gelin gidecek olanlardanım...

Babasının nazlı kızı evinden tam 5 saatlik bi mesafede olacak senağlama

3 aylık evliyim. samsundan muğlaya geldim. 18 saatlik mesafeyle ailemden uzaktayım.
onları çok özlüyorum. memleketimin her taşını ayrı özlüyorum.
uzağa evli olmak çok zor..... hala alışamadım....

bende kastamonu'dan adapazarı'na gelin gidicem kısmet olursa
ailemden , kentimden ayrılacağımı düşündükçe boğazım düğümleniyor :KK43:(

X