- 19 Mayıs 2020
- 46.607
- 208.992
- 548
- Konu Sahibi Eftelyapp21
Yok böyle aşama aşama yazmışsınız da defalarca tecrübe edilmiş sanırım.Eksik mi okuyorsunuz durusumu bozmayacagim bosanmakta kararlıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok böyle aşama aşama yazmışsınız da defalarca tecrübe edilmiş sanırım.Eksik mi okuyorsunuz durusumu bozmayacagim bosanmakta kararlıyım
Nasıl benim bedduam ile kötü duruma düşülmüyor pardon? Onun görümceleri de ona aynını yaptı. Bana edilen laflar ona da edildi. Eşi adam değil başka sorunları o yüzden devam ediyor. Görümcem kendi bile anlayıp benden helallik istemişken. İlahi adaletin neye göre tecelli edeceğine siz mi karar veriyorsunuz. Terbiyenizi takının. Ben konu sahibine anlattım size ne oldu anlamadım? İç rahatlatmaya çalışan bir görümcesiniz demek ki üzerinize alınıyorsunuz. İnsanlar o noktaya kolayına gelmiyor ama siz ne anlarsınız. Gidin başımdanDemek ki sizin bedduanizla kötü duruma düşülmüyor. Bedduayı normalleştirmeyin bu kadar. Acı cekmişsiniz ama bunu beddua ederek duzeltemezsiniz. Uzak durmak lazım.
Evet ettim umarım rahatlamissindir sayın görümce hazretleriYok böyle aşama aşama yazmışsınız da defalarca tecrübe edilmiş sanırım.
Nerde yazıyor ben seçildim o seçilmedi diye cümle içeren bir yazı ?Konu da siz haklı olabilirsiniz eyvallahta kız kardeşini bilmem kaç yaşında evlenmedi hala diyerek neden aşağılar gibi konuşuyorsunuz hayırdır yani siz evlendiniz de mükemmel evliliğiniz mi var. Başınız gökte mi mutluluktan evinize dönmüşsünüz.
Ben cidden anlamıyorum insanlara catacak yer bulamayınca evlilik üstünden yürüyorlar yada ilişkileri üzerinden vs.
Evlenmek istememek de bir tercihtir ben seçildim evlilik için o seçilmedi çünkü salt kötü o çıkarımımı yapmalıyız anlamadım yani? Konu ile ne alakası var? Size olan kötülükleri anlatın sadece bize mesela.
Sizin asıl sorununuz eşiniz başka kimse değil ailesi ile denge kuramayan o size karşı.
Birde beddua ediyorsunuz pes. Kimseye birşey olmaz size döner.
Nerde yazıyor ben seçildim o seçilmedi diye cümle içeren bir yazı ?
Kaldı ki başka bir sebeple para isteyip duygu sömürüsü yapıp gizliden evine yığmış olduğu çeyizleriyle hem çocuğumun hem benim rizkima göz dikip hakkıma taciz tecavüz edip kimliğinle geldin abime dedikten sonra iki defa nisanlanip nişanlılari tarafından terk edilen gorumcenin zaten Allah belasını vermiş illa beddua konusuyla üstüme gelmeye çalışan sayın görümce ve sayın kayınvalide hazretlerinin ayrıntıları suratına mi vurayım gerçi sizin gibi zihniyetler sadece yazmak için konuşmak için birşeylere dahil olurlar.
Ben geriye dönüp desteklenme arzusu ile kim ne yazmış diye tekrar tekrar bakmıyorum kaldı ki desteklenmek için yazmış olsaydım insanların beni yargılamayacagi şekilde yazabilirdim değil mi ? Mesela o kadar büyük oynardım ki mağduru belki sen bile oturup üzülürdün lütfen artık şu beddua konusunu temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp ortaya koymayın. Ben gerçekten kimseyle kavga edicek ya da laf yaristiracak güçte değilim. Yorumlara cevap yazmamın sebebi de hadi bı konu açtık madem cevap vereyim kırıcı konuşanlara aynı şekilde karşılık veriyorum düzgün bir şekilde eleştirenlere de teşekkür edip geçiyorum üstelik yorumlari okusaydiniz beddua konusunda saçma sapan diretip eleştirmeye çalışan insanlara karşı nasıl açıklama yapıp sonrasında sabrimin sonuna geldigimi gorurdunuz. Daha önce hak verdiğinizi yazmışsınız ama ben dönüp bakmiyorum herkesi aklımda tutamam zaten.Ne alaka ya. Yorumları sonra okudum demedim mi size? Çok kötü insanlar eyvallah. Diğer kısımlar da gereksiz şeyler var. Yeriyorsunuz anlatırken daha evlenmedi falan.
Sizin gibi zihniyetler derken size hak vermiştim ben hatırlatayım sadece yazmak içinde yazabilirdim sizi bu da ilgilendirmez kamoyuna açılmış konu sonuçta. Valla iki birşey de hemen senden kötüsü olmuyor onu anladım illa deli gibi konu sahibini destekleyeceğiz.
Diğer yerlere de değindim ne var? Hakaret mi ettik Sabah akşam beddua edin, Negatiflik çağırın kendinize yoksa bana ne ki.
Yorumunuzu yeni görüyorum dediğim gibi dönüp bakmamistim gorebildigime cevap vermiştim. Bu sıkıntılı sürecimde üstüme gelen bir çok insan oldu tepkilerin çoğaldı ve agresiflestim bu yorumunuzu beni desteklediginiz için değil sonradan farkettiğim için cevap verme gereği duydum extradan kusura bakmayınYorumları okudum daha sonra. Sorunlu insanlar oldukları orta da herkes zaten ektiğini biçer. Gül gibi ailesinden olacak abileri ne olacak ellerine ne geçecek yani.
Bir arkadaşımın eşi de biraz karısı tarafına döndü başta öyle değildi ablası biz senden daha kıymetliyiz demiş neyse işte öyle yada boyle devam ettiler başta boşanmak istedi arkadaşım daha evliliğinin ilk ayları birde.
Adamın ailesi biraz geri vites oldu yuvası dağılmasın diye galiba pek şimdi neler yaşıyorlar bilmiyorum.
neden beddua etmeyecekmişsin ki herkes hemen görümceyi savunmuş. inşallah o da evlenir kocası da kardeşinin önünde ona vurur.Görümce zaten en başta geliyor detaylara girmedigimi belirttim. Eşim bana vurunca ohh nasıl bilmem ne yaptırdım seni dedi cümle küfür içeriyor eminim ki bir çok kadın benim gibi düşünürdü
Daha çok edersiniz bu gidişle.Evet ettim umarım rahatlamissindir sayın görümce hazretleri
neden beddua etmeyecekmişsin ki herkes hemen görümceyi savunmuş. inşallah o da evlenir kocası da kardeşinin önünde ona vurur.
Anneniz de çok ediyordu zamanında herhaldeDaha çok edersiniz bu gidişle.
Ya da siz de mi aynı durumdasınız ama benden çok tecrübe ettiğiniz ya da annenize edilmiş olması olabilir iki tercih arasında gidip geliyorum. Tramvalarinizi mi hatırladınız daha çok hatırlarsınız yaz yaz tecrübe ettigin anlari hayirlatayim sanaAnneniz de çok ediyordu zamanında herhalde
Boşanmak istiyorum zatenSizce en büyük sorun burada ailesiyle barıştırmak istemesi mi ? Adam sizi dövmüş size şiddet uygulamış arkanızda duran bir anneniz varken acilen boşanın.
Zamanında annenize veya kendinize engel olamayasinizin kızgınlığıni insanlardan mi cikartiyorsunuz bu şekilde bak ayrilmassan daha çok edersin himmm parmağını da salladin mi bunu söylerken rollendin mi? Rollen rollen sizin gibiler gerçek hayatta söylemediğini bu tarz platformlarda kendine hak görür biliyorum sizin gibileriDaha çok edersiniz bu gidişle.