• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesi icin evlenmiş demek ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzucum detaylara girmedigimi belirttim annem hiç işin içinde yokken kaldı ki hiç bir seyimize karışmazdi evliliğimiz de. Annem hiç ilgisi yokken eşim sürekli anneme kızını bosuyorum bosuyorum diye mesaj attı yani olayın bir çok detayı var da artık çok girmek istemiyorum garibim annem onun bir suçu yok merak etmeyin 😂
Üstelik beni aramıyor onu da belirteyim fazla uzatmak istemedim yazıyı ama anlaşılan eksiklik olunca olaylar farklı yerlere gidiyor. Eşimde narsist bir kişilik olduğunu çok sonra anladım önce sıkıştırmaya çalışıyor korkutmaya çalışıyor sonra istediğini alamayınca deliriyor yani ben tüm bunları kabul etmedikten sonra gelip ağlayıp yalvarcagini da biliyorum ondan dolayı duruşumu bozmayacagimi yazımda belirttim zaten

Detaylara girmedigimi belirttim yukarıda bu işin başını o çekiyor valla hanımefendi eşimi doldurup bana vurdurup üstüne de nasıl bilmem ne yaptırdım seni diyen gorumceye karşı beddualarimi hiç sakinamicam.
Aynı şeyi yaşadım. Görümcem doldurdu doldurdu yalanlar söyledi eşimden ilk dayağımı o zaman yemiştim daha o an beddua ettim dedim bana ne yaşattıysan yaşa aynını diye. Yüzüne baka baka dedim. İtin duası kabul olsa gökten kemik yağardı diyordu. Evlendi görümcesi canına okudu bana telefon ediyor ne olur hakkını helal et kurtulayım diye. Ah ah. Zamanında insan gibi olsalardı ne olurdu? Üzüldüm mü hayır onlar üzülmesinler. Defalarca şiddet gördüm adam da bunu gittikçe alışkanlık haline getirdi. Verdim avukata. Boşanıyorum 2 yaş çocuğum kucağımda... Öyle bir hale getirirler ki içinden ahlar yükselir. Ve haklı olduğun için de mutlaka tutar.

Görümce zaten en başta geliyor detaylara girmedigimi belirttim. Eşim bana vurunca ohh nasıl bilmem ne yaptırdım seni dedi cümle küfür içeriyor eminim ki bir çok kadın benim gibi düşünürdü
Ben gorumceniz sucsuz sanmistim. Hakkinizi helal etmeyin tabi. Zaten yasattigini yasamadan ölmuyor boylelerin cogunlugu. Allah yardimciniz olsun bir an once bosanip kurtulursunuz umarim.

Ben gorumceniz sucsuz sanmistim. Hakkinizi helal etmeyin tabi. Zaten yasattigini yasamadan ölmuyor boylelerin cogunlugu. Allah yardimciniz olsun bir an once bosanip kurtulursunuz umarim.
Allah razı olsun sadece içimi dökmek istedim detaylara girince kısır döngü gibi tekrar yasiyormusum gibi hissediyorum kim ister ki suçsuz bir insana beddua etmeyi..

Kuzucum detaylara girmedigimi belirttim annem hiç işin içinde yokken kaldı ki hiç bir seyimize karışmazdi evliliğimiz de. Annem hiç ilgisi yokken eşim sürekli anneme kızını bosuyorum bosuyorum diye mesaj attı yani olayın bir çok detayı var da artık çok girmek istemiyorum garibim annem onun bir suçu yok merak etmeyin 😂
Bu anlattıklarınız aynı benim eşim. Aileme sürekli boşancam alın kızınızı filan diye telefon etti mesaj attı. Her kavgada bir boşanma lafı. Dayak yiyen benim sanki haklıymış gibi boşayacam kızını diyen o

Yorumları okursanız ve de metni dikkatle okursanız aksini söylemiyorum zaten beddua da Allah evlerine ateşler dusursun cigerleri yansın demedim olayın içinde görümcem de olduğu için bana nasıl davrandilarsa sinansin aynı şekilde dedim ve de düşüncem değişmiyor.
Bu iyi dilekler dilemek mi oluyor. Size kötü davranmışlar demek ki siz de aynısını yaşasın istiyorsunuz bu da kötü dilek olmuyor mu yani bir çeşit beddua oluyor. Canınız yanmıştır anlıyorum sadece kötü dilekler tekrar size döner bunu demek istedim.

Bu anlattıklarınız aynı benim eşim. Aileme sürekli boşancam alın kızınızı filan diye telefon etti mesaj attı. Her kavgada bir boşanma lafı. Dayak yiyen benim sanki haklıymış gibi boşayacam kızını diyen o
Yaşayan bilir diyorum o yüzden hiç bir şeye karışmayın anneyi kızını boşanmakla tehdit edip üstüne ayaklarina götürmeye çalışınca bizlerde ağaç kabuğundan çıkmadık çok sessiz kalınca da bak annen seni düşünmüyor diye üste çıkıyor ne diyim ben bıraktım artık ilahi adalet diyorum yaşayan bilir

Hanimlaar merhaba eşimle uzun zamandır aile problemleri yaşıyoruz en cirkininden olduğunu soyleyebilirim. Detaylara hiç girmicem ama narsist ve saplantılı anne olduğunu belirtmek isterim. 2 aydır annemin evinde kalıyorum 10 aylık bebeğimle. 1 yıldır eşimin ailesiyle görüşmuyorum aslında annemin evine gelirken aramız biraz da olsa iyiydi eşimle geldikten sonra ailemle gorusmezsen bosanirim diye tutturdu önceden bana haklısın dediği her konuda beni suçlamaya başladı neymis efendim onu sevseymisim ailesinin tüm hakaretlerine kufurlerine boyun egermisim sesimi cikartmazmisim. Geçenlerde annemi arayip beni ailesiyle barıştırmak için annemi ve beni alıp ailesinin ayağına goturcekmis. Annemde hayırdır sen kimi kimin ayağına götürüyorsun gelirlerse kapım açık diyip konuyu kestirip atmış. Sonra tekrar arayip benimle bir sorunu olmadığını bosanmak istemedigini ama bu şekilde de devam etmediğini annem biraz anlamamış ama konuyu ailesiyle barışmama getirmis yine annemde biraz zaman verin birbirinize diyip kapatmış en son bugün tekrar annemi aramış annemde şunu söylemiş kızım ailenle konuşmak istemiyor onu düşünerek geliceksen gel düşün taşın kararını ver ararsın demiş. Açıkçası ben çoktan silmeye başladım kafamda içimde gram heves sevgi kalmadı resmen yuvasını kurtarmak için değil de ailesinin sözünü dinliyor hala hem benimle sorunu yokmuş her konuda memnunmus ama ailesi söz konusu olunca evliliğini bitirme kararı alıyor. En son ki konuşma da annem düşün taşın diyince tamam diyip kapatmış. Uzun zamandır ailemle konusucaksin diye tutturmuyordu ben annemin evine gelince aradı tutturdu yine annem annem diye bende annesinin nasıl oyuncu olduğunu bildiğim için hasta mı olmuş annen diye zarf attım ne dedi biliyor musun hemen iftira at anneme hemen yok hasta olmamış ne olmuş biliyor musun ? Annem düşmüs düsmüs iki gündür ise gidemiyormus dedi 🤣 ya gerçekten ben nasıl bı insan evlendim bilmiyorum her sağlık sorunlarında annesi babası hemen beni katıyor işin içine hastalıklarını kazara olan durumları kullanıp eşimin vicdanıyla oynuyorlar ya gerçekten hakkımı helal etmiyorum eşimin bı tane kız kardeşi var 30 yaşında evlenmedi hala ama inşallah bana nasıl davrandılarsa yuvamı bozdularsa kendi kızıyla sınasin rabbim onları bı tane evladım için susuyordum susuyordum ama bundan sonra asla duruşumu bozmayı düşünmüyorum Allah büyük elbet acar bı kapı rızkı veren Allah bunda da vardır bir hayır akışa bıraktım kaderi karşı gelmicem bu defa.
Anneniz ilişkinin üçüncü kişisi gibi davrandığı sürece siz zaten aile olamazsınız. O ailesini reddetsin ama sizin anneniz her detayda söz hakkına sahip olsun... olmaz öyle. Bence de boşanmak en uygunu sizin için.

Anneniz ilişkinin üçüncü kişisi gibi davrandığı sürece siz zaten aile olamazsınız. O ailesini reddetsin ama sizin anneniz her detayda söz hakkına sahip olsun... olmaz öyle. Bence de boşanmak en uygunu sizin için.
Yorumları okursanız öyle olmadığını anlarsınız

Üstelik beni aramıyor onu da belirteyim fazla uzatmak istemedim yazıyı ama anlaşılan eksiklik olunca olaylar farklı yerlere gidiyor. Eşimde narsist bir kişilik olduğunu çok sonra anladım önce sıkıştırmaya çalışıyor korkutmaya çalışıyor sonra istediğini alamayınca deliriyor yani ben tüm bunları kabul etmedikten sonra gelip ağlayıp yalvarcagini da biliyorum ondan dolayı duruşumu bozmayacagimi yazımda belirttim zaten
Aynııı gerçekten aynılar. Seni çok iyi anlıyorum. Dava açtıktan sonra küfürler hakaretler havada uçtu. Aileme filan da demediği kalmadı sonra kaybedeceğini anlayınca avukatıma anlaşma telif etmiş ortak bir anlaşma hazırlattık imza attık iki gün sonra aradı ben boşanalım dedim sen ailene gittin ben de anneme gittim eee ben beklemiyordum dava açmanı barışırız diye umuyordum. Özür dilesen işler bu raddeye gelmezdi (dövdü ve özür bekliyor utanmaz. Tabii dilemedim) orada iyi değilmiş mutlu değilmiş. Sonradan böyle laflar söylüyor (amaç kandırmak ama yemezler) bende kendi düşen ağlamaz yapacak bir şey yok duruşmaya gelirsin boşanırız. Ben istemiyorum seni dedim. Gururlu mağrur beyimiz yine çark etti tabii o an sen kimsin de beni boşayacan asıl ben seni boşarım istemiyorum. Ben seni denemek için dedim bilmem ne (kesin öyledir hı hı)

Ben tam olarak ifade edememiş olabilirim yanlış anladiysaniz ama anlatmak istediğim hem herseyine boyun eğmiş hem de hala yüzsüz bir şekilde o boynu ezmeye çalışan insanin nasıl akıl tutulması yasadigindan bahsediyorum. Bilmiyorum içimi dökmek istedim belki de insanları böylesine yargılamayı lütfen bir çocuğum olduğunu da unutmayın lütfen
Kocanız narsist mi bilmem ama iyi biri değil sizi ve çocuğunu düşünseydi olayların bu raddeye gelmesine asla izin vermezdi. Ayrıca 2 ay her şeyi yoluna koymak isteyen insan için uzun geç kalınmış bir şeylere. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu iyi dilekler dilemek mi oluyor. Size kötü davranmışlar demek ki siz de aynısını yaşasın istiyorsunuz bu da kötü dilek olmuyor mu yani bir çeşit beddua oluyor. Canınız yanmıştır anlıyorum sadece kötü dilekler tekrar size döner bunu demek istedim.
Siz görümce kayınvalide misiniz ya da gelin düşmanı bı kayın veya kayınbaba ısrarla beddua dan bahsediyorsunuz tamam ben kötü dilekler dileyen bir insanım tamam miyiz

Yaaaa damada bak sen o, zaman sen haklısın ne öyle kaynanayı kızını boşuyorum boşuyorum diye rahatsız etmeler terbiyesizlik

Aynı şeyi yaşadım. Görümcem doldurdu doldurdu yalanlar söyledi eşimden ilk dayağımı o zaman yemiştim daha o an beddua ettim dedim bana ne yaşattıysan yaşa aynını diye. Yüzüne baka baka dedim. İtin duası kabul olsa gökten kemik yağardı diyordu. Evlendi görümcesi canına okudu bana telefon ediyor ne olur hakkını helal et kurtulayım diye. Ah ah. Zamanında insan gibi olsalardı ne olurdu? Üzüldüm mü hayır onlar üzülmesinler. Defalarca şiddet gördüm adam da bunu gittikçe alışkanlık haline getirdi. Verdim avukata. Boşanıyorum 2 yaş çocuğum kucağımda... Öyle bir hale getirirler ki içinden ahlar yükselir. Ve haklı olduğun için de mutlaka tutar.
Ay görümceniz yaptığını fark etmiş vay be. Helal ettiniz mi ne dedi tam olarak?

Aynııı gerçekten aynılar. Seni çok iyi anlıyorum. Dava açtıktan sonra küfürler hakaretler havada uçtu. Aileme filan da demediği kalmadı sonra kaybedeceğini anlayınca avukatıma anlaşma telif etmiş ortak bir anlaşma hazırlattık imza attık iki gün sonra aradı ben boşanalım dedim sen ailene gittin ben de anneme gittim eee ben beklemiyordum dava açmanı barışırız diye umuyordum. Özür dilesen işler bu raddeye gelmezdi (dövdü ve özür bekliyor utanmaz. Tabii dilemedim) orada iyi değilmiş mutlu değilmiş. Sonradan böyle laflar söylüyor (amaç kandırmak ama yemezler) bende kendi düşen ağlamaz yapacak bir şey yok duruşmaya gelirsin boşanırız. Ben istemiyorum seni dedim. Gururlu mağrur beyimiz yine çark etti tabii o an sen kimsin de beni boşayacan asıl ben seni boşarım istemiyorum. Ben seni denemek için dedim bilmem ne (kesin öyledir hı hı)
Boşandıktan sonra da maruz kalıyoruz maalesef Allah yardimcimiz olsun..

Ay ne dalgası valla merak ettim siz şaka mısınız? Size de hak verdim öncesinde üstelik. Gerçekten yorum yapmıycam ya.
Ya size yanlışlıkla yazdım kusura bakmayın lütfen özür dilerim. Duzeltemedim silinmiyor burada galiba

Ay görümceniz yaptığını fark etmiş vay be. Helal ettiniz mi ne dedi tam olarak?
Bana dedi ki benim sana ettiğim lafları bana ediyor görümcem. Hatta abimle konuştuğum gibi abisi ile konuşuyor eşim beni evden salmıyor bakkala bile izin vermiyor çocuğa vuruyor bana vuruyor ben düşündüm başıma bunlar niye geliyor sana yaptığım şeyler yüzünden bedduan tuttu galiba bana dedi. Bende dedim ne diyeyim böyle olmasını istemezdim. Bana dedi hakkını helal et de kurtulayım ne olur çok pişmanım diye . Dedim helal olsun. Düşmüş o da anlamış pişman da olmuş. Allah bile tövbe edeni affediyor ben kim oluyorum dedim affettim. Ama kocası hâlâ aynıymış benim gibi dönecek ailesi de yok. Annesi çocuğun var diyormuş otur evinde diyormuş. Zaten kaynanam hep böyleydi kendi de dayak yemiş ama oturmuş hep. Yine de halden anlamıyor cahil kafası. Kocası sadece benimle görüşmesine izin verdiği için benimle konuşabiliyor. Bir zamanlar ezdiği insana şimdi muhtaç kaldı. Ha yardımcı olur muyum olurum bir derdi olsa olurum. Yapacak bir şey yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back