- 8 Ekim 2023
- 101
- 82
- 13
- Konu Sahibi Eftelyapp21
-
Bu nedir ya koca şeyde buna takıldım. Oldu ağzıma s.çıtlar ama olsun kocacım ben seni seviyorum.neymis efendim onu sevseymisim ailesinin tüm hakaretlerine kufurlerine boyun egermisim sesimi cikartmazmisim.
Hayırlısı böyleymiş artık diyorum sağolunEş bu kadar şeye rağmen hala baskı yapıyorsa ve evliliğinden vazgeçebiliyorsa, yapacak pek birşey yok malesef.
Ya yuvasına sahip çıkacak , sizin de sınırlarınıza saygı duyacak ya da herkes yoluna bakacak.
Hayırlısı olsun hakkınızda.
Evet akıl tutulması gercektenBu nedir ya koca şeyde buna takıldım. Oldu ağzıma s.çıtlar ama olsun kocacım ben seni seviyorum.
Detaylara girmedigimi belirttim yukarıda bu işin başını o çekiyor valla hanımefendi eşimi doldurup bana vurdurup üstüne de nasıl bilmem ne yaptırdım seni diyen gorumceye karşı beddualarimi hiç sakinamicam.Bir insan her ne yaşarsa yaşasın başka bir kadına kuracağı ailesi hakkında beddua etmemeli. çok ayıp geliyor bana.
kızın ne suçu var şimdi onun yuvasının dağılmasını diliyorsunuz.
Detaylara girmedigimi belirttim yukarıda bu işin başını o çekiyor valla hanımefendi eşimi doldurup bana vurdurup üstüne de nasıl bilmem ne yaptırdım seni diyen gorumceye karşı beddualarimi hiç sakinamicam.
Görümce zaten en başta geliyor detaylara girmedigimi belirttim. Eşim bana vurunca ohh nasıl bilmem ne yaptırdım seni dedi cümle küfür içeriyor eminim ki bir çok kadın benim gibi düşünürdüDaha oncede konu acmistiniz sanirim orda da bosanmanin en hayirlisi oldugunu soylemistim. Gorumceniz icinde beddua etmeniz hic hos olmamis. Beddua yerine kendinize mutluluk huzur icin dua edin.
Hanımefendi neden beddua ediyorsunuz diyenlere yazdım ama görmediniz sanırsam metni çok uzatmak istemedigimden detaylara girmedim ama görümcem eşimin bana vurmasına neden olup üstüne de küfür içeren cümle ile nasıl bilmem ne yaptırdım diyen bir görümce görürseniz emin olun benim gibi bir çok insan beddua eder üstelik beddua da etmedim bana nasıl davrandilarsa onlarda aynı şekilde sinanmasini istedimBeddua etmeye ne gerek var şimdi. Olmuyorsa zorlamayın yani size uymuyorsa boşanın
Doğruluğunu Allah bilir diyelim ki doğru size vuran eşinizle barışmaya hazırsınız demek ki dayağı siz de kendinize reva görüyorsunuzGörümce zaten en başta geliyor detaylara girmedigimi belirttim. Eşim bana vurunca ohh nasıl bilmem ne yaptırdım seni dedi cümle küfür içeriyor eminim ki bir çok kadın benim gibi düşünürdü
Kuzucum detaylara girmedigimi belirttim annem hiç işin içinde yokken kaldı ki hiç bir seyimize karışmazdi evliliğimiz de. Annem hiç ilgisi yokken eşim sürekli anneme kızını bosuyorum bosuyorum diye mesaj attı yani olayın bir çok detayı var da artık çok girmek istemiyorum garibim annem onun bir suçu yok merak etmeyinBence annen cok karışmasın damada kaynana öyle görüşmeyecek etmeyecek sen kimsin istersen boşan gibisinden konuşursa böyle ters teper herkeste işe yaramaz bu bosanın lafları bazısı karısının peşinden gider bazısı da gururu ina yediremeyip madem öyle al boşuyorum seni der,, annen neden bı kadar icinde olayların ve ailesinin ayağına gitmemeyi kabul etmekle doğru yapmışsınız tabikide,,,,, sen tatlı dille bi şekilde ikna edebilirdin gibime geliyor, acitasyon oyunculuk karşıdakinin silahıyla vuracaktın yani şimdi ne mi olacak sen cocugunla boşansam onlara bi şey olmaz ohhh gitti kurtulduk derler hemen oğullarına yeni gelin bulurlar, sende cocugunla ailenin evinde acabalarla boğuşursun meydanı kimseye bırakma bence sorunları bilmediğim için böyle konuşuyorum tabiii şiddet aldatma varsa bas kıçına tekmeyi ama ailesi yüzünden yuvanı bozma
Bu kanıya nerden vardınız anlamadım ama ben metin de ona karşı hiç bir şey hissetmediğini ve duruşumu bozmayacagimi belirttimDoğruluğunu Allah bilir diyelim ki doğru size vuran eşinizle barışmaya hazırsınız demek ki dayağı siz de kendinize reva görüyorsunuz
Ailesiyle görüşmeye zorlamasa tamam gibisinizBu kanıya nerden vardınız anlamadım ama ben metin de ona karşı hiç bir şey hissetmediğini ve duruşumu bozmayacagimi belirttim
Yorumları okursanız ve de metni dikkatle okursanız aksini söylemiyorum zaten beddua da Allah evlerine ateşler dusursun cigerleri yansın demedim olayın içinde görümcem de olduğu için bana nasıl davrandilarsa sinansin aynı şekilde dedim ve de düşüncem değişmiyor.Beddua etmeye ne gerek var şimdi. Olmuyorsa zorlamayın yani size uymuyorsa boşanın
Ben tam olarak ifade edememiş olabilirim yanlış anladiysaniz ama anlatmak istediğim hem herseyine boyun eğmiş hem de hala yüzsüz bir şekilde o boynu ezmeye çalışan insanin nasıl akıl tutulması yasadigindan bahsediyorum. Bilmiyorum içimi dökmek istedim belki de insanları böylesine yargılamayı lütfen bir çocuğum olduğunu da unutmayın lütfenAilesiyle görüşmeye zorlamasa tamam gibisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?