• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesi icin evlenmiş demek ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eftelyapp21

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2023
101
82
13
Hanimlaar merhaba eşimle uzun zamandır aile problemleri yaşıyoruz en cirkininden olduğunu soyleyebilirim. Detaylara hiç girmicem ama narsist ve saplantılı anne olduğunu belirtmek isterim. 2 aydır annemin evinde kalıyorum 10 aylık bebeğimle. 1 yıldır eşimin ailesiyle görüşmuyorum aslında annemin evine gelirken aramız biraz da olsa iyiydi eşimle geldikten sonra ailemle gorusmezsen bosanirim diye tutturdu önceden bana haklısın dediği her konuda beni suçlamaya başladı neymis efendim onu sevseymisim ailesinin tüm hakaretlerine kufurlerine boyun egermisim sesimi cikartmazmisim. Geçenlerde annemi arayip beni ailesiyle barıştırmak için annemi ve beni alıp ailesinin ayağına goturcekmis. Annemde hayırdır sen kimi kimin ayağına götürüyorsun gelirlerse kapım açık diyip konuyu kestirip atmış. Sonra tekrar arayip benimle bir sorunu olmadığını bosanmak istemedigini ama bu şekilde de devam etmediğini annem biraz anlamamış ama konuyu ailesiyle barışmama getirmis yine annemde biraz zaman verin birbirinize diyip kapatmış en son bugün tekrar annemi aramış annemde şunu söylemiş kızım ailenle konuşmak istemiyor onu düşünerek geliceksen gel düşün taşın kararını ver ararsın demiş. Açıkçası ben çoktan silmeye başladım kafamda içimde gram heves sevgi kalmadı resmen yuvasını kurtarmak için değil de ailesinin sözünü dinliyor hala hem benimle sorunu yokmuş her konuda memnunmus ama ailesi söz konusu olunca evliliğini bitirme kararı alıyor. En son ki konuşma da annem düşün taşın diyince tamam diyip kapatmış. Uzun zamandır ailemle konusucaksin diye tutturmuyordu ben annemin evine gelince aradı tutturdu yine annem annem diye bende annesinin nasıl oyuncu olduğunu bildiğim için hasta mı olmuş annen diye zarf attım ne dedi biliyor musun hemen iftira at anneme hemen yok hasta olmamış ne olmuş biliyor musun ? Annem düşmüs düsmüs iki gündür ise gidemiyormus dedi 🤣 ya gerçekten ben nasıl bı insan evlendim bilmiyorum her sağlık sorunlarında annesi babası hemen beni katıyor işin içine hastalıklarını kazara olan durumları kullanıp eşimin vicdanıyla oynuyorlar ya gerçekten hakkımı helal etmiyorum eşimin bı tane kız kardeşi var 30 yaşında evlenmedi hala ama inşallah bana nasıl davrandılarsa yuvamı bozdularsa kendi kızıyla sınasin rabbim onları bı tane evladım için susuyordum susuyordum ama bundan sonra asla duruşumu bozmayı düşünmüyorum Allah büyük elbet acar bı kapı rızkı veren Allah bunda da vardır bir hayır akışa bıraktım kaderi karşı gelmicem bu defa.

Eş bu kadar şeye rağmen hala baskı yapıyorsa ve evliliğinden vazgeçebiliyorsa, yapacak pek birşey yok malesef.
Ya yuvasına sahip çıkacak , sizin de sınırlarınıza saygı duyacak ya da herkes yoluna bakacak.
Hayırlısı olsun hakkınızda.

Eş bu kadar şeye rağmen hala baskı yapıyorsa ve evliliğinden vazgeçebiliyorsa, yapacak pek birşey yok malesef.
Ya yuvasına sahip çıkacak , sizin de sınırlarınıza saygı duyacak ya da herkes yoluna bakacak.
Hayırlısı olsun hakkınızda.
Hayırlısı böyleymiş artık diyorum sağolun

Bir insan her ne yaşarsa yaşasın başka bir kadına kuracağı ailesi hakkında beddua etmemeli. çok ayıp geliyor bana.
kızın ne suçu var şimdi onun yuvasının dağılmasını diliyorsunuz.
Detaylara girmedigimi belirttim yukarıda bu işin başını o çekiyor valla hanımefendi eşimi doldurup bana vurdurup üstüne de nasıl bilmem ne yaptırdım seni diyen gorumceye karşı beddualarimi hiç sakinamicam.

Daha oncede konu acmistiniz sanirim orda da bosanmanin en hayirlisi oldugunu soylemistim. Gorumceniz icinde beddua etmeniz hic hos olmamis. Beddua yerine kendinize mutluluk huzur icin dua edin.
Görümce zaten en başta geliyor detaylara girmedigimi belirttim. Eşim bana vurunca ohh nasıl bilmem ne yaptırdım seni dedi cümle küfür içeriyor eminim ki bir çok kadın benim gibi düşünürdü

Bence annen cok karışmasın damada kaynana öyle görüşmeyecek etmeyecek sen kimsin istersen boşan gibisinden konuşursa böyle ters teper herkeste işe yaramaz bu bosanın lafları bazısı karısının peşinden gider bazısı da gururu ina yediremeyip madem öyle al boşuyorum seni der,, annen neden bı kadar icinde olayların ve ailesinin ayağına gitmemeyi kabul etmekle doğru yapmışsınız tabikide,,,,, sen tatlı dille bi şekilde ikna edebilirdin gibime geliyor, acitasyon oyunculuk karşıdakinin silahıyla vuracaktın yani şimdi ne mi olacak sen cocugunla boşansam onlara bi şey olmaz ohhh gitti kurtulduk derler hemen oğullarına yeni gelin bulurlar, sende cocugunla ailenin evinde acabalarla boğuşursun meydanı kimseye bırakma bence sorunları bilmediğim için böyle konuşuyorum tabiii şiddet aldatma varsa bas kıçına tekmeyi ama ailesi yüzünden yuvanı bozma

Beddua etmeye ne gerek var şimdi. Olmuyorsa zorlamayın yani size uymuyorsa boşanın
Hanımefendi neden beddua ediyorsunuz diyenlere yazdım ama görmediniz sanırsam metni çok uzatmak istemedigimden detaylara girmedim ama görümcem eşimin bana vurmasına neden olup üstüne de küfür içeren cümle ile nasıl bilmem ne yaptırdım diyen bir görümce görürseniz emin olun benim gibi bir çok insan beddua eder üstelik beddua da etmedim bana nasıl davrandilarsa onlarda aynı şekilde sinanmasini istedim

Görümce zaten en başta geliyor detaylara girmedigimi belirttim. Eşim bana vurunca ohh nasıl bilmem ne yaptırdım seni dedi cümle küfür içeriyor eminim ki bir çok kadın benim gibi düşünürdü
Doğruluğunu Allah bilir diyelim ki doğru size vuran eşinizle barışmaya hazırsınız demek ki dayağı siz de kendinize reva görüyorsunuz

Bence annen cok karışmasın damada kaynana öyle görüşmeyecek etmeyecek sen kimsin istersen boşan gibisinden konuşursa böyle ters teper herkeste işe yaramaz bu bosanın lafları bazısı karısının peşinden gider bazısı da gururu ina yediremeyip madem öyle al boşuyorum seni der,, annen neden bı kadar icinde olayların ve ailesinin ayağına gitmemeyi kabul etmekle doğru yapmışsınız tabikide,,,,, sen tatlı dille bi şekilde ikna edebilirdin gibime geliyor, acitasyon oyunculuk karşıdakinin silahıyla vuracaktın yani şimdi ne mi olacak sen cocugunla boşansam onlara bi şey olmaz ohhh gitti kurtulduk derler hemen oğullarına yeni gelin bulurlar, sende cocugunla ailenin evinde acabalarla boğuşursun meydanı kimseye bırakma bence sorunları bilmediğim için böyle konuşuyorum tabiii şiddet aldatma varsa bas kıçına tekmeyi ama ailesi yüzünden yuvanı bozma
Kuzucum detaylara girmedigimi belirttim annem hiç işin içinde yokken kaldı ki hiç bir seyimize karışmazdi evliliğimiz de. Annem hiç ilgisi yokken eşim sürekli anneme kızını bosuyorum bosuyorum diye mesaj attı yani olayın bir çok detayı var da artık çok girmek istemiyorum garibim annem onun bir suçu yok merak etmeyin 😂

Doğruluğunu Allah bilir diyelim ki doğru size vuran eşinizle barışmaya hazırsınız demek ki dayağı siz de kendinize reva görüyorsunuz
Bu kanıya nerden vardınız anlamadım ama ben metin de ona karşı hiç bir şey hissetmediğini ve duruşumu bozmayacagimi belirttim

Beddua etmeye ne gerek var şimdi. Olmuyorsa zorlamayın yani size uymuyorsa boşanın
Yorumları okursanız ve de metni dikkatle okursanız aksini söylemiyorum zaten beddua da Allah evlerine ateşler dusursun cigerleri yansın demedim olayın içinde görümcem de olduğu için bana nasıl davrandilarsa sinansin aynı şekilde dedim ve de düşüncem değişmiyor.

Ailesiyle görüşmeye zorlamasa tamam gibisiniz 🤷‍♀️
Ben tam olarak ifade edememiş olabilirim yanlış anladiysaniz ama anlatmak istediğim hem herseyine boyun eğmiş hem de hala yüzsüz bir şekilde o boynu ezmeye çalışan insanin nasıl akıl tutulması yasadigindan bahsediyorum. Bilmiyorum içimi dökmek istedim belki de insanları böylesine yargılamayı lütfen bir çocuğum olduğunu da unutmayın lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back