- 8 Ekim 2023
- 101
- 82
- 13
- Konu Sahibi Eftelyapp21
Hanimlaar merhaba eşimle uzun zamandır aile problemleri yaşıyoruz en cirkininden olduğunu soyleyebilirim. Detaylara hiç girmicem ama narsist ve saplantılı anne olduğunu belirtmek isterim. 2 aydır annemin evinde kalıyorum 10 aylık bebeğimle. 1 yıldır eşimin ailesiyle görüşmuyorum aslında annemin evine gelirken aramız biraz da olsa iyiydi eşimle geldikten sonra ailemle gorusmezsen bosanirim diye tutturdu önceden bana haklısın dediği her konuda beni suçlamaya başladı neymis efendim onu sevseymisim ailesinin tüm hakaretlerine kufurlerine boyun egermisim sesimi cikartmazmisim. Geçenlerde annemi arayip beni ailesiyle barıştırmak için annemi ve beni alıp ailesinin ayağına goturcekmis. Annemde hayırdır sen kimi kimin ayağına götürüyorsun gelirlerse kapım açık diyip konuyu kestirip atmış. Sonra tekrar arayip benimle bir sorunu olmadığını bosanmak istemedigini ama bu şekilde de devam etmediğini annem biraz anlamamış ama konuyu ailesiyle barışmama getirmis yine annemde biraz zaman verin birbirinize diyip kapatmış en son bugün tekrar annemi aramış annemde şunu söylemiş kızım ailenle konuşmak istemiyor onu düşünerek geliceksen gel düşün taşın kararını ver ararsın demiş. Açıkçası ben çoktan silmeye başladım kafamda içimde gram heves sevgi kalmadı resmen yuvasını kurtarmak için değil de ailesinin sözünü dinliyor hala hem benimle sorunu yokmuş her konuda memnunmus ama ailesi söz konusu olunca evliliğini bitirme kararı alıyor. En son ki konuşma da annem düşün taşın diyince tamam diyip kapatmış. Uzun zamandır ailemle konusucaksin diye tutturmuyordu ben annemin evine gelince aradı tutturdu yine annem annem diye bende annesinin nasıl oyuncu olduğunu bildiğim için hasta mı olmuş annen diye zarf attım ne dedi biliyor musun hemen iftira at anneme hemen yok hasta olmamış ne olmuş biliyor musun ? Annem düşmüs düsmüs iki gündür ise gidemiyormus dedi ya gerçekten ben nasıl bı insan evlendim bilmiyorum her sağlık sorunlarında annesi babası hemen beni katıyor işin içine hastalıklarını kazara olan durumları kullanıp eşimin vicdanıyla oynuyorlar ya gerçekten hakkımı helal etmiyorum eşimin bı tane kız kardeşi var 30 yaşında evlenmedi hala ama inşallah bana nasıl davrandılarsa yuvamı bozdularsa kendi kızıyla sınasin rabbim onları bı tane evladım için susuyordum susuyordum ama bundan sonra asla duruşumu bozmayı düşünmüyorum Allah büyük elbet acar bı kapı rızkı veren Allah bunda da vardır bir hayır akışa bıraktım kaderi karşı gelmicem bu defa.