Ailesi eşimi elimden aldı!

peki neden evlenmişler?
bir erkek sevmediği bir kadınla evlenirmi?
hani para pul statü için evlenir desek bile enazından alacağını alana kadar 1-2sene sürerdi..

bence eşi çok feci bi halde dolduruşa geldi..kişiliğide buna müsait olduğu için
gözü ne eşini ne 3 aylık evliliğini görüyor..

yapılacak en iyi şey o herifi mahkemeye verip iç çamaşırına kadar almaktır!

Demekki eşiniz sizi sevmiyormuş , örnek alınacak bir çiftte değilmişsiniz
Ki bunun tam tersi olsaydı , şayet eşiniz sizi seviyor olsaydı
Araya kimsenin girmesine müsade etmezdi.. Hiç kimsenin..

Madem boşanacağım diyor çatır çatır boşa sende takılarınıda al.Takılar yerinde değilse karşılığında para vermek zorunda.Bir insanın hayatıyla oynamak o kadar kolay değil.

Bazen biz kadınlar her zaman , herşeyin güzel gittiğiniz sanırız.
Dolduruşa gelme fikri çok çok saçma bence , bu erkeğin aklı yokmu ki gidip ailesinin sözünü dinliyor
Ne yani Ben bu kadını koynuma alacam diyede akıl alıyormu , bu akılsız eş
Ya bırakın allah aşkına

Merhaba;
Sen yazmışsın ya ne olduysa 2 günde oldu diye maaalesef ki benimde aklıma b..ü geldi.Ne kadar inanılır inanılmaz bilemem ama olmayacak işlerde değil inan buna. Bence vaktinin bol olduğu vakit tüm evi dök bak bakalım sağa sola yorganlara dualar oku bol bol. Erkekleri anlamak mümkün değil...

Şaka gibi ya. Bence de işin içinde başka şeyler var. Büyüden filan bahsetmiyorum. Benim işim olmaz öyle şeylerle. Senin bilmediğin bir iftira filan atılmış olabilir sana. Ya da senin tahminlerinin çok üstünde karşı galiba bu aile sana. Ya da gerçekten bambaşka bir sorun var.

canım benim yaa okurken cok üzüldüm inan bana daha elimdeki kınam duruyo demissin,içim acıdı yemn ederim.
Eşin olacak insana gelince bence ailesinden kopamamış,sizin ikinizin aile oldugunu kavrayamamıs bire insan bence.Ona senin hakkında bişey söylediginde gelip sana sormalıydı böyle bişi var mı diye bu kadar kolay mı yaa.
Ama sana tavsiyem bosanma davasını bırak o acsın,sen açma onu gördügünde ilk konusan sen olma ailen ailesini aramasın.Kendini geri cekmelisin...Demissin ya kahkaha atıyor diye üzülme sende at gerekirse onun mutsuzlugunu görmesini engelle.

çok kötü bir sessizlik var..o kadar ki içimi bunaltan bu aslında...karşıma geçse söylese bir bir...bende bilirim ne yapmışım ne etmişim...düğünümde olanlardan sonra bile karşılarına geçip hiç birşey demedim,eşim biliyordu lakin onlara saygısızlık etmedim hiç...hatta öyleki bayramda ki davranışım evime geldiklerindeki davranışım sonucu...eşim bana beni çok şaşırttın çok ii dayandın ayaklarının altı öpülesi hanımsın dedi..bunları diyen adam bir anda nasıl değişir ...hala şoktayım..

fırtına öncesi sessizlik bu sanki???

ben hiç düşünmemiştim bile arkadaşlar deyince düşündüm...detaylardan kastınız nedir..yeterince açık yazmıştım oysaki

ya mesela eşin seni, hep oyun yapmakla, yalancılıkla vs suçlamış.. bir kaynının sevgilisi bu olaya herkesi inandırmış olamaz.. ailesi ile ilgili tüm sorunlarını bilemiyoruz yani..

ya mesela eşin seni, hep oyun yapmakla, yalancılıkla vs suçlamış.. bir kaynının sevgilisi bu olaya herkesi inandırmış olamaz.. ailesi ile ilgili tüm sorunlarını bilemiyoruz yani..

asude zaten bende bilsem sorunları buradan yardım istemezdim ki..ben bildiklerimi anlattım..bir de bilmediklerim var ki işte orada çaresizim...yol gösterin bana diye yazdım

asude zaten bende bilsem sorunları buradan yardım istemezdim ki..ben bildiklerimi anlattım..bir de bilmediklerim var ki işte orada çaresizim...yol gösterin bana diye yazdım

canım düğün zamanı çok badireler atlattık diyosun, ne atlattın ne yaşadın bilemiyoruz..

antidepresan kullanıyordum evliyken diyosun, neden iş o raddelere geldi bilemiyoruz vs..

yani belki şu an üzüntünden yazarken senin aklına gelmiyordur detaylar, ama yapılan yorumlar da afaki oluyor o zaman..

Böyle bir durumda ne denir bilemiyorum ama şunu belirteyim bağlantı kuramadığım olaylar var örneğin kayınbiraderinizin kız arkadaşıyla aranızda ne geçti ki adam size bu akdar doldu ve eşinizi doldurdu sırf öyle soğukluktan olan işlere benzemiyor bunlar
ve bir kardeş bir eşe ne derki böyle boşanma kararı alınır???
biraz daha net bilgi verebilseniz daha iyi olur bence???

Son düzenleme:
Garip olaylar içerisindesin ve burdan bakıldığında yapacak bişey yok. Daha çok gençsin, evliliğin çok yeni. Eşin seninle evlenmekle elde edemeyeceği pek çok şeyi elde etmiş. Fazla bir çaba sarf etmeden ev sahibi olmuş, evlenmeden önce arkadaşlarına resmini gösteriyormuş onlarda bu kız sana bakmazmış diyormuş ya, seninle evlenmiş kendini ispatlamış, şimdi de karşısında ondan vazgeçemeyecek bir kadın var.
Ne yapman lazım bu durumda.... Bence öncelikle bir uzmandan yardım al. Sakin olman lazım, düşünerek kendine zarar verme. Evlilik iki kişi ile olur sen tek başına yürütemezsin. Kendini düşün, herkes ne yaşadığını en iyi kendi bilir, bu kadar üzülmeyi hak ed
yor musun? Arayıp sorma, ne hali varsa görsün. Sadece kendini haksız duruma düşürecek şeyler yapma. Bu yüzden sakin olman gerekiyor. Gene söylüyorum, kendin için bir uzmandan yardım al ve bekle. Dertleri neymiş çıkacak ortaya. Gerçi bu saatten sonra bilmek ne kazandırır sana o da ayrı bir konu.

diyecek söz yok çok üzgünüm
Allah yardımcınız olsun
en azından çalışan bir bayansınız
aileniz arkanızda
ya tersi olsaydı

bayanların çalışması gerektiğine
ilk başta ailelerin razı olmadığı bir evliliğin yürümediğine bir kez daha şahit olduk
size geçmiş olsun
ama evlenmemiş kızlar şu anda bunları inşallah okuyolardır ve ders alırlar
sevgi aşk geçici bir sabah herşey değişmiş olabilir
ve bu her an her bayanın başına gelebilir
benim başıma gelmez demiyelim ve birikimlerimizi ufak ufak yapalım bence

sizin için çok üzgünüm
siz ,aileniz nerden bilirdi böyle olsun

size tavsiyem
evinizi asla terk etmeyin
ona düşünmesi için zaman verin
hala ayrılalım diyosa
kabul edin
ve yolunuza bakın

zor evet ama
en azından tekrarlayan kavgalar ailevi huzursuzlar
bir de çocuklar eklenince herşey daha zor olur
sizi seviyosa zaten bir anda vaz geçemez
geri gelir

asude hanım...düğünümde kız almaya gelmediler 2 saat geç geldiler..eşim düğün saati 1 saat geçti baktı hala gelmediler gidecegiz onlar salona gelir dedi..ve çıkıldı..tüm misafirler öyle gezinmiş düğün çok geç başladı...salona geldiler ben gönlümü laırlar sandım ki tam tersi oonlar bizden özür beklediler..yine de ailem olsun ben olayım ii davrandık lakin onların yüzünü güldüremedik..eşimde çok tepkiliydi..takı takılacak kimse çıkmıo o taraftan...kına yakılacak kınamı kül tablasına dökmüşler...düğünde onlardan tarafı kimse gelip oynamadı bile bizimle...eşimin suratı bir karış ve bu bizim tarafta olan düğündü herkes şaşaırdı ne oluyor diye...fotograf çekilcek gelmiolar oğulları perişan oldu resmen...son olara vedalaşıyoruz teyzesi vedalaşmadı yanına gittim..teyze vedalaşmayacakmıyız diye " teyzenin yüzüne baktıgın mı var terbiyesiz " dedi...(ki salonda yanına gidip beraber oynayalım teyze dediğim halde)..o an ben gitmişim zaten gelin odasında.(bayılmışım dayanmamış bedenim)...annem olmaz bitti dedi...eşim yalvarıyor resmen...bir gelipte geç kaldık kusura bakmayın demed,iler....oysaki erken gelmişlerdi bu şehire oyalanmışlar...ogullarını durduramadıgımız için çıktık yola zaten de(salona)....eşim o gece bizde kaldı çok komik gerçekten ogullarını alıp gitmediler bile...eşim ertesi gün ailemle konuştu "ailemle konuşacagım düğünün yarısını mahvettiler yarısı kurtarayım bari diye"...ve bursaya ailesinin yanına gitti...oturup konuşmuşlar hatalarını kabul etmişler(eşim öyle dedi)..sonra biz gitik oradada düğünümüz oldu...inanın düğünüm oldugu günün sabahı eve süpürge tuttum sildim ki eve misafiler gelir kayınvalidemin işi var diye...ve düğün ankaraya nazaran dahada kötüydü çünkü onların düğünüydü ve herkes tavırlıydı bana..bende herşeye ragmen gülüorum...ve bitti geçti gitti...balayı ardından eve geldik...ilk başlarda düğünü unutamamıştım ve eşime yardıma ihtt var diyerek psikiyatriye gittim..antidepresan kullandım(günde yarım)...ve eşim hep destekti..ailesinin yaptıklarını şöyle dile getirmişti " sen el kızısın sana böyle davrnadılar ben ogullarıyım bana da aynı davrandılar" yanımdayd hep ama..en sonunda bırakıp gitti....bu arada doktorum birşeyin yok ama yinede acıları unutmana yardımcı olur belki diyerek yarım kullanacaksın dedi...inanın eşim ve ben düğün cdlerini ilk izlediğimizde ourup agladık..bidahada izlemedik zaten

Başından geçenlere cok uzuldum cok karaktersız bır ınsanmıs altında sakın bır sey arama ıyı bır ınsan olsaydı zaten sana bunu yapmazdı altını cızerek soyluyorum gercekten onun soyledıgı gıbı onu kandırmıs olsan dahı ınsan olan bır ınsan dıyorum ve bu cumlenınde altını cızıyorum bunu yapmazdı benım basımada nısanlıyken geldı boyle bır olay adam bir gun ıcınde degıstı butun soyledıgı hersey bır gunde yalan oldu

Bende senın gıbı acaba neden dedım hep aramızdakı tek fark ailesı benı sevıyordu hatta o ınsandan bıle daha cok deger verdıler bana benı tanıyınca ama içinde vıjdan ve merhamet olmayan böyle insancıkların ne yaptıgını sorgulama cnm allaha havale
et sen dogru yolda ol rabbime sıgın bol bol dua et ben boyle atlattım senın ısın bıraz daha zor evlılkten donuyorsun unutman fazla zamna alacak ama yasadıklarını unutacaksın

Bu uzun yolda haklarını bıl ve ona gore hareket et bırak ne halı varsa gorsun serefsız namusunu bu sekılde yerlere atan bır ınsanmıs ıste sımdı gercek yuzunu goruyorsun bu ınsanın soyleyecek okadar cok sey varkı ....

Umarım hatasını anlar da senı bu durumdan kurtarır buda ıcımden gectı cnm dualarım senınle rabbım onu vıjdana ve merhamete getırır ınsallah.......

yazmaya bile elim varmıyor şuan ama..gerçekten büyü işi varsa ben bunu nasıl bilebilirim...hoca hacı bilmemki...son derecede inançlı bir insanımdır..agzımdan dua da eksk olmaz ama..

canım durumuna çok üzüldüm rabbim sabır versin geçmişi tam okumadım sadece senin cevaplatını okudum konuyu tam anlayabilmek için bundan sonra ben de takip edip elimden geldiğince destek olmaya çalışıcam
büyü işine gelince de Allaha şirk koşmak en büyük günah canım sakın bulaşma derim ben hem sen de inançlı olduğunu dua ettiğini falan yazmışsın
bol bol felak nas surelerini oku Allah yar ve yardımcın olsun
ben de dua edicem senin için

ben zaten korkarım öyle şeyden..öyle bir şey yaptırma olayı degil burada söylediğim..arkadaşlar büyümü var acaba deyince bu şekilde söyledim..

ben zaten korkarım öyle şeyden..öyle bir şey yaptırma olayı degil burada söylediğim..arkadaşlar büyümü var acaba deyince bu şekilde söyledim..

canım ben büyü yaptır demedim sanırım arkadaş yanlış anladı. bende hiç gitmedim bilmiyorum ama birilerinden duymuştum. muska yapılıyormuş falan hoca söylüyormuş işte şu büyü var yada şu muska muskanın yerini söylüyorlarmış falan. o şekilde demiştim. ve çok şükür inançlıyım ve dua her kapıyı açar biliyorum. İnşallah sizinde sorunlarınız çözülür cnaım

bende bahsetmiştim ama dediğin gibi sen yap uğraş diye değil Allah korusun sadece öyle şeyler olduğunu bildiğimden ve kısmende olsa yaşadığımdan söyledim yanlış anlaşılmasın amann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…