Demekki eşiniz sizi sevmiyormuş , örnek alınacak bir çiftte değilmişsiniz
Ki bunun tam tersi olsaydı , şayet eşiniz sizi seviyor olsaydı
Araya kimsenin girmesine müsade etmezdi.. Hiç kimsenin..
ben hiç düşünmemiştim bile arkadaşlar deyince düşündüm...detaylardan kastınız nedir..yeterince açık yazmıştım oysaki
ya mesela eşin seni, hep oyun yapmakla, yalancılıkla vs suçlamış.. bir kaynının sevgilisi bu olaya herkesi inandırmış olamaz.. ailesi ile ilgili tüm sorunlarını bilemiyoruz yani..
asude zaten bende bilsem sorunları buradan yardım istemezdim ki..ben bildiklerimi anlattım..bir de bilmediklerim var ki işte orada çaresizim...yol gösterin bana diye yazdım
asude zaten bende bilsem sorunları buradan yardım istemezdim ki..ben bildiklerimi anlattım..bir de bilmediklerim var ki işte orada çaresizim...yol gösterin bana diye yazdım
yazmaya bile elim varmıyor şuan ama..gerçekten büyü işi varsa ben bunu nasıl bilebilirim...hoca hacı bilmemki...son derecede inançlı bir insanımdır..agzımdan dua da eksk olmaz ama..
canım durumuna çok üzüldüm rabbim sabır versin geçmişi tam okumadım sadece senin cevaplatını okudum konuyu tam anlayabilmek için bundan sonra ben de takip edip elimden geldiğince destek olmaya çalışıcam
büyü işine gelince de Allaha şirk koşmak en büyük günah canım sakın bulaşma derim ben hem sen de inançlı olduğunu dua ettiğini falan yazmışsın
bol bol felak nas surelerini oku Allah yar ve yardımcın olsun
ben de dua edicem senin için
ben zaten korkarım öyle şeyden..öyle bir şey yaptırma olayı degil burada söylediğim..arkadaşlar büyümü var acaba deyince bu şekilde söyledim..
ben zaten korkarım öyle şeyden..öyle bir şey yaptırma olayı degil burada söylediğim..arkadaşlar büyümü var acaba deyince bu şekilde söyledim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?