Ailesi eşimi elimden aldı!

zaten cuma günü bu son sözünü söyleyince..tanıdık avukatımız vardı ona gittim...o da takılarını arabanın yarısını ardına tazminatını da alırız dedi..yeterki sen yüzüğünü çıkarma ve aksi bir hareket yapma dedi..yalnız ben çalışıyorum düzenli maaşım var nafaka alamayacgımı söyledi avukatım ama..bilen varmı bu konu hakkında bir şey

Boşanmada ön şart 1 yılı doldurmaktır.

Anlaşmalı boşanma olmaz evet çekişmeli boşanma paşa paşa olur

oda tek celsede bitmez...Etrafımda gördüklerim ve bilgilerim bu yönde.

Neyse avukat değiliz,hukuki bilgilerimizde yeterli değil.

Konu sahibi,başvurusunu yaptığında gerekli bilgiler aktarılır zaten.

valla bence de! hayır adam dava açsın diye bekleyeceksin acaba dilekçeye ne yazmış neymiş derdi veya ailesi nasıl bir iftira atmış ancak o zaman öğrenebileceksin. tabi senin bileceğin iş ama ben olsam onun keyfini beklemezdim, sabredemem çünkü hiç bir suçum günahım yokken böyle bir duruma. onun yerine git eşim evi sebepsiz terk etti kaynım küfretti şeklinde yaz dilekçeni. hukuki yönünü bilmiyorum sadece bu kadar nazladıgın bir adamın seninle bir kere konuşmadan çekip gitmesine tahammül edemediğim için böyle dedim. tabi ki hukuki olarak en doğrusu neyse onu yap. ne yaparsan yap kendini üzme.. elinden geldiğince üzmemeye çalış..

doğrudur canım avukat ne diyorsa.. ne güzel yapmışsın..

üzülme, hiçbir şey kaybetmiş sayılmazsın.. anlattığın kadarıyla senin gibi güzel, güçlü, saygın bir kadını her erkek hayatına sokmak ister.. eşin düşünsün seni kaybettiğine bırak..

canım boşanınca madden mağdur olmayacağın ve çocuk olmadığı için nafaka bence de alamazsın. ama kusurunu ispatlarsan tazminatını çatırr çatırr alırsın. bunun için de dikkatli ol. evi o terketti. yüzüğü o attı. sen yapıcı oldun o terbiyesizleşti... yerin yurdun sabit. aman canım etrafta da ağzından laf verme. boşanacam deme. ii ol insanlarla.

avukatın dediğini yap.

sakin ol canım bırak gideceği varsa gitsin herkes aynı şeyi söylemiş ama evini terk etme bırak o gitsin sen avukatın dediğini yap olanları da bize haberdar et

öncelikle çok geçmiş olsun; çok üzüldüm;

ancak anlattıklarınıza göre ayrılık için bir sebeb yok ortada..

Bu işin altında başka birşey var....kesinlikle....

anlatılan olaylarla alakalı olamaz...olmamalı..çok saçma!!!!

muhakkak başka birşey var...

Allah yardımcınız olsun...

Son düzenleme:
Adına çok üzüldüm canım.. Hakkında hayırlısı olsun..
Diğer arkadaşlarında dediği gibi bunun altında bambaşka bir sebep var.
Sanmıyorumki seninle alakalı bir durum olsun.
Eşinde bi bahane olması için böylesi birşey uydurmuş gibi..
Belki ailesi tehditkar falan konuşmuştur. Emin değilim ama bi bit yeniği olduğu kesin.

birazdan mesaim bitecek çok tşk..akşam nete giremem belki..hepinizden Allah razı olsun..desteklerinizi benden esrgemeyin..tüm gelişmelerden de haberiniz olacak emin olun buna

Çok üzüldüm gerçekten, okurken bile bir garip oldum.. Cok zor bir durum, daha tazecik gelinsin, 3 ay da ne yaşanabilir kiAllah sabır versin...??

Ama anlamadıgım sunlar var..:
-Esinin kardeşi neden kız arkadasına tavır aldığını düşünüyor? Herhangi bir çatışmanız oldu mu..
-Siz evlenmeden önce eşinin ailesi ile herhangi bir şey yasadın mı? Neden istememiş olabilirler?
- Eşin neden sana dayanamıyoruma artık vb kelimeler kullanıp tamamen kesin bir dille ayrılmak istiyor?

Ve kendinde bulduğun hata var mı sence? "Ben bunu yaptığım için böyle davranıyor olabilir" dediğin bir şey...

canım durumuna çok üzüldüm iftiraya maruz kalmak gerçekten çok kötü ama sende bir düşün bakalım kaynının sevgilsine kaynananlar veya eşin hakkında söylediğin bişey olabilir mi eleştiri ya da memnuniyetsizliğini anlattığın ne ileyim bu gibi durumlarda eltin olacak kadın abartarak eşine ve kaynanana anlatmış olabilir bu gibi durumlarda gambazlayan değil iyi niyetli olan kaybeder bende eltim le çok dertleşirdim eltimde kaynanamlar hakkında benimle aynı düşüncelerde hatta onlar hakkında daha kötü kelimeler kullanan biriydi fakat o ne yaptı gitti aslında kendinin de rahatsız olduğu şeyleri ben anlatmışım gibi kaynanamlara anlattı ben oda aynışeyleri söyldi sizin hakkınızda dedimse de beni hiç dinlemediler sonunda o iyi ben kötü gelin oldum ve şu an kananamlar ile görüşmüyorum eltimin sdayesinde beni kötü biliyorlar napaym böyle gerekiyormu şu an çok rahatım ama kaynana gemisi yürür elti gemisi yürümez derler eminim seni kıskandığı ve kayanananların gözüne girmek için yaptığı bir oyun umarım ayaklarına dolanır bende eltimi Allah a havale etmiştim başlarına gelmedik kalmadı evlerine hırsız irdi eşyalarını götürdü evliliği çok kötü kaynım aldatıyor haberi yok garibin zamnında bana dert yanmıştı ben hiç mutlu değilim eşimle beni hiç istimiyor diye şimdi evlilikleri çakantıdaymış vs vs eden mutlaka bulur Allah a havale et gerçek eninde sonunda çıkar

hakkinda hayirlisi neyse o olsun..esinin birden böyle degismesi gercekten cok tuhaf.....aklimage büyü var isin icinde diye geliyo...insallah degildir

yazdığını şaşkınlıkla okudum.. vede anlayamadım ama bana bahaneler ardına gizlenmiş bi ayrılık olarak geldi. sana tavsiyem bence kenara çekil çünkü gercekten değmeyen bir adam.. demek kolay amaa... yapman gerekeni yapmıssın zaten.. sadece zaman diyebiliyorum..

canım gerçekten garip bir durum hiç normal değil ya aslında ben büyüye falan inanmazdım taki bir tanıdığın başına gelene kadar onlarda evliliklerin 2.ayında ayrılıyolardı ki öyle severek evlenmişlerdi eşinin bunu görmeye tahammülü yoktu ki onsuz 1 saat ayrı kalamıyan biriydi sonra kızın annesi hocaya gitti ki çok kötü bir büyü yapmışlar sonra onu dualarla çözdürdüler ve kocası ne yaptığını hatırlamadı bile çünkü yaptığı haraketler istem dışıydı şimdi çok mutlular haa illa böyle birşey vardır demiyorum ama isterseniz baktırın güzel bir hocaya çünkü sizi istemeyen insanlar var umarım böyle birşeydir ki değilsede çok kişiliksiz bir insanmış eşiniz onun için üzülmeye değmez istediği yere defolsun gitsin...

Canım benim yaaaa offff resmen okudukça içim parçalandı acına ortak oldum Seviyorum diyip terkeden erkeğe lanet olsun demek istiyorummm Bunda bir iş var canım belki herkes yok canım öyle şey olurmu dicek ama bir hocaya falan git eşini senden soğutmak için bişiler yapmış olabilirler.. Yoksa birden dolduruşa gelipte evliliğini bitirmez seven adam!!!

Kusura bakma o kadar sinirlendimki yazdiklarini okuyunca esini bir kasik suda bogabilirim!
Ulan adam!! daha üç ay olmus, bir kac saat oncesinde geberiyodun sen bu kiz için, bu kadar kaypakmisinda bir kaç saat içinde degisiyorsun?!
Ailen bisiyler yumurtladi diyelim, sen erkek degil misin, senin aklin yok mu esini tanimiyor musun bilmiyor musunda onlara kulak veriyorsun?!
Veya hadi karaktersizin tekisin gercekten ayrilmak istiyorsun diyelim, agzin dilin yok mu, beynin yok mu bunun nedenini soylemeden ne tribe giriyorsun seni istemiyorum falan filan... Erkeksen nedenini açik açik soyle...Ben karaktersiz oldugum için onun bunun sozune çabuk kapiliyorum, canim dedigim insani bile aninda silebiliyorum de...
Bes para etmez tiplerden biri iste...
Kiz bayiliyor ambulans geliyor, umurunda degil, yaziklar olsun...
Agzini burnunu dagitacaksin bunlarin, sonra ense tirasi alacaksin...
Cok kizginim kusura bakmayin...

Sinir oldum .O kadar çok üzüldüm ki.

Bu kaynının sevgilisine sinir oldum.Bende 3 aylık evliyim.Ve kaynımın sevgilisi aynı şekilde nefretttttttttt ediorummmm.

Allah tan eşim onu hiç sevmez yanıma gelse dövecem onu der.Çünkü biz çok şeyler yaşadık o kızla.

Ama bilemeyiz bende korktum şimdi yaa offf

Konuyuda eşime okudum o da çok sinir oldu çok üzüldük

Allahım yaa nasıl vicdan var bu insanlarda. hiçmi Allah korkusu yok. Allah o ailesinide kaynının sevgilisi olacak kadınıda bildiği gibi yapsın. ya nasıl iftira atıyorlar nasıl dilleri varıyor. bi insan bu kadar sürede nasıl bu kadar değişir eşinide anlamıyorum. ve aklıma başka şeyler geliyor. sen arıyorsun ya şimdi birde üzülüyorsun o tamam diyor peşimde diyor. bence hiç arama sorma ne hali varsa görsün. yakında kapına gelir merak etme. bi arkadaşımın kocasınada ayrıl sana karımı yok falan neler neler demişler arkadaşımada neler yapmışlar. bi kızları vardı biraz özürlü hastalıklı çocuk doğurdu bilmem ne demeler falan. çocuğu hiç sevmiyorlardı zaten. sonrada çocuk onları istemeyince karın yaptı diyorlardı. ne oldu gitti ve bi süre pohpohtan sonra herkes elini ayağını çekti. kimse yüzüne bakmamış adamın. adam arkadaşıma dönmeye çalıştı ama arkadaşım kabul etmedi boşandı. hala dön diyor ama yıllar geçmiş arkadaşm zaten hiç istemiyor. görürsün oda dönecek. şimdi ailesi onu nasıl pohpohluyor şımartıyor el üstünde tutuyor. geçecek bu günler. bu arada istersen birde hocaya git. sen bilirsin ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…